Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    03. Studeni 2018. 16:12

Majana

Pozdrav cure
    Jel nam to Lena dolazi❤️Salatice sretno i jedva cekamo vijesti😘Ana kako si ti, kako bebac?
    Pepe nama bas jucer stigao kauc iz emezete poklon od kumova i super nam je jedino sta na web stranici boja totalno drugacija bas bez a u zivo sivo al meni odgovara i jedno i drugo pa mi nije bitno ima i tamno sivi

da sad sam vidla sivi, i čini mi se dosta taman..aj mi slikaj iz bližeg da vidim kakav je materijal, mi nismo ovu vidli a bili smo u 2 emmezete...nas cemo opet dns svratit

Majana
    03. Studeni 2018. 16:16

Pepe zove se Nina garnitura a evo slikica 

BellaLuna
    03. Studeni 2018. 16:20

Takvu kutnu, samo tamnosivu smo kupili muzevima i odlicna je tako da sve preporuke 😊

MareiKate
    03. Studeni 2018. 16:25

Ajme pa i Salatici je krenulo! 😲 Sretno Salatice, nek sve prođe super! 😘
    Mi cijeli dan u Ikei, proglašavam bankrot! 😄

Klikerica
    03. Studeni 2018. 16:34

Ajmo Salatice naša... cijelo vrijeme smo mislila s tobom i Lenom

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

pepe1907
    03. Studeni 2018. 16:43

Majana

Pepe zove se Nina garnitura a evo slikica

super, hvala ti, ovi bi i izdrzala nase macke 😁

Vana11
    03. Studeni 2018. 16:44

Salatice, sretno! ❤😘

url=https://lilypie.com]

Majana
    03. Studeni 2018. 17:05

Pepe i ja san uzela zbog materijala bila je jos jedna kombinacija eko koza al neznam koliko bi to dugo trajalo sa njih troje😉🙂

Ptičica
    03. Studeni 2018. 17:18

Salaticee 😍😍
    Cure s faceom, ima li novosti?? 🤓🤓🤓
    Ana kako si ti?? Kako Mikael?
    Miranda hvala ti, divna si kao i uvijek. Daj da jos pitam, svako koliko bi trebala kontrolirat te limfocite? I sta znaci ako se povecaju pa treba paziti? 😦 i da, mogu li ista ja napraviti da ne skacu ili je van mojih moci? 

Jagodica86
    03. Studeni 2018. 17:24

Nema još vijesti, i ja stalno mislim kako je, jel ide to, hoće na carski... Ajme koje isčekivanje. Još kao da je znala pa sve pripremila i složila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.