Bambusovlist, gledam tvoj tucker i vidim da sno u termin mi dvije, samo dan razlike 😀🙊😍
A gle nas, slika od cetvrtka
Noa 💙
Jutro i od nas ☺ na puni tjedan 😉
I ja sam noćas ok spavala, za ručak blitva i pohana piletina + juhica. Išla bi nekud danas jer ću poludit više u stanu, svi su negdje na produženom vikendu pa mi nitko ne može doći, muž radi drugu..radila bi nešto kreativno al za sve mi fali jedan dio..
Trbuščići su vam divni svima! 😍😍
Salatice, žao mi je što te stresiraju opet u bolnici, al ne daj se, sad kad god da se nešto i pokrene, Lena će biti dobro ☺
Ja sam si uzela čaj od brusnice jer mi se čini da me stalno mjehur boli zadnjih dana, pa dok čekam nalaz bar da sebi olakšam.
Jutro svima, za doručak buhtle i toplo mlijeko, ručak tortilje(bas ste mi dale ideju) a kasnije ne znam..ruzno tu u zg, bas san mislila da cemo prosetat negdje vani ako bude ljepo, a ovak cemo setat po primi i lesnini da vidimo dal ima jos kakva kutna. Bas je ruzan dan danas
Ugf, juha od rajcice. Obozavam :)
Mi cemo file soma i krumpir za prilog, neku salatu..
Cure, buse su vam bas lijepe 😍
Ja isto volim juhu od rajcice, ali moj muz nikak ne bi bio odusevljen sa njom za rucak hehe. :))
Meso se odmrzava, zalijala ga sa vrelom vodom i ceka dok se ja ne smislim kaj cu. Ja pojela pahuljice i sad sam nspuhnuta ko balon. 😄
Mina, zao mi je kaj ste na ratnoj nozi, vjerujem da cete brzo izgladiti stvar.
Bambusovlist, bas ste lijepi 💜 busa uopce nije velika, moja je ko kosarkaska lopta 😍 bit ce tatin sin, muz je imao preko 4,5kg kad se rodio
Ma kuzim ga da ga je frka jer je panicar i inace, al ono ne kuzi da je 3h na autocesti troduplo bolje i udobnije od voznje zetom kojim se vozim par puta tjedno sigurno u svakakvim smjerovima, on se navikao na auto pa mu je lako 😂
Ajme i moj ide tatinim stopama, ja sam bila prosjecna beba, a on velika, al mali bome raste ko gljiva i sve me strah kako ce on van 😂😂
Jutrooooo spavala sam od 3 do sad bez ijednog dizanja na wc. I sad sam lijena,al sam gladna pa cu ustat.
Meni je u ponedjeljak kontrola,vidjet cemo koliko je curka narasla. Ja i muz smo bili velike bebe,ja 4350 a on 4200,pa nezz cemu da se nadam😅😅
Jutro cure 😊
Evo ja sam upravo doruckovala... Uvijek mi se oduzi ovaj dorucak jer dok se ja probudim pa se valjam ppo krevetu jer mi se naravno ne da odmah dizati... Pa wc, umivanje, zubi bla bla... Popij euthyrox i cekaaaaaj... Umjesto da budem pametna i navecer si pokraj kreveta stavim tablete i casu vode i odmah popijem kad se probudim, neeeeee, lakse je odugovlacit 😂
Ja cu danas kod svojih, muz radi, vrijeme fino jesensko oblacno iako malo pretoplo ali okej...
Sinoc sam imala brutalne snove... Ljudi leze na cesti, hrpa vozila hitne pomoci, ma uzas 😐
Onda sam nakon toga sanjala da mi je pukao vodenjak i ispao sluzni cep pa sam isla u bolnicu... I tad sam se probudila...
Primjetila sam da mi u zadnje vrijeme cura puno vise stuca nstuca nego prije. Sinoc je dobrih 5-10 minuta trbuh poskakivao 😊
Jutro i dobar dan, kako kome
Ja sam se fino naspavala, jedino me zna po noći nekad probuditi vrućina, budem cijela mokra...A nije vruće u sobi. Vjerovatno je do hormona, ne znam, desi se tu i tamo.
Idem sad do grada na kavu sa sekom i mamom, malo da se podružimo, jučer težak dan, danas se puno bolje osjećam od jutra.
Jučer sam bila u Dmu i slučajno vidim da su jako, za duplo, snizili Weledino ulje protiv strija, i ulje za mazanje međice, piše na njemu od 34. tjedna da se koristi, ima vas već dosta u tim tjednima pa ako ste mislili kupovati, svakako se isplati.
Znam da je bilo 80 kn, sad je 40. A protiv strija je bilo 120, sad je oko 60. ne piše nikakva akcija. Sad mi je drago da nisam puno unaprijed kupovala
Da, da, Klikerice, taj sam popust mislila iskoristiti.
Znaš li možda imaju li sve opcije kolica na način da se mogu naručiti ili su ograničeni stanjem u svojim poslovnicama?
Ja bih baš farmer sa crnom kontrukcijom i Earth košarom.
Jesu li ti spominjali da je poliester bolji za održavanje, što bi značilo da preporučuju Urban nomad?
Meni jesu.
Baš se mislim. Pamuk je moj odabir, ali bojim se da me ne odgovore.
Nista mi nisu spominjali,a stanje ovisi o raspolozivosti. Mojih su na kraju imali samo 1 jedini komad na veleprodajnom skladištu. Htjela sam crnu konstrukciju,na kraju nije bilo... ali obje su mi konstrukcije lijepe tak da mi je taj dio svejedno.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ovdje trenutno se ne zna imam li manjak ili ne xD Doktor sinoc izgleda nije htio dati dijagnozu zvanicnu kao ovaj moj. Joj jest me zjb xD A ja se tako ošamućeno 😵 osjecam. Juce brdo stvari peglam, radim, danas slabost... sta ti je psiha 😶
Sad su mi odnjeli nalaze, mozda ce me opet neko gledati. E sad vec i ja mislim da je dosta UZV-a...
Bambusovlist,
super stee 😊 i sta je to na tebi jednodijelno? Bas je slatkoo 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji