Pozdrav cure
Jel nam to Lena dolazi❤️Salatice sretno i jedva cekamo vijesti😘Ana kako si ti, kako bebac?
Pepe nama bas jucer stigao kauc iz emezete poklon od kumova i super nam je jedino sta na web stranici boja totalno drugacija bas bez a u zivo sivo al meni odgovara i jedno i drugo pa mi nije bitno ima i tamno sivi
da sad sam vidla sivi, i čini mi se dosta taman..aj mi slikaj iz bližeg da vidim kakav je materijal, mi nismo ovu vidli a bili smo u 2 emmezete...nas cemo opet dns svratit
Takvu kutnu, samo tamnosivu smo kupili muzevima i odlicna je tako da sve preporuke 😊
Ajme pa i Salatici je krenulo! 😲 Sretno Salatice, nek sve prođe super! 😘
Mi cijeli dan u Ikei, proglašavam bankrot! 😄
Ajmo Salatice naša... cijelo vrijeme smo mislila s tobom i Lenom
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Pepe zove se Nina garnitura a evo slikica
super, hvala ti, ovi bi i izdrzala nase macke 😁
Pepe i ja san uzela zbog materijala bila je jos jedna kombinacija eko koza al neznam koliko bi to dugo trajalo sa njih troje😉🙂
Salaticee 😍😍
Cure s faceom, ima li novosti?? 🤓🤓🤓
Ana kako si ti?? Kako Mikael?
Miranda hvala ti, divna si kao i uvijek. Daj da jos pitam, svako koliko bi trebala kontrolirat te limfocite? I sta znaci ako se povecaju pa treba paziti? 😦 i da, mogu li ista ja napraviti da ne skacu ili je van mojih moci?
Nema još vijesti, i ja stalno mislim kako je, jel ide to, hoće na carski... Ajme koje isčekivanje. Još kao da je znala pa sve pripremila i složila.
Sortiraj odgovore
Najstariji