Majana bila si prekrasna i čestitke na ulasku u bracne vode 😍🤗
Duda super za pregled, Mila je bome cura i pol 😊😊 sam neka oni nama rastu 😍
Luks ja sam isto narucivala sa ebaya, ima raznih kombinacija i boja, sigurno ces nac nesto za sebe 😊
Lily ajme tursija 😋😋😋 obozavam ju a moji to ne rade doma, pa se krpam kod prijateljica cije mame to rade. Najvise od svega mi je najdrazi karfiol 😋 njamii.
Klikerice patka izgleda fino, uzivajte 😁
Sto se uredenje sobice tice, kod nas ce to pricekat s obzirom da idem uskoro za zg.. uzet cu kinderbet da imam i u zg ali nisam planirala nista posebno uredivat.. mozda par detalja 😊
Patka izgleda predobro 🤤 Kakve gotive se ovdje jedu, ja jadna samo neku klasiku. Nemam sta da vam izvrtim cudno hahaha.
Super za vijesti sa pregleda, sve pozitiva 😍😍🤗🤗🤗
Evo moje komodice. Malo sam krenula slagati po njoj i lijepila ribice stikere, ali većinu sam ostavila za zid vise krevetca, stvari trebam tek prati i redati, kao i kupiti pelene (jednokratne) i kozmetiku, sitnica jos.
p.s. slikam iz kreveta haha, priblizila, ne da mi se ustati, tj proces je to 🤣
Hvala cure na cestitkama 😘
Luks bas sam se mislila jeli se to sta promijenilo svi spominju TA zadnje tjedne a ja sa njih dvoje nisam bila nego sve do kraja u svog jedino ta plodna voda i ctg pocinju od dana termina, znaci srica u splitskom sve isto ostalo 🙂
salatice, lijep je kutak u nastajanju! duda odlicne vijesti i samo nek Mila raste 😍 lily, ja nekako ocekujem da cemo mi blizu biti s porodom jer se sjecam da si bila dan prije mene na transferu (ja sam bila 8.5.) pa me ispravi ako grijesim 😊 cure, ja malo brinem moze li ovo naprezanje od suhog kaslja nastetiti bebi? 🤔
url=https://lilypie.com]
du, ja sam kasljala skoro mjesec dana i to uzasno, doslovno kao da se gusim, ali nije utjecalo na bebu, bez brige.
Luka ❤
Du je istina ja sam bila 07.5 dan prije tebe 😁😁😁
Mislim da nemoze nastetit ionako si uskoro na pregledu pa ces se vec i sama uvjerit da ce bit sve super...
meni je 07.11 rodendan pa 08.11 imam ultrazvuk pa 09.11 vaginalni pregled znaci iduci tjedan ce mi bit poprilicno zanimljiv i vesel i da 05. Endokrinolog
😂😂😂 zivio tjedan bolnica i pregleda
Salatice bas lipo si to uklopila, sve u tonu 😍 mi u ovome novom stanu vec imamo zidne tapete tako da nista od zidnih naljepnica ☹️ mozda ovako nesto na komodu zalipim ali jos nije kod nas pa cemo vidit sta cemo smislit kad je smistimo
Hvala curee 😊 😍 Nestvarno miii, najezim se sva i od straha i od srece 😍😍🤗🤗🤗🤗 Kao i svaka od vas. 😶😊
čestitam svima na dobrim vijestima s pregleda ❤️ Salatice, kutak za Lenu napreduje 😍
danas smo konačno pokupili poklon za trudnice iz Bubamare.
još mi gel nije stigao. novozagrebačka pošta 🙄 nadam se da će sutra 🤪
Duda bravo za pregled 🤗😍
Salatice super napreduje kutak 😉
Naljepnice uvijek narucujemo sa ebaya, neda mi se davat neku veliku lovu za to, a ovako i ako mi dosade nije mi bed baciti jer se na ebayu nadju jeftine jedino sam se za kafic namucila kad sam trazila, sve sto ima veze sa njim je 10x skuplje, strasno..
Mi necemo jos uzimat nikakve za bebana, pricekat ce da dobije svoju sobu, sad mi pase da je u drugoj sobi bracni krevet da mogu prespavat kad dodju moji npr i bilo tko drugi 😊 al tek kad dobiju dopustenje tamo nakon 2tjedna 😂😁
Sortiraj odgovore
Najstariji