Imamo 1068 g. ;)
A slatkoo, ma nema toga sto nebi pojela. Apetit maksimalan 😂
Veliki decko 😇 moja cura je prekjucer s 28+3 bila 1100 g! Samo miruj i papaj, bit ce sve ok!
truskawka, jedna briga manje! A nekko ce vec uskociti za sve ostalo i pripremiti potrebno
url=https://lilypie.com]
Moja cura kopa izlaz... znaci ispod gacica skace na maximalno. Muz drzi ruku cijelo vrijeme i ne moze da vjeruje,ameni bome nije nimalo ugodno. I stucala je😍😍😍 znaci covik mi je se sav raskeljio jer je prvi put to osjetio😍😍😍😍😍😍
E sad. Znaci i stucanje ispod ruba gacica. Jel to znaci da je glavom dolje? Mozda je se okrenula. Imam osjecaj da je zapela dolje nekako cudno😅😅
Valjda ce se iskoprcat gore😅😅
Truskawka bravo,bas lijepo izgleda. Jedva cekam kuhinju. Samo polako
Moja cura kopa izlaz… znaci ispod gacica skace na maximalno. Muz drzi ruku cijelo vrijeme i ne moze da vjeruje,ameni bome nije nimalo ugodno. I stucala je😍😍😍 znaci covik mi je se sav raskeljio jer je prvi put to osjetio😍😍😍😍😍😍
E sad. Znaci i stucanje ispod ruba gacica. Jel to znaci da je glavom dolje? Mozda je se okrenula. Imam osjecaj da je zapela dolje nekako cudno😅😅
Ista situacija maloprije kod mene... Ja gledam pa niže od toga ne može jer je doslovno do kosti i čudom se čudim oće izići van ili šta
Blaza i ja osjecam stucanje dole nisko, a na zadnjem pregledu je bila glavom okrenuta dole.
Truskawka super ste sredili kupaonicu
Rita
Evo cure da nas vidite sama sebi sam ogromna i nemogu vise nista raditi a malac ja tristo na sto upomoc 🙈
Evo i nas ❤️
26+2
Ogromne smo zato nas kori tetka ginicka Al bas nas nije briga 😂😂
Danas ujutro (gornja) prije 2 tjedna donja... Ujutro i dok sam doma drastičnije manji trbuh nego kad radim i kad prođu jutarnji sati 😂😂😂 samo se napuhnem ko buhtlica 😋
Moja cura kopa izlaz… znaci ispod gacica skace na maximalno. Muz drzi ruku cijelo vrijeme i ne moze da vjeruje,ameni bome nije nimalo ugodno. I stucala je😍😍😍 znaci covik mi je se sav raskeljio jer je prvi put to osjetio😍😍😍😍😍😍
Ista situacija maloprije kod mene… Ja gledam pa niže od toga ne može jer je doslovno do kosti i čudom se čudim oće izići van ili šta
I kod mene isto!!! Mali kopa dolje,bocka kao da udara šakama u pipicu i hoće van... mislim da sam se malo danas preforsirala... pa sam sada na boku
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Cure, očito im takvi dani došli, moj rovari doslovno cijeli dan po mjehuru i dolje nisko nisko. A nisam navikla da je baš toliko aktivan, ali danas cijeli dan imam osjećaj da ne spava, samo povremeno i opet. Baš dolje. A trbuh mi je jako nisko cijeli već dugo. Takav je od početka nekako nisko.
Ako osjetite štucanje dolje, to je glavica, tako je i meni isto. Samo da ostane tako, nek se slučajno ne vraća gore glavom
Nekad više nogama, ali danas baš rukama udara. I to me baš zabolilo par puta. Sva sam nešto nervozna danas, pa se smirim i opet.
Danas mi se cijeli mlinac s paprom razletio i istresao po kuhinji i pola u umak od gljiva, poludila sam. Pa to skupljala i micala da spasim umak. Sve mi nešto ispada stalno i težak mi je trbuh danas. Baš sam neka jadna. Bit će bolje valjda.
Cure, bas ste zgodne trudnice! Ja sam se izvalila i gledam seriju, nadam se prespavati noc 🤞i nadam se da je sa salaticom sve ok! Bas ju je krenulo...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji