mamica2, dobro nam dosla i nek bude sve super do kraja! mene zvala patronazna sestra, kaze vidjela je da sam bila na guk profilu pa ako bilo sto trebam da zovem! zakon 😊 i da, babycenter vam ima online akciju do 1.11. -15% na sve! Ja cu uzeti kadicu i postolje i onda sam osim kozmetike full opremljena 😂
url=https://lilypie.com]
Mamica2 dobro nam dosla i zelimo ti urednu i skolsku trudnocu..
Du odlicno, i meni je ostala samo kozmetika to cu kroz koji tjedan poharat dm,ljekarnu i onda sam gotova..
Ana nista nam se ne javljas nisam navikla da nema tvojih postova uvjek pises a sad te uopce nema…
Kako si inace? Kako kratis dane?!
Barbie preslatka je pidzamica i ogrtac 😍😍
Ja bi nosila u bolnicu svoj isto tako fluffy, al nece stat u torbu, mama mi dala obican dugi bijeli pa cu njega uzet, taman mi dobro dosao 😁
Auto vozim jos uvijek bez problema, samo sam primjetila da mi smetaju sve zive rupetine na cesti kojih je mali milijun.. Ako bude sve ok do kraja planiram voziti koliko god budem mogla 😊
Mamica dobrodosla 🤗
Citam sta pisete za pranje robice. Svaka cast svima i svemu, ali ja ne bi bas riskirala da perem djecju robicu prema uputstvima. Uputstva su tu samo da bi se proizvodjac ogradio od eventualnih ostecenja. Meni bi bilo ipak bitnije da beba ima obucenu cistu robicu nego da se brinem oko nekakvih ostecenja. Zamislite si samo koliko je to prljavih ruku proslo, kontenjeri, tvornice, sve zivo prljavo i na kraju se jos tretira kemikalijama da do ducana stigne neizguzvano, ja ne bi to ni sebi obukla oprano na 30 ili 40 stupnjeva, a kamoli maloj bebi koja je jako osjetljiva. Realno ja sebe tusiram sa temperaturom vode oko 50stupnjeva, ne znam gdje bi mi bila pamet da onda perem djecju odjecu na manje od toga. Iskreno, radije bi da se roba unisti i da mi djete bude obuceno u cisto nego u samo splahnuto u mlakoj vodi.
❤N i V💙
Bok curke!
Mamice dobro došla :)
Mislim da ono što ide kao prvi sloj bebe na kožu svakako treba oprati na višim temperaturama, mislim da cure sa ovih 40 stupnjeva ciljaju na robicu poput medo odijelca koja smo masovno pokupovale, a koja oprana na 60 neće ličiti na ništa. Mislim da dvostruko ispiranje, isto učini dosta, bez obzira na temperaturu, za takve stvari. Ja ću medo odijelce na 40, jer nikad neće direkt na kožu, a sve drugo minimalno na 60. Isto kao što npr jaknice, skafandere i ostale dodatke jednostavno ne možeš prati na 60.
Zato se i preporuča bebama kupovati neutralne boje i pamuk da ih možeš na 90 i ćao! 😄 Isto npr za vunene kape koje ne možeš prati na visokoj temperaturi, neću joj ni kupovati dok je mala skroz, nego pamučne da su u dodiru s kožom pa kapuljača... Tako ću ja... Mislim da je to dovoljno opreza, i da je gori ovaj ZG zrak koji će beba udisati nego jaknica oprana na 40 sa dvostrukim ispiranjem i sušilicom 😁
To je naravno samo moj stav 😁
Ja sam isto npr. rekla mužu da ja bebu prati samo u vodi neću, što se može oprati samo u vodi? 😅 Jednom tjedno u nekom provjerenom gelu za kupanje, neće joj ništa biti, ionako ih mažemo kremama, kreme su ok, ali gel za kupanje ne... Ma dajte, ja bum svoju bebu blago nasapunala i oprala bar jednom tjedno 😂
Ma nece nista biti medo odjelcu opranom na 60, evo operem ja pa javim rezultat 😁
Mamica, dobrodosla!
Vozim jos uvijek normalno, s tim da ako idem negdje van grada, gledam da vozim automatik jer mi je tako lakse i manji pritisak na trbuh. Opustena sam i ne vidim razliku od voznje prije trudnoce 🤷🏽♀️
Barbie, presladak je kompletic i ogrtac je super, ali kod nas bih u takvom necem umrla od vrucine. Ja cu nositi u bolnicu tanki pamucni cisto da imam ako izlazim na hodnik gdje se primaju posjete.
Luka ❤
Da vas brzinski pozdravim, majana cestitam 🎉
Ana- kako si? javi nam se.
Nova curka- dobrodosla 😊
Cestitam curke na pregledima, ne stignem popratiti imena. Jos sam nekoliko lijepih trudnica vidla 💜 divne ste.
Meni je ful lose, tlak se drzi na 140/90, nekad visi, nekad nizi, valjda ce mi povecat terapiju..glava boli, muka mi je..valjda od ovog cudnog vremena, 11 mjesec ce,koja vrucina, ovo nije normalno. Izbjegavam svu elektroniku, ocu se odmoriti,sto manje stresa, a imam brdo obaveza pa sve lagano pokusavam srediti. Tu je i sveki the vegeta koja mi uredno odrzava tlak visokim haha 😁
Slijedeci tjedan imam pregled i panika me lovi vec lagano 😨
Ma nece nista biti medo odjelcu opranom na 60, evo operem ja pa javim rezultat 😁
Mamica, dobrodosla!
Vozim jos uvijek normalno, s tim da ako idem negdje van grada, gledam da vozim automatik jer mi je tako lakse i manji pritisak na trbuh. Opustena sam i ne vidim razliku od voznje prije trudnoce 🤷🏽♀️
Barbie, presladak je kompletic i ogrtac je super, ali kod nas bih u takvom necem umrla od vrucine. Ja cu nositi u bolnicu tanki pamucni cisto da imam ako izlazim na hodnik gdje se primaju posjete.
Ajde baš me zanima 😁 ja sam si jednom greškom oprala jedan ogrtač takav na 60 i to više nije bilo to...
Ja ti imam ovaj Ugg ogrtac: https://www.ugg.com/women-sleepwear-robes/miranda-robe/UA5358W.html?dwvar_UA5358W_color=PORT#start=6&cgid=women-sleepwear-robes Znaci, tocno taj materijal kao medo odjelce i redovno ga perem na 60 stupnjeva, opran je vec 5-6 puta sigurno, kao novi je.
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji