Vidim da pisete za tvrd trbu i nemirne noge. Nemirne noge par puta do sada, ludo ludo, nervoza ovo ono, premjestam simo tamo, ne pomaze nista. Trbuh mi poceo biti tvrd zadnjih par dana, nekako cudno, i po danu i po noci.
Bila je tema kak beba sa nama, mi smo isto samo nas dvoje duze od 10 godina, prva beba, isto me nekad uhvati kak cemo 😄
Pregled, uzv, brisevi, cervikometrija i uk u petak, jedva cekam vec..
Cure, evo je napokon! Ako niste znale, HP radi dostavu do 22h!
Naravno da sam ju odmah morala raspakirati, a sutra se bacam na sastavljanje!
Jeeeeeij! Konačno
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Nema budnih bas ovu noc 😁
Maggie do 22h?😱😱 Ajde bas lijepo od njih, mene bi srce strefilo kad bi mi pozvonili tako kasno 😂😂
Evo nas za zadnjih mjesec ipo dana se vratilo budjenje i dizanje po noci za wc, ne mogu se zalit jer se nisam dizala vec dugo dugo
Jutro ,mene probudila neka tupa bol lijevo od trbuha, ali kad sam se sad namjestila poluležeći na desno, sad je ok.
Jutros kiša ne pada, pa samo da suhi dođemo do vrtića i posla.
Mahgie eto super, sad imaš cjelodnevnu zanimaciju s komodom.
Ajd onda ću i ja danas potražit na ebay i na wish ću pogledat, a ako ništa, kupit ću ove kod nas 115kn s dostavom u roku 2,3 dana... Cure uživajte u danu... Meni idući pregled 9.11., pa ja još moram cijeli ovaj a i idući tj čekat 😌😬
Lovre
Jutroo 😊
Tu sam ja, budna od 3:00 🤣 Isli po stvari na stanicu sto je kuma poslala. Sve je super 😍 Samo cu morati pisati curi sto je rekla da ima isti set Nuk flasica i grijaca, kako funkcionise ono 🤣 Izmedju ostalog dobila je i svoje prve papee 😍 I ne znam da li se one peru? Jeste vi prale? 
super za prematalicu 😍
Salatice ja sam prala sve, ionako to nisu pepice sa dzonom tvrdim nego samo za ugrijat nogice, mozes ih komotno u masinu bacit 😊
Mene rebra bole tj samo desno pa nmg spavat nema sanse se namjestiti 😭😭😭
Mina, okii, hvala 😊
Moram uzeti one maramice za boju, bojim se da nesto ne zeznem. Nikad nisam ovoliko novih stvarcica prala. Kontam na 40 stepeni dosta, sat vremena, duplo isporanje, bojim se unistavanja nekog. Na koliko ste vi?
Jutroooo!
Maggie, odlicno, jedva cekam da ju slozite!
Salatice, ja npr. ne planiram prati nista bebino ispod 60 stupnjeva, a meni je taj program od sat vremena i 40 nekako samo za proprati stvari, ne koristim ga ako zelim nesto stvarno oprati. Mozda da pogledas Klikericin post na blogu na tu temu 🤷🏽♀️
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji