Ana, zao mi je sto na kraju ispala ta dijagnoza, ali bez obzira na to, vjerujem da nije panika i da ce biti sve ok. Uzasno se veselim prvim bebacima, jedino mi je krivo sto je uzrok takvo nesto. Ali jaki ste vi i brzo ste skupa i brzo cete i kuci 🤗
Bravo za naseg klikera! 💙💙
Jako volim patku, sad se i meni jede 😋
Salatice, svasta ces ti jos staviti na jelovnik, ne zaboravi tortille. 😂 One su kod nas na meniju makar 1-2 mjesecno.
Curke kojima je stigao neki namjestaj ili su ga sastavile, molimo slike. 😊
Ja jos nisam pravila konkretnog reda, jer cekam isporuku kinderbeta, ne da mi se ovako polovicno. 😏
https://life-decor.com/collections/zidne-naljepnice/djecje?page=1&sort_by=best-selling
razgledat ću još malo 😊
Lovre
Majana bila si prekrasna i čestitke na ulasku u bracne vode 😍🤗
Duda super za pregled, Mila je bome cura i pol 😊😊 sam neka oni nama rastu 😍
Luks ja sam isto narucivala sa ebaya, ima raznih kombinacija i boja, sigurno ces nac nesto za sebe 😊
Lily ajme tursija 😋😋😋 obozavam ju a moji to ne rade doma, pa se krpam kod prijateljica cije mame to rade. Najvise od svega mi je najdrazi karfiol 😋 njamii.
Klikerice patka izgleda fino, uzivajte 😁
Sto se uredenje sobice tice, kod nas ce to pricekat s obzirom da idem uskoro za zg.. uzet cu kinderbet da imam i u zg ali nisam planirala nista posebno uredivat.. mozda par detalja 😊
Patka izgleda predobro 🤤 Kakve gotive se ovdje jedu, ja jadna samo neku klasiku. Nemam sta da vam izvrtim cudno hahaha.
Super za vijesti sa pregleda, sve pozitiva 😍😍🤗🤗🤗
Evo moje komodice. Malo sam krenula slagati po njoj i lijepila ribice stikere, ali većinu sam ostavila za zid vise krevetca, stvari trebam tek prati i redati, kao i kupiti pelene (jednokratne) i kozmetiku, sitnica jos.
p.s. slikam iz kreveta haha, priblizila, ne da mi se ustati, tj proces je to 🤣
Hvala cure na cestitkama 😘
Luks bas sam se mislila jeli se to sta promijenilo svi spominju TA zadnje tjedne a ja sa njih dvoje nisam bila nego sve do kraja u svog jedino ta plodna voda i ctg pocinju od dana termina, znaci srica u splitskom sve isto ostalo 🙂
salatice, lijep je kutak u nastajanju! duda odlicne vijesti i samo nek Mila raste 😍 lily, ja nekako ocekujem da cemo mi blizu biti s porodom jer se sjecam da si bila dan prije mene na transferu (ja sam bila 8.5.) pa me ispravi ako grijesim 😊 cure, ja malo brinem moze li ovo naprezanje od suhog kaslja nastetiti bebi? 🤔
url=https://lilypie.com]
du, ja sam kasljala skoro mjesec dana i to uzasno, doslovno kao da se gusim, ali nije utjecalo na bebu, bez brige.
Luka ❤
Du je istina ja sam bila 07.5 dan prije tebe 😁😁😁
Mislim da nemoze nastetit ionako si uskoro na pregledu pa ces se vec i sama uvjerit da ce bit sve super...
meni je 07.11 rodendan pa 08.11 imam ultrazvuk pa 09.11 vaginalni pregled znaci iduci tjedan ce mi bit poprilicno zanimljiv i vesel i da 05. Endokrinolog
😂😂😂 zivio tjedan bolnica i pregleda
Salatice bas lipo si to uklopila, sve u tonu 😍 mi u ovome novom stanu vec imamo zidne tapete tako da nista od zidnih naljepnica ☹️ mozda ovako nesto na komodu zalipim ali jos nije kod nas pa cemo vidit sta cemo smislit kad je smistimo
Hvala curee 😊 😍 Nestvarno miii, najezim se sva i od straha i od srece 😍😍🤗🤗🤗🤗 Kao i svaka od vas. 😶😊
čestitam svima na dobrim vijestima s pregleda ❤️ Salatice, kutak za Lenu napreduje 😍
danas smo konačno pokupili poklon za trudnice iz Bubamare.
još mi gel nije stigao. novozagrebačka pošta 🙄 nadam se da će sutra 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji