Evo jedan brzinski up-date iz vinogradske (možda već i znate): za bebu ne treba nositi pelene i kremu za guzu (osim ako želite da ih se odmah maže), nego samo vlažne maramice. I za tatu na porodu ne treba odijelo.
Ja danas pogledala rodin film o dojenju. Svima čestitke na okruglim tjednima i dobrim pregledima i nalazima, čekamo još šta će Salatici reći njen doktor biser. Pepe, super kutak za bebača ☺
Cure hvala svima koje su mi malo opisale položaje svoje bebice i kako ih osjećaju, malo sam pametnija sad 😁 otišla sam na sok kod frendice i dok sam se vratila i sve pročitala, nema šanse da išta poveže s nickovima 😄
Super za preglede cure, još Salatica da javi što njen kaže...
Buhtle 😍 ja sam pravila pizzu danas, otkrila recept za tijesto bez dizanja, ne znam tko će me sad spriječiti da ju ne pečem svaki dan 😂 cijelu trudnoću mi je pizza slaba točka 😁
Ja možda malo dosađujem ali ponavljam pitanje, da li je ijedna od vas skužila po nečemu da se beba okrenula? Da li možete pipanjem trbuha skužiti u kojem je položaju beba? Nije da mi je to sad ne znam kako bitno ali baš sam znatiželjna jer sam uvjerena da se moja obrnula a tek sam na pregledu za 2 tjedna…
Ugodan ostatak dana vam želim 😘
MareiKate, ja sam nedavno na youtobeu našla super video gdje žena na primjeru trudnice (Indijka) objašnjava kako pipanjem izvana možeš skužiti položaj bebe. Tražila sam sad da ti zalijepim link, ali ne mogu naći. Znam da sam koristila ključne riječi "baby", "position", "womb"... i slično pa pokušaj naći. Ima sigurno više takvih videa.
Cure hvala svima koje su mi malo opisale položaje svoje bebice i kako ih osjećaju, malo sam pametnija sad 😁 otišla sam na sok kod frendice i dok sam se vratila i sve pročitala, nema šanse da išta poveže s nickovima 😄
Super za preglede cure, još Salatica da javi što njen kaže…
Buhtle 😍 ja sam pravila pizzu danas, otkrila recept za tijesto bez dizanja, ne znam tko će me sad spriječiti da ju ne pečem svaki dan 😂 cijelu trudnoću mi je pizza slaba točka 😁
Može recept?
Super za preglede cure, još Salatica da javi što njen kaže…
Može recept?
https://www.jamnica.hr/hr/jakuham/jastudiram/brzo-tijesto-za-pizzu-bez-kvasca/
Evo ga 😁 ja sam to sve smiksala onim debljim "perima" na mikseru, izvaljala na papiru za pečenje, tako da je stvarno brzinski i bez nereda.
Ja možda malo dosađujem ali ponavljam pitanje, da li je ijedna od vas skužila po nečemu da se beba okrenula? Da li možete pipanjem trbuha skužiti u kojem je položaju beba? Nije da mi je to sad ne znam kako bitno ali baš sam znatiželjna jer sam uvjerena da se moja obrnula a tek sam na pregledu za 2 tjedna…
Ugodan ostatak dana vam želim 😘MareiKate, ja sam nedavno na youtobeu našla super video gdje žena na primjeru trudnice (Indijka) objašnjava kako pipanjem izvana možeš skužiti položaj bebe. Tražila sam sad da ti zalijepim link, ali ne mogu naći. Znam da sam koristila ključne riječi "baby", "position", "womb"… i slično pa pokušaj naći. Ima sigurno više takvih videa.
Hvala, baš ću potražiti!
Svjesna, što se brzih udaraca bebe tiče, imala sam ih i ja. Baš sam mužu objašnjavala da mi nije jasno kako se može tako brzo kretati, kao da ga struja trese. No prošla je ta faza, mislim da je to sve normalno.
U ovoj fazi trudnoće nekad imam osjećaj da jednom rukom gura prema trbuhu, a drugom prema leđima, kao da hoće vidjeti koliko mjesta ima, a meni bas nije zabavno 😬 jer zna dosta boljeti.
Barbiemama, bravo za velikog Nea.
Meni je cerviks u 33. tjednu bio preko 5 cm, zezao me doktor da neću nikad roditi tako zatvorena. Sad me nisu vaginalno pregledavali, ali mislim da moja dr. hoće u srijedu. Onda ćemo vidjet jel se šta pokrenulo 😁
Miranda, hvala na savjetu za Mg.
Du vidjela sam.na Instacu muffine i fino izgledaju 😍
Pepe ajme, da ai bar blizu mene 😂😂😂😂
Ja večeram griz sa linoladom. Imala sam stres sa majstorom iz A1 Bneta, užas. 2 i pol sata dok je popravio internet, pa pokido TV i još ušao obut i zaprljao podove i tepih. Sad nemam tepih, mora na pranje. Popizdila sam i rekla sam mu da se trebao izuti.
Skulirala sam se naknadno 😁
Du vidjela sam.na Instacu muffine i fino izgledaju 😍
Pepe ajme, da ai bar blizu mene 😂😂😂😂
Ja večeram griz sa linoladom. Imala sam stres sa majstorom iz A1 Bneta, užas. 2 i pol sata dok je popravio internet, pa pokido TV i još ušao obut i zaprljao podove i tepih. Sad nemam tepih, mora na pranje. Popizdila sam i rekla sam mu da se trebao izuti.
Skulirala sam se naknadno 😁
Pokidao Tv? 😲 I zaprljao podove? Pa oni inače imaju one šlapice sa sobom koje samo navuku preko cipela... Mogu mislit po ovoj kiši kakve su mu cipele bile...
Sortiraj odgovore
Najstariji