Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    29. Listopad 2018. 17:12

Ajme i ja obozavam patku 😍😍 kad sam je probala prvi put sam se zaljubila, onako s narancom  milina 😁😍 i onda radila svojima kad sam bila kod njih malo duze i nisu bas odusevljeni, nisu oni za isprobavanje novih stvari xD 
    Maggie odlicna ideja, mogla bi sve u veliki kofer i peri deri 😂😂
    Mareikate ne znam jel gore da je tebe pogodila forumska viroza ili muza kojeg treba pazit i mazit dok je bolestan, nije njima lako nikako 😅😱

Salatica9192
    29. Listopad 2018. 17:30

Hahahahaha, ja nikad nisam jela patkuu i imam zeljuu 🤣🤣😍😍😍 Pekinska patka za mene je samo punk/rock grupa.
     Znaci patka i vepar na meniju 🤣🤣 Kad svekrva upita predlozicu hhahahhaa. 

Klikerica
    29. Listopad 2018. 17:33

Ja sam isto u pocetku brkala Du(beba Dora) i Dudu(beba Mila),međutim onda sam skužila da je to slavonski lobij + zvrkica,Allie i ja. Kad se spomene ajvar,kulen i putovanje kod svojih doma u Slavoniju,odmah mi sline krenu😁

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    29. Listopad 2018. 17:36

Ptičica ili Strudlica, tko je od vas imao one prepiske sa hzzo? Danas sam bila tamo pa kad sam vidjela one smotane na šalteru odmah sam se sjetila😁

Ptičica
    29. Listopad 2018. 17:57

Klikerica

Ptičica ili Strudlica, tko je od vas imao one prepiske sa hzzo? Danas sam bila tamo pa kad sam vidjela one smotane na šalteru odmah sam se sjetila😁

Ooooo, ja ti se jos bodem s njima. Dosla sam im do pravne sluzbe. Na kraju smo ustanovili da sam nakon preknjizenja u biti na kontu na kojem sam u "minusu", u biti u minusu 1100 kn sto je manje od jednih mjesecnih doprinosa (uvjet za NEisplatu komplikacija je dug veci od iznosa 2 mjesecna doprinosa).  A na drugom kontu sam u plusu preko 4000 kn. Koje mi nece vratit. Nego da si ne isplacujem doprinose dok ne dodem na nulu. Doprinose koje si ionako ne isplacujem jer sam na komplikacijama. I poslije porodiljni. Znaci mojih 4000 jos godinu ipol ne budem vidjela, a 10000kn komplikacija koliko mi duguju za 2 i nesto mj ne daju. Sutra knjigovoda pise zahtjev koji moram nosit na protokol. Rekla sam onom pravniku  na HZZOu da su zasticeniji medvjedi od trudnica u ovoj drzavi.

Bruna92
    29. Listopad 2018. 18:09

Cure koje ste bile na komplikacijama i poceo vam teci pporodiljni please pomagajte..
    Od lipnja sam na komplikacijama i 5.11. mi krece porodiljni. Sutra idem po doznake za listopad i sad me zanima da li odmah uzimam doznake za otvaranje porodiljnog ili to iduci iduci mjesec radim? Kako to sad tocno funkcionira?

pepe1907
    29. Listopad 2018. 18:25

Bruna92

Cure koje ste bile na komplikacijama i poceo vam teci pporodiljni please pomagajte..
    Od lipnja sam na komplikacijama i 5.11. mi krece porodiljni. Sutra idem po doznake za listopad i sad me zanima da li odmah uzimam doznake za otvaranje porodiljnog ili to iduci iduci mjesec radim? Kako to sad tocno funkcionira?

mene krece porodiljni od 31.10, i dat ce ti sestra doznake i porodiljni( ko meni do 30.10 i od 31.10 porodiljni) i naravno do 5.11 sve nosis u hzzo

truskawka
    29. Listopad 2018. 18:29

Bruna92

Mislim da to dobis iduci mj. Najbolje ti je pitati njih. Ja sam svoju nazvala par dana prije da mi pripremi doznaku za komplikacije i usput sam pitala za porodiljni i rekla je da ce mi odmah i to pripremiti, ali radilo se sad o 26.10 tako da je sve u ovom mj, a ti mislim da bi trebala pricekati do iduceg mj da ti daju dvije doznake jer ti treba doznaka za pocetak mjeseca za komplilacije tih par dana i onda za porodiljni. 

❤N i V💙

m.girl6
    29. Listopad 2018. 18:50

Cestitam svima na pregledima i drago mi je da je sa bebacima sve ok. Samo nek rastu ❤💙
    Klikerice, samo da javim da je gel stigao danas. :)
    I da, dosao nam je i madrac iz bubamare i to su ga cak iz Trogira povukli, hihi. 
    Danas odlucila da ipak idem na komplikacije od 12.11.jer mi je na poslu koma, zivciram se i puna sam afti, jos me i grlo pocelo boljeti sad tak da sam lagano u koma stanju. 😰😞

Noa 💙

Klikerica
    29. Listopad 2018. 18:57

Ovo je zid iza stola sestre kdo moje ginekologinje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.