Ej opet mene sa kozmetikom, Trudi je pristojnih cijena, na nekoj bio bazi i fino mirisi(znam da to def nije kriterij po kojem se bira prva kozmetika za dijete ali ja moram sve prvo pomirisati). Mustela je super, ali osobno curi sa posla je mala imala reakciju na mustelu i koza joj je bila koma tako da....necemo znati dok ne probamo. A mixa mi se isto svida ali sam nedavno skuzila da lose reagiram na neku njihovu kremu i to iz baby kolekcije pa... mada sa svime time u pocetku umjereno
Hahaha nije nije, samo slavim punih 30 tjedana! 😘😘
E cure, ja sam puna sitnih kao madeza novih i svaceg neceg, neki stari madezi kao da su mi se povecali, a vrat i dekolte su mi puni sitnih tockica, izgledaju kao novi madezi, ali nisu, kao da sam zapricana necim. 😂Ima netko nesto slicno? 🤔
Hahaha nije nije, samo slavim punih 30 tjedana! 😘😘
E cure, ja sam puna sitnih kao madeza novih i svaceg neceg, neki stari madezi kao da su mi se povecali, a vrat i dekolte su mi puni sitnih tockica, izgledaju kao novi madezi, ali nisu, kao da sam zapricana necim. 😂Ima netko nesto slicno? 🤔
Imam i ja tako i po licu tamne flekice nadam se da ce se to povuci,jos totalno izbjegavam sminku stavljati jer vidim poslije pudera kao da su tamnije pogotovo na celu.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Pranje robice koliko znam na 60 se ubijaju bakterije, tako da je najbolje na toj temp, salatice tetre bijele na 90 stavi, to je popularno iskuhavanje, mozes i iskuhat u loncu sa malo deterdz pa stavit u masinu samo na ispiranje, sarene tetre sam prala na 60..
Mustela iskusne mame koje proizvode najvise preporucujete?
Nali nemamo ni mi jos ime, ali kako sam rekla jedno da mi se svidja muz naravno rekao nekim ljudima i sad ga vec zovu tako..
Allie cestitke na okruglom tjednu 😍
Kani taman sam te se sjetila jucer da sto te nema cuti, i onda zaboravih tu pitat di si 😁 trudnicki mozak
Luks dada i meni muz kad sam mu rekla to za anu odma komm jel imam spremnu torbu, ja kazem ne, trebam jos u dm i ljekarnu i spavacice nemam itd, a on lud da sta cekam sa tim 😂 da izvolim to pokupovat 😂😂 sou program i jos pita tocno u kojem sam tjednu jer ne uspije sad popratit kako nam dani lete a njemu je glava cijela u poslu.. Ja kazem pa sad ulazim u 35.,nisam daleko od cure te sta ide na carski, tek onda me skoro potjerao u shopping, sva sreca da je bila vec vecer 😂😂
AllieH,
imam i jaa tackice neke, tacno kao hrapava koza prema vratu 😶 i isto neke benice koji su se povecali. Hormonii divni. Mislim da ce nas proci 🤗
A da, i ja mislim da svaka beba reaguje drugacije, eto nekome i Mustela smeta, a mozda ne bi Becutan, lupam. Tako i za jednokratne pelene isto. Mi smo uzeli BabyLove za bolnicu, paketić. A kuci Pampers Premium, pa cemo vidjeti.
A i ja cu potraziti Afroditino ulje 😊
A otisla sam, zavrsila. Na glas sam komentarisala sa tom drugom trudnicom i ona je isto rekla da ne vjeruje (pored nas dvije, bio je i mladji covjek sa vidnim problemom sa nogama)... gdje ide ovaj svijet... Baba je tandrkala, nije cula nase komentarisanje, ali jesu ljudi okolo, nismo tihe bas bile 🤣 Sva sreca bar udje druga kada su poceli sa radom.
Joj i ja cekam Anuuuuu. A 12% baterijeee, a u gradu. Moram ostaviti telefon.
Salatice nemoj pls kamilicu za bebu koristit,ona uzasno isusuje kozu 🙈🙈 pogotovo lice, oci.. mi cemo vidu u pocetku, pa mrvu kokosovog ulja kasnije i to je to.. do god dana ne koristim nikakve kemije😂😂 to sam jedino zapamtila LOL
I Ana naravno, al to mi lakse na faceu pratit🙈
url=https://lilypie.com]
Nali ni mi jos nemamo ime ni prijedloge ni nista.
Znaci jos vas je sanjalo Anu. Ja sam sanjala da je objavila sliku na faceu i iskustvo,onda sam kroz san cula na mobu notifikaciju,i pomislim ajme Ana je rodila,al nisam uzela mob. Odmah sam zaspala,i sanjala da su MENE uhvatili trudovi 6 tjedana ranije,i u bolnici sam,daju mi to nesto za smirivanje trudova,i do kraja sna sam obavila CTG i nakon njega isla doma jer su se trudovi smirili. Svasta...
Allie cestitke na okruglih 30,pocinje jednoznamenkasto brojanje😍😍
jutro svima, ja sam noćas super odspavala, 23 do 6, i sad već na poslu. i meni je Ana nonstop u mislima.. i kako Klikerica kaže, meni je čak i smješno nekad kako razmišljam o onome što pročitam, tj o onome što je koja rekla i što koju muči itd… MareiKate baš sam se nasmijala na kasniju reakciju tvog muža, jer ja svome jutros u krevetu spomenem , uf pa u 32.tjednu sam,a on samo onako usput "spremaj ti torbu, šta izmišljaš, vidiš kako ona klokanica već danas",
Slažem se i ja sa Matejom i Barbie, ni ja se nisam uopće opterećivala pranjem robe , bebe… bebu sam u vodi sa kap nivea kupke recimo, a sad slušam i vaše savjete, pa sam odlučila uzeti Afrodita bademovo ulje za prve tjedne. Robu inače ručnike, krpe,dojnji veš perem na 90, a tamnu i svjetlu robu na 40, imam i onaj brzi program 17min na njemu perem najviše ljeti kad se tri puta dnevno presvlačimo.bebinu robicu sam tetre i sve bijelo prala na 60, a robicu na 40. za prvo pranje isto mislim podjelit robicu na svjetlotamno pa na 40 uz dodatno ispiranje,imam čak i neki bioprogram-vidit ću šta je to.
Slampo ja koristim Trudi kozmetiku sa prvim malcem, najviše gel za tuširanje i kremu. i super mi je :)
Bio program imam i Ja, Gorenje Senso Care perilicu. Taj bio program je ustvari malo grublji. Više vrti i tumba. Idealan za one koji ne koriste deterđente nego bio kuglice za pranje. To sam ja sve proučila baš zbog bebi robice.
Jaooooo koja euforija na forumu svi smo na iglama i cekamo nasu Anu da nam se javi i ja sam ju sanjala 🙈🙈🙈 Anaaa jos jednom sretno i javi nam se kad uspijes😍😍😍❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗 pocelo je poceloo...
Cestitke svima koji su usle u pune tjedne
I sretno svima danas na pregleduma kolko sam popratila ima dosta danas pregleda bit ce slikica bebaca i ljepih vijesti volim kad ovako zapocne dan mislim da cemo danasnji dan svi pamtit i da ce nekako zabiljezit ovaj forum pogotovo radi dolaska prve bebe
Cure ako se ana javi na fejsu, molim da nama bezfejbukovcima javite kako su
Sortiraj odgovore
Najstariji