Molim pomoc.. ❤️
Dali su ove vrijednost prevelike?
I kako ide to u bolnici za radit profil?
I ako ima koja ženica s iskustvom oko dijete da stavi koji plan prehrane…
Mene je doktorica jucer ispalila blago receno…dobima sam 4ipo kg u 4 tjedna… Sve ukupno 7 u 26tj.. Ona kaze previse.. Al prije trudnoce sam imala viska kila da naglasim…
Vise manje nije me opterećivalo sta ona govori u vezi mog izgleda nakon poroda ocu li to uspit skinit i kojom lakoćom.. Nego mi je vazno da te kile ne utjcu na bebicu
Bebica je sva u tjednima . Puna 26 tj… I dalje je zivahna skroz. I dalje samo sjedi i tuce nogama dosta nisko…
💕
nazalost svi su ti visoki, prvi nebi smio biti veći od 5.0, a ostali mislim max do 7.5... ne mogu se sjetit, uguglaj 😊 u bolnicu ides raditi guk profil ili ogtt?
Cure ja upalila prvu turu ro ice tetrice i bodici.. planiram poceti prati i polako peglat..sto ja znam nek ja to rjesim..nikad ne znam sto me moze docekat..a kako nemam bass nikog da mi to umisto mene bolje biti spreman...svi moji su dalekoooo..pa cu ja polako sama..a i nekako iskreno nezz dokle cu dogurat uvik strepim zbog mog cerviksa..i zadnje dan mi je drob bass tvrd..pa reko aj da ja to pripremim polako...nadam se baram izurat jos ovaj mj.pa kasnije kako Bog da...
url=https://lilypie.com]
Molim pomoc.. ❤️
Dali su ove vrijednost prevelike?
I kako ide to u bolnici za radit profil?
I ako ima koja ženica s iskustvom oko dijete da stavi koji plan prehrane…
Mene je doktorica jucer ispalila blago receno…dobima sam 4ipo kg u 4 tjedna… Sve ukupno 7 u 26tj.. Ona kaze previse.. Al prije trudnoce sam imala viska kila da naglasim…
Vise manje nije me opterećivalo sta ona govori u vezi mog izgleda nakon poroda ocu li to uspit skinit i kojom lakoćom.. Nego mi je vazno da te kile ne utjcu na bebicu
Bebica je sva u tjednima . Puna 26 tj… I dalje je zivahna skroz. I dalje samo sjedi i tuce nogama dosta nisko…
💕
nazalost svi su ti visoki, prvi nebi smio biti veći od 5.0, a ostali mislim max do 7.5… ne mogu se sjetit, uguglaj 😊 u bolnicu ides raditi guk profil ili ogtt?
Mislim guk profil... Rekla mi je da cu provest 24 sata tamo.. Da je prije idem upisat za to..
gledajte ovu pidžamicu za Božić
https://www2.hm.com/en_eur/productpage.0699931001.html
preslatka mi je. uzet ću, ali ne znam dal da uzmem 56 ili 62. ne bi trebao imati više od 2 tjedna na Božić. možda bolje 56.
Dobro jutro cure. :)
U Samoboru je svanuo predivan dan.
Majana predivna si! Cestitam na vjencanju, zelim vam puno srece i zdravlja. 😊
Maggie oho the komoda je tu! Sretno sa slaganjem, i ti si do navecer spremna.
Salatica ljubomorna sam na Lenu, stvari su preeeedivne. Jos kad se sjetim one robice i zaovinih krzana. Molim te da kad stigne redovno poslikas sve te kombinacije. 😁
Mia daj doktorica ti pretjeruje. Ima tu jos cura s malo povisenim ogtt-om pa ce ti pomoci.
Ne znam, nesto sam jos htjela napisati ali sam zaboravila.
Aha da. Muci me vožnja. I prije sam bila trtarosica i vozila ko baba, ali nekako odkad sam trudna kao da me jos vise strah voznje. Dogada li se to i vama? Mene je strah da ovo nece prestati nakon sto rodim.
Emily, ja ne vozim. nemam ni vozački :D ne znam, jednostavno nikad nisam dobila želju za vožnjom. a nije me strah na suvozačkom mjestu.
Ajme Barbie preslatka je pidzamica!!! 😍😍😍
I cijena je super!
Ja bi najradije kupila za iducu godinu da znam koju velicinu ce nositi.
Mislim da bi ja uzela 56.
Cure, ja vas redovno pratim ali sam lijena pisat :D
Danas sam ušla u 26. tjedan. Još 2 i treće tromjesečje.
Ana89, pratila sam sve što si napisala, sretno u bolnici, držim fige da što dulje izdržite 2u1 (tj. znam da hoćete).
Pticaselica, baš si me razveselila kad si napisala da ste bili u Saloni. To je moj rodni grad (ok, Solin, ne Salona) i cijelo djetinjstvo sam se igrala na onim zidinama i jedva čekam vodit svoju curu tamo (već ovo lito :))
Aha da. Muci me vožnja.I prije sam bila trtarosica i vozila ko baba, ali nekako odkad sam trudna kao da me jos vise strah voznje. Dogada li se to i vama? Mene je strah da ovo nece prestati nakon sto rodim.
Nezz muci li mene. Nisam smjela vozit zbog hematoma, a sad nezz kako bi dizala noge na kvacilo,kocnicu posto nisam u kondiciji nikako. A kad muz vozi nije me strah..... moja ili njegova sestra su katastrofa,ne zelim sjedat s njima u ovom stanju.
Jako sam opustena kad vozim,i nadam se da cu i nakon poroda kad pocnem vozit bit jednako opustena kao do sada
barbiemama, uzmi bolje 56! maggie, zabavljas li se s komodom? meni je moja bila kao jedne velike puzzle i bas sam gustala sklapajuci je 😊 mia, imas li neki mail da tamo tipkamo jer cu zatrpati ovdje sve...ja sam prosli tjedan bila na GUK profilu pa ti mogu sve iz svjezeg iskustva reci. Ili se ti meni javi
dj.lukacevic@gmail.com
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji