Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    03. Studeni 2018. 11:46

Jagodica86

Jutro i dobar dan, kako kome
    Ja sam se fino naspavala, jedino me zna po noći nekad probuditi vrućina, budem cijela mokra…A nije vruće u sobi. Vjerovatno je do hormona, ne znam, desi se tu i tamo.

Idem sad do grada na kavu sa sekom i mamom, malo da se podružimo, jučer težak dan, danas se puno bolje osjećam od jutra.
    Jučer sam bila u Dmu i slučajno vidim da su jako, za duplo, snizili Weledino ulje protiv strija, i ulje za mazanje međice, piše na njemu od 34. tjedna da se koristi, ima vas već dosta u tim tjednima pa ako ste mislili kupovati, svakako se isplati.
    Znam da je bilo 80 kn, sad je 40. A protiv strija je bilo 120, sad je oko 60. ne piše nikakva akcija. Sad mi je drago da nisam puno unaprijed kupovala

Vjer izlazi iz asortimana ili rok upotrebe, inace nikad ne snize tako na 50%

pepe1907
    03. Studeni 2018. 12:05

Jagodica86

Jutro i dobar dan, kako kome
    Ja sam se fino naspavala, jedino me zna po noći nekad probuditi vrućina, budem cijela mokra…A nije vruće u sobi. Vjerovatno je do hormona, ne znam, desi se tu i tamo.

Idem sad do grada na kavu sa sekom i mamom, malo da se podružimo, jučer težak dan, danas se puno bolje osjećam od jutra.
    Jučer sam bila u Dmu i slučajno vidim da su jako, za duplo, snizili Weledino ulje protiv strija, i ulje za mazanje međice, piše na njemu od 34. tjedna da se koristi, ima vas već dosta u tim tjednima pa ako ste mislili kupovati, svakako se isplati.
    Znam da je bilo 80 kn, sad je 40. A protiv strija je bilo 120, sad je oko 60. ne piše nikakva akcija. Sad mi je drago da nisam puno unaprijed kupovala

ja taman ostala bez kreme, sad se mažem uljem a to mi i nije baš jer nikak da se upije..al ovo bi uzela za međicu...i meni je jako vruće..ne samo i noći nego i preko dana..ja sve rastvorim a muz se smrzava 😁 samo se dekom pokrijem nekad sam se bundala sa dekama i poplunima..a i ovaj banana jastuk me grije ko lud 

• Malaaiva
    03. Studeni 2018. 12:20

Mene je noćaš uhvatila neka nervoza kad sam legla spavati, pa se otkrivala pa hodam po sobi, a muž spava. Njegovi su nam došli u posjetu pa su spavali u dnevnom boravku pa nisma mogla hodati po kući 😣
    Salatice tebe baš zezaju, javi nam novosti, držim fige da sve bude dobro 😀
    Mi pravimo muffine nakon svih slika koje ste slale nisam mogla da izdržim 🙈

Rita

Blaza26
    03. Studeni 2018. 12:50

Salatice stvarno te zezaju. Izdrzi jos malo,bolje da si tu koliko god tesko bilo.
    Bitno je da svaki od njih kaze da je beba dobro.

AllieH
    03. Studeni 2018. 13:15

Klikerica

Nista mi nisu spominjali,a stanje ovisi o raspolozivosti. Mojih su na kraju imali samo 1 jedini komad na veleprodajnom skladištu. Htjela sam crnu konstrukciju,na kraju nije bilo… ali obje su mi konstrukcije lijepe tak da mi je taj dio svejedno.

Meni bas nije najjasnije zasto su te crne konstrukcije skuplje. Mi smo isto htjeli i uzeli smo crnu, ali me malo iznenadila razlika u cijeni. 
    bambusovlist i m.girl, bas ste slatke! 😍😍😘
    pepe, jeste gledali i u Emmezeti? Svekar i svekrva su sad uzimali kutnu pa smo sve zivo obisli, meni nekako Emmezeta ima najbolji izbor. Inace, da ste blize Slavoniji, tu ima jedna firma koja radi sve prema mjeri i slikama, dosta poznanika (sto iz Zagreba, sto slavonaca) je tamo radilo i preprezadovoljni su, a cijene su odlicne. Samo se vama sad vjerojatno i zuri pa pitanje koliko bi ti to doslo u obzir. 

Luka ❤

Bruna92
    03. Studeni 2018. 13:18

Za cure koje nemaju fejs, Salatica nam je u radaoni, otvorena 2,5cm a jos se ne zna hoce li na carski ili prirodno. Drzimo fige sviiiii ❤️❤️

pepe1907
    03. Studeni 2018. 13:18

AllieH

Klikerica

Nista mi nisu spominjali,a stanje ovisi o raspolozivosti. Mojih su na kraju imali samo 1 jedini komad na veleprodajnom skladištu. Htjela sam crnu konstrukciju,na kraju nije bilo… ali obje su mi konstrukcije lijepe tak da mi je taj dio svejedno.

Meni bas nije najjasnije zasto su te crne konstrukcije skuplje. Mi smo isto htjeli i uzeli smo crnu, ali me malo iznenadila razlika u cijeni.
    bambusovlist i m.girl, bas ste slatke! 😍😍😘
    pepe, jeste gledali i u Emmezeti? Svekar i svekrva su sad uzimali kutnu pa smo sve zivo obisli, meni nekako Emmezeta ima najbolji izbor. Inace, da ste blize Slavoniji, tu ima jedna firma koja radi sve prema mjeri i slikama, dosta poznanika (sto iz Zagreba, sto slavonaca) je tamo radilo i preprezadovoljni su, a cijene su odlicne. Samo se vama sad vjerojatno i zuri pa pitanje koliko bi ti to doslo u obzir.

ma sve smo obišli mislim ima dobrih al su i skupe tak da i nemamo bas neki izbor za nas budzet 😏 al pricekat cemo jos 10ak dana pa vidjet ako nema nista novog uzet onu koji smo gledali

Ivana_G
    03. Studeni 2018. 13:21

Bruna92

Za cure koje nemaju fejs, Salatica nam je u radaoni, otvorena 2,5cm a jos se ne zna hoce li na carski ili prirodno. Drzimo fige sviiiii ❤️❤️

Ajme!! Sretno Salatice!!!!! 😊😊😊😊  

barbiemama
    03. Studeni 2018. 13:24

čekamo Lenu ❤️

Miranda
    03. Studeni 2018. 13:27

Aaa salatice draga sretno!!!! 
    Ajme stize Lena ❤️❤️
    Javljajte cure molim vas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.