Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    02. Studeni 2018. 23:47

Ejj curee, da se javim i ovdje. Ostala sam u bolnici. Opet manjak vode i beba nesto mirnija bila, uspavana. Mislim da ja kuci necu ni ici, ako bude manjak stalno, mozda me i porode, ako ne, pratice me do kraja sigurno.  Protoci su ok. Beba procijenjena 2300-2400, ne mozes im više znati. Za vikend ce mi raditi 2 puta dnevno CTG i da pratim bebine pokrete. U ponedeljak ce me pregledati nacelnica odjeljenja (ona sto me pustila kuci prvi put). I tako, malo sam cmizdrila, ali sam shvatila da mi je i bolje ovdje. Prihvatam manjak, makar i ne bio, nmg vise kontati i najradije bih da izguram 7 dana i da me poradjaju u 36 nedelji. Aliii jedino me nervira sto se spominje carski tada, a ja nikako taj scenario nisam imala u glavi. Malo me strah.

du1988
    02. Studeni 2018. 23:50

Salatica9192

Ejj curee, da se javim i ovdje. Ostala sam u bolnici. Opet manjak vode i beba nesto mirnija bila, uspavana. Mislim da ja kuci necu ni ici, ako bude manjak stalno, mozda me i porode, ako ne, pratice me do kraja sigurno. Protoci su ok. Beba procijenjena 2300-2400, ne mozes im više znati. Za vikend ce mi raditi 2 puta dnevno CTG i da pratim bebine pokrete. U ponedeljak ce me pregledati nacelnica odjeljenja (ona sto me pustila kuci prvi put). I tako, malo sam cmizdrila, ali sam shvatila da mi je i bolje ovdje. Prihvatam manjak, makar i ne bio, nmg vise kontati i najradije bih da izguram 7 dana i da me poradjaju u 36 nedelji. Aliii jedino me nervira sto se spominje carski tada, a ja nikako taj scenario nisam imala u glavi. Malo me strah.

taman sam te spomenula...meni se cini da ces svakako biti mirnija u bolnici! kod kuce vrtis sto scenarija, a tu ce te pratiti i imati pod nadzorom! Budi hrabra, vidis kako je kod nase ane sve proslo u redu! ❤️

url=https://lilypie.com]

Mia1707
    02. Studeni 2018. 23:52

Salatica9192

Ejj curee, da se javim i ovdje. Ostala sam u bolnici. Opet manjak vode i beba nesto mirnija bila, uspavana. Mislim da ja kuci necu ni ici, ako bude manjak stalno, mozda me i porode, ako ne, pratice me do kraja sigurno. Protoci su ok. Beba procijenjena 2300-2400, ne mozes im više znati. Za vikend ce mi raditi 2 puta dnevno CTG i da pratim bebine pokrete. U ponedeljak ce me pregledati nacelnica odjeljenja (ona sto me pustila kuci prvi put). I tako, malo sam cmizdrila, ali sam shvatila da mi je i bolje ovdje. Prihvatam manjak, makar i ne bio, nmg vise kontati i najradije bih da izguram 7 dana i da me poradjaju u 36 nedelji. Aliii jedino me nervira sto se spominje carski tada, a ja nikako taj scenario nisam imala u glavi. Malo me strah.

Ajme sretnooooo💕 
     Samo pozitivno i malena ce bit super 💗

Ptičica
    03. Studeni 2018. 01:20

Zaspala sam u 8 ipo, i evo sad zoooombie 😨 i ludi luuuuudi snovi.
    Trbusi su svi lijepi 😍
    Truskawka weee 😃😃 blizi se kraj 🤗
    Du , da te pozdravim, odavno nisam 😄😘
    Salatice, da te sad porode - sve bi bilo u redu. Pokusaj svim silama da ti ne utjecu na psihu. Svi cekamo s tobom taj ponedjeljak i tu doktoricu koja je bila zadnji put. To je samo 2 dana. Da je ista alarmantno, poradali bi te odma! A carski, nemoj ga se bojati. I mene ceka, necemo biti ni prve ni zadnje koje ce tako roditi. Sve cemo prezivit samo da svoje mrvice zagrlimo i poljubimo. ❤
    Evo ponavljam nalaz za Mirandu (hvala ti po milijunti put). A za hodanje, cerviks, isl., kazem ti, leda se preporodila ( s obzirom kakva su bila) otkad je trbuh narastao i pocela sam se kretat!

• Kani07
    03. Studeni 2018. 02:26

Vilujem opet😖.
    Cure divne ste.Salatice ne znam sta bi rekla i da te porode sad Lena ima dobru kilazu ,probaj se smirit jos malo😘i skupa ste.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    03. Studeni 2018. 02:26

Vilujem opet😖.
    Cure divne ste.Salatice ne znam sta bi rekla i da te porode sad Lena ima dobru kilazu ,probaj se smirit jos malo😘i skupa ste.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ivana_G
    03. Studeni 2018. 02:31

Salatica9192

Samo pozitivno! U bolnici će te, makar, imati na oku. Već si u tjednima di je bebolino dovoljno jak i snažan za ugledati svijet, a mama kao mama, podnijet će sve za svoje zlato - pa tako i ti! Držim fige i samo hrabro, you can do it! 😊👶🤰

Blaza26
    03. Studeni 2018. 02:43

Znaci sve su bebe vcrs prpale dolje.
    Gledala sam vraziji titanic po 25789053 put. Tocnije zaspala sam na pocetku filma i probudila se pola sata prije kraja. Dasta on tone,Jack umire sve tuzno,stresno,ja tulim kao nikad brisem oci,a na rukama mi ostatci ulja kojim sam mazala trrbuh prije filma. Sad lezim u krevetu,naspavana(ipak titanic traje 3 i nesto sata)oci me svrbe,nos se zacepio od plakanja,i curi.. i eto 100 muka na meni.

Blaza26
    03. Studeni 2018. 02:48

I kad vec ne spavam da pohvalim ove trudnice,sve ste jako lijepe. Mia pusti ginicku i kile,samo  ti je trbuh velik... ti su mrak.
    Salatice

BellaLuna
    03. Studeni 2018. 03:09

Budna i ja jos uvijek, ali s boljim razlogom, jos smo na nekom tulumu 🙈 lagano jedva cekam onesvjestit se pomalo..
    Salatica drzi se, nek si ti njima pod kontrolom i bit ce sve super!
    Divne baby bumps cure!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.