Nali, ni mi još nemamo ime. Obzirom da ima preko 3 kg, zvat ćemo ga Bucko! Doktor kaže da je sve uredno, da je beba velika i poželio mi je sreću na porodu. 😁 Moje doktorice opet nije bilo pa su me naručili opet drugu srijedu na još jedan pregled, tako da još ništa od TA. Evo da me vidite, imam bucmaste obraze na mamu 😌
Ma te babe su iznenađujuće neugodne prema trudnicama....neki dan na vađenju krvi neka komentira, zamisli bilo je 6 trudnica i naravno da su njih prve primili(zasebni brojevi pa) ali su u labosu bili zaista brziii nas 6 su obradili u cca 15 min uz ove ostale pacijente. A sto se tice pripremanja nije prerano, 32,33 tj je za moj ukus sasvim pristojno vrijeme za pripremu baby odjece i svega, nazalost barem ja vise nisam brza i pokretna kao prije pa je to trajala 3, 4 dana pranje,susenje....bla. A sada kada je to spremno u glavi mirnija puno, jos samo sve spremiti u torbu i onda spremna na sve. Sada su vec tjedni kada se svasta moze dogoditi.
pepe, bas je lijepa garnitura, i boja i model. Ali taman sam i ja htjela to napisati za jastuke 😊 Svi koji imaju te jastuke/naslone koji nisu fiksni znam da lude, pogotovo kad djeca dodju, uvijek su i razbacani ili izgube oblik nakon nekog vremena. Mene je odabir kutne uzeo 2 mj zivaca, na kraju smo uzeli sve raspareno, trosjed, fotelju i tabure. Ali da nam fali taj kut, definitivno fali. Iako nam ovo ljepse izgleda, kroz par godina cemo sigurno morati mijenjati za nesto vece i prakticnije.
Luka ❤
Netko mi je predložio IKEU za poplune, ali nisam našla, bar ne na netu. Njihove dimenzije su 110x125, nisam našla ništa tipa 115x80.
A spužvu smo kupili danas, komad 200x100 cm debljine 3 cm košta 110 kn pa ćemo sad sami izrezati da paše u navlaku. Šta ćeš, sam svoj majstor. 😊
Muž kaže da bi čekao nove dijelove komode, a meni glupo da sve stoji razbacano po stanu još barem tjedan dana (treba stići iz Njemačke). Jao jao... kao sve imamo, ali nikako da posložimo i bude 100% spremno. Valjda će Bucko imati razumijevanja za smotane roditelje 😍😁.
Maggie 😍😍 Bucko je baš savršen! ☺
Cure, jel koja koristila Gyno-Daktarin vagitorije u trudnoći? Ja dobila zbog iscjetka, sinoć stavila prvi i danas me baš bolucka i pritišće dolje, ne znam ima li veze jedno s drugim..
Maggie 😍😍 Bucko je baš savršen! ☺
Cure, jel koja koristila Gyno-Daktarin vagitorije u trudnoći? Ja dobila zbog iscjetka, sinoć stavila prvi i danas me baš bolucka i pritišće dolje, ne znam ima li veze jedno s drugim..
Maggie presladak je
Ja sam dobila grčeve od tih vaginaleta i javila doktorici. Dobila onda Rojazol.
Mislim da u uputstvima i piše da izazivaju grčeve i ne znam zašto daju trudnicama to
Klikerica- hvala😘 bas sam ga jutros procitala 😁😆
Maggie- predivan je bucko 💛💛
Sortiraj odgovore
Najstariji