Jutro 😀
Sretno na pregledima danas.
Salatice, papice su preslatke 😍😍
Meni je seka jučer stigla napokon pa sam.joj pokazala sve za bebu 😀 oduševljena je robicom i kad god mi je ruku stavila na trbuh dobila je udarac 😂😂😂 naručila i sa Ethereala što mi je nedostajalo, a umjesto klasične ogradice za krevetić naručila sam kao pletenicu koja se stavi uz rubove.
Naravno roza bijela kombinacija 😁
jutro ❤️
ja sam prala onako kako je pisalo na etiketama. tamo gdje je pisalo 60 sam na 60, a 40 na 40. imam iskustvo s brzim uništavanjem robe ako ne pratim etikete. tako da uvijek gledam kaj piše. ne želim da se prebrzo ofuca i istroši.
zvrkice, preslatko je!
Ja se evo mislim kako iskombinirati jutarnju kavu i Heferol, nju pijem s mrvicu mlijeka. Dakle, mogu je popiti sad i onda tabletu nakon sat vremena. Nakon tablete 2h nista mlijecno niti jaja. Valjda sam dobro pohvatala.
Ja etikete ne pratim gotovo uopce i zasad funkcionira, nije mi se nikad nista unistilo. A nekako za tu djecju robicu se ne sekiram da ce se stici ofucati kad ju toliko brzo prerastu. Pogotovo bodici i te pamucne stvari, kad se to krene flekati nece ginuti ni pranje na 95. 😂 Finije stvari i materijale cu posebno svakako.
Luka ❤
Hvala cure, nasla sam i Klikericin clanak, ona preporucuje 60/90. Mislim da cu se drzati tog, uz Barbie prijedlog da pogledam etikete. Valjda ce ispasti oki. Spremam se da ukljucim prvu turu 😊
zvrkice, preslatko je!
Ja se evo mislim kako iskombinirati jutarnju kavu i Heferol, nju pijem s mrvicu mlijeka. Dakle, mogu je popiti sad i onda tabletu nakon sat vremena. Nakon tablete 2h nista mlijecno niti jaja. Valjda sam dobro pohvatala.
Ja etikete ne pratim gotovo uopce i zasad funkcionira, nije mi se nikad nista unistilo. A nekako za tu djecju robicu se ne sekiram da ce se stici ofucati kad ju toliko brzo prerastu. Pogotovo bodici i te pamucne stvari, kad se to krene flekati nece ginuti ni pranje na 95. 😂 Finije stvari i materijale cu posebno svakako.
Pa da popij je nakon sat,ako je vec pijes. Mene bas ne vuce u trudnoci,mogu je popit,al da cu je sama sebi napravit... ne hvala. A prije nisam mogla funkcionirat bez kave.
Ja robicu mislim prat na 60-95 nista nize. Ma ovo na cem pise 40 cu na 60,to necu bas na 95 al na 69 mu nece nistaa bit. Jedva cekam
Ja sam prala sve dosad na 60 samo sa deterdz, sad sam zadnje par stvari ful tamnih stavila sa nasom tamnom robom na 40, al to ne ide na kozu nego preko bodica i strampla pa mi ok, tamnoplavo ful bilo pa me bilo frka da mi ne pofarba sve ono unutra, a i pise na etiketi 40.. Tetre bijele cu stavit na 90 sad kad dodje red na njih
Jutro! Iako je nekima od vas bilo davno.... danas kontrola. Zadnji put me poslao u bolnicu zbog sumnje na preeklampsiju ali sam imala sreće. Samo pratim tlak. Zato sada suosjećam s Anom, znam taj strah. E, sad me opet hvata. Znam da proteine u rujnu imam ali prije 2 tjedna su bili u granici. Nadajmo se da su i sad.
Patka, komodice, trbušćići.... predivno. Pratim vas ali se rijeđe javim. ♡
Sad tek vidim, proteine u urinu.... pametni telefon je izgleda pametniji od mene.....
Jutro 😊
Maggie super za komodu, posalji kad zavrsite. Bas me zanima kako izgleda 😊
Salatice i tvoja mi se jako svida. 😍
Sto se robice tice ja perem po etiketama. Na 40 i 60, nesto sam cak i na 30. S obzirom da se dva put ispire i jos pegla ne zelim riskirat da se robica unisti na vecoj temperaturi.
Zvrkice super mi je ogradica. 😊 Ja sam se dvoumila izmedu te i one iz dade&roca. Na kraju sam narucila d&r.
Ima tko danas pregled? Sutra smo Du i ja koliko znam 😊
Molim pomoc.. ❤️
Dali su ove vrijednost prevelike?
I kako ide to u bolnici za radit profil?
I ako ima koja ženica s iskustvom oko dijete da stavi koji plan prehrane...
Mene je doktorica jucer ispalila blago receno...dobima sam 4ipo kg u 4 tjedna... Sve ukupno 7 u 26tj.. Ona kaze previse.. Al prije trudnoce sam imala viska kila da naglasim...
Vise manje nije me opterećivalo sta ona govori u vezi mog izgleda nakon poroda ocu li to uspit skinit i kojom lakoćom.. Nego mi je vazno da te kile ne utjcu na bebicu
Bebica je sva u tjednima . Puna 26 tj... I dalje je zivahna skroz. I dalje samo sjedi i tuce nogama dosta nisko...
💕
Sortiraj odgovore
Najstariji