Bacam se na zaostatke, ali ubrala sam PATKU! Ja sam ju jucer pekla u pivi sa jabukama, uz krpice sa kupusom. I mogla bi sutra opet 😂
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Klikerice super mi je takav plakat u ordinaciji, i kod moga je isto tako, kod pulta od sestre, preslatko 😍😍
Ana, zao mi je sto na kraju ispala ta dijagnoza, ali bez obzira na to, vjerujem da nije panika i da ce biti sve ok. Uzasno se veselim prvim bebacima, jedino mi je krivo sto je uzrok takvo nesto. Ali jaki ste vi i brzo ste skupa i brzo cete i kuci 🤗
Bravo za naseg klikera! 💙💙
Jako volim patku, sad se i meni jede 😋
Salatice, svasta ces ti jos staviti na jelovnik, ne zaboravi tortille. 😂 One su kod nas na meniju makar 1-2 mjesecno.
Curke kojima je stigao neki namjestaj ili su ga sastavile, molimo slike. 😊
Ja jos nisam pravila konkretnog reda, jer cekam isporuku kinderbeta, ne da mi se ovako polovicno. 😏
Luka ❤
Evo naša patka,prefina je...sočna,topi se u ustima
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Evo i mene s vijestima ☺ Sve je dobro, ukinula mi Duphaston, Mila nam je teška 1950g, a ja na +7. Idem ipak još jednom svojoj doktorici na pregled, za tri tjedna, nakon toga TA (što mi je super radi cekanja tamo). Sve stoji kako treba i baš sam sretna. ☺
Ja sam dobila komplikacije do 8.11. i porodiljni od 9.11. Rekla mi je da su to zadnje doznake koje mi ona daje, da vrijede 6 mjeseci (ono što ste pisale da nema smisla svaki mjesec nakon poroda nositi papir da si rodila), a nakon toga hzzo riješi sljedećih 6 mjeseci (to nisam shvatila kako i šta, al ima vremena do tad).
Ana, drži se samo! Nadam se da će ti nekako olakšati taj problem s tlakom.
Drago mi je i za ostale bebice i današnje preglede što je sve super.
Majana, čestitam na vjenčanju! Drago mi je da si zadovoljna, a jako si zgodna bila ☺
Pepe, naravno da nije bilo one podloge 😢 Al uzela sam žirafe, križaju mi se stvari s popisa pa smo to riješili. Dobila sam i onaj poklon paket od njih. Riješila i dm, al ima toga još na popisu 😁
A za brkanje mene i Du ne brinite, skužimo mi kad se kojoj obratite 😉 Klikerice, dobro si ti to povezala 😁❤
super za preglede... Meni je baš super što mi u Splitu nemamo TA, nego tek na dan termina se javiti u bolnicu ctg i plodna voda. A do tad smo u svoje doktorice, ali češće, svako 2 tjedna nakon 34. TT.
I da, cure koje ste kutak u sobi dekorirale sa naljepnicama dječjim, di ste kupovale itd. Dajte ideje😉😉 muž je samo rekao, bojat nećemo-to zaboravi, a naljepnice može! Ehehehhe
Lovre
Ajme da, majana cestitam od srca, bila si jako lijepa!
luks, ja sam narucivala s eBaya, gledala sam i kod nas neke stranice, ali je sve 5x skuplje, ne isplati se.
Duda, odlicne vijesti, Mila je vec cura i pol!
Luka ❤
Prije svega cestitke svima na super pregledima vidim ima vas par i neka samo rastu bebaci
Ana vjerujem da ce te izdrzati jos koji dan 2u1
I bit ce sve uredu i uskoro ces se mazit sa svojim sinom...
Du dobro si rekla ima nas koji smo sredinom 1mj
Vidim cak da smo npr ja i klikerica u dan trudne a velikosretnodjete ako se ne varam dan vise od nas e bilo bi veselo da se potrefimo u isto vrijeme u radaoni 😂😂🔝🔝
Moji su radili turšiju i pocela se papatiiii malo je rec da se ubijam u paprikama,mrkvi i karfiolu znaci sline mi cure na samu pomisao taman sam se i sad nadrobila svega po malog ali samo to i sir kombinacija mi je 🔝🔝🔝
🙈🙈🙈🙈
Evo i mene s vijestima ☺ Sve je dobro, ukinula mi Duphaston, Mila nam je teška 1950g, a ja na +7. Idem ipak još jednom svojoj doktorici na pregled, za tri tjedna, nakon toga TA (što mi je super radi cekanja tamo). Sve stoji kako treba i baš sam sretna. ☺
Ja sam dobila komplikacije do 8.11. i porodiljni od 9.11. Rekla mi je da su to zadnje doznake koje mi ona daje, da vrijede 6 mjeseci (ono što ste pisale da nema smisla svaki mjesec nakon poroda nositi papir da si rodila), a nakon toga hzzo riješi sljedećih 6 mjeseci (to nisam shvatila kako i šta, al ima vremena do tad).
Ana, drži se samo! Nadam se da će ti nekako olakšati taj problem s tlakom.
Drago mi je i za ostale bebice i današnje preglede što je sve super.
Majana, čestitam na vjenčanju! Drago mi je da si zadovoljna, a jako si zgodna bila ☺
Pepe, naravno da nije bilo one podloge 😢 Al uzela sam žirafe, križaju mi se stvari s popisa pa smo to riješili. Dobila sam i onaj poklon paket od njih. Riješila i dm, al ima toga još na popisu 😁
A za brkanje mene i Du ne brinite, skužimo mi kad se kojoj obratite 😉 Klikerice, dobro si ti to povezala 😁❤
žirafice su više bež? mi smo zbog krevetića i sveg okolo uzeli medeke jer je siva...baš imaju loš izbor u dućanu
Ana, zao mi je sto na kraju ispala ta dijagnoza, ali bez obzira na to, vjerujem da nije panika i da ce biti sve ok. Uzasno se veselim prvim bebacima, jedino mi je krivo sto je uzrok takvo nesto. Ali jaki ste vi i brzo ste skupa i brzo cete i kuci 🤗
Bravo za naseg klikera! 💙💙
Jako volim patku, sad se i meni jede 😋
Salatice, svasta ces ti jos staviti na jelovnik, ne zaboravi tortille. 😂 One su kod nas na meniju makar 1-2 mjesecno.
Curke kojima je stigao neki namjestaj ili su ga sastavile, molimo slike. 😊
Ja jos nisam pravila konkretnog reda, jer cekam isporuku kinderbeta, ne da mi se ovako polovicno. 😏
https://life-decor.com/collections/zidne-naljepnice/djecje?page=1&sort_by=best-selling
razgledat ću još malo 😊
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji