Pepe kako buhtle izgledaju ukusno odmah mi se apetit otvorio🤣
Cure super vijesti sa pregleda i hvala na update za vinogradsku, baš sam se mislila treba li odjelo za tate. Trebala bi u 12 mjesecu ići na tečaj u vinogradsku al ne znam hoću li izdržati do tad, s obzirom na skraćen cerviks 🤣🤦♀️
Salatice čekamo tvoje vijesti s pregleda 🤗
Rita
Du vidjela sam.na Instacu muffine i fino izgledaju 😍
Pepe ajme, da ai bar blizu mene 😂😂😂😂
Ja večeram griz sa linoladom. Imala sam stres sa majstorom iz A1 Bneta, užas. 2 i pol sata dok je popravio internet, pa pokido TV i još ušao obut i zaprljao podove i tepih. Sad nemam tepih, mora na pranje. Popizdila sam i rekla sam mu da se trebao izuti.
Skulirala sam se naknadno 😁
Pokidao Tv? 😲 I zaprljao podove? Pa oni inače imaju one šlapice sa sobom koje samo navuku preko cipela… Mogu mislit po ovoj kiši kakve su mu cipele bile…
Nije navukao te papučice, poludila sam. Jedva se skulirala. Što da imam malo dijete koje puza po podovima?!
Barbie, pepecorn i kani07, ako sam koga izostavila sory. Super za dobre vijesti sa pregleda, nismo ništa drugo ni pomišljali da će biti.
pepe, kutak je divan, a o buhtlama neću ni pričati. Daj recept pliz ak ti nije problem :)
ivlee, svaka čast kaj si izdržala ručak. Kad netko nema takta onda nema, daj sjašite sa žene koja je praktički pred porod, stvarno ponekad ne razumijem, ali ok.
maggie, hvala za popis za bolnicu, to si mislim zadnje rješavati.
Ustvari ostala mi je još kozmetika i pelene za bebu, meni za bolnicu sve, tetrice i par stvarčica od odjeće za malenoga, ali mislim da imam još stvarno vremena. 2 mjeseca do poroda imam danas, po ZM, a po uzv mi je termin 9.1. odjeću ne mislim prati prije početka 12.mj, mislim da nije potrebno
du, i ja prijavljujem nespavanje skoro svaku noć i to mi je već pod normalno. Muž odlazi na posao, a ja se keljim sa karite maslacem jer me koža opet svrbi baš pod tu jednu stranu di mu je nogica
Noa 💙
Du vidjela sam.na Instacu muffine i fino izgledaju 😍
Pepe ajme, da ai bar blizu mene 😂😂😂😂
Ja večeram griz sa linoladom. Imala sam stres sa majstorom iz A1 Bneta, užas. 2 i pol sata dok je popravio internet, pa pokido TV i još ušao obut i zaprljao podove i tepih. Sad nemam tepih, mora na pranje. Popizdila sam i rekla sam mu da se trebao izuti.
Skulirala sam se naknadno 😁
Pokidao Tv? 😲 I zaprljao podove? Pa oni inače imaju one šlapice sa sobom koje samo navuku preko cipela… Mogu mislit po ovoj kiši kakve su mu cipele bile…
Nije navukao te papučice, poludila sam. Jedva se skulirala. Što da imam malo dijete koje puza po podovima?!
Otišao post ranije.
Ja bila sa paom u spavaćoj da mu ne smeta i muž mi rekao da se izuje. I morao je po novi ruter jer je neato sa internetom još više smrdao pa i TV nije radio. I kad je ušao nije se izuo, a muž nije ni skontao.
Ja izašla iz sobe i poludila i rekla mu da zašto nije se izuo, ima.papuce pripremljene u hodniku i da bi ja sad trebala podove i tepih prati, a trudna sam. On slegnuo ramenima i ništa. Glupan neodgojeni.
I sad muž usisao i oprao podove, a tepih ide na pranje.
https://www.coolinarika.com/recept/mekane-buhtle/
evo recept, ja stvarno ne znam ta dizana tjesta, ni kiflice ni ništa al ovo mi uspjelo... hehe baš su pune i zasitne...jedino su mi se dugo dizale jer je malo hladno dns 😁
cak su i fini 😂 zvrkice, saljemo jecmenac gosponu majstoru!
url=https://lilypie.com]
Jao ove buhtle pa muffini...sada samo razmisljam gdje ima sta slatko.... ah sto se tice zatvorenosti/otvorenosti ja sam bila super do 33+4 tj prve kontrole u TA, i do tada bilaaa ful aktivna, svasta po doma radila i svasta nesto. Kada u TA vi ste 1 cm otvoreni ajde malo vise mirovati kao nije strasno ako ubrzo rodite ali neka jos malo se priceka.
Zvrkice mene je bas snervao tvoj majstor dok sam ovo citala, mogu zamislit kako je tek tebe.
Barbie velika beba, super.
Salatice cekamo izvjestaj s pregleda
Pepe i Du sreca da sam napravila ruske kape popodne, inace bi mi sline curile
Zvrkice 🤬🤬🤬🤬
Slampo neka te jos bar 10 dana. A moši prinit, nikad se ne zna 🙂
Ajde salaticeeeee..
Sortiraj odgovore
Najstariji