Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    29. Listopad 2018. 15:02

Klikerica

Ptičica

Klikericekliker je bebac ipo!! Lijepo 😊
    Sretno i ostalima.
    Patka. Patka? Patka?? Patka!!! Okej, patka. Aaaaaaaahahahahahahahahahhaahahahahaha. (Tocno ovako mi je isla reakcija). Muz ti je hit.

Kunem ti se patka! Slikat ću je

Znaci dotukla si sve Salaticine obroke. Sretan dan zahvalnosti 🤣🤣🤣🤣😂

du1988
    29. Listopad 2018. 15:32

majana, bas ste zgodni! Da...Klikerica, majana, lily i jos par cura je krajem sijecnja po rasporedu! Ja imam u srijedu pregled kao i ptica! bas javim tezinu obzirom da je kliker taman po tezini tjedan napredniji. Uzeli i mi krevetic i madrac u adaxu. Sad mi je ostala samo kozmetika za mene i bebu, kadica i stalak i to je to! ana, bit ce to sve ok. Spominjala sam ti vec prijateljicu s blizancima, od 32.tjedna bila u bolnici zbog losih jetrenih i krvnih nalaza, docekala je 37 tjedana unatoc ranijim prognozama i nakon tjedan dana toplog krevetica su izasli! 

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    29. Listopad 2018. 15:40

Sta se desava sa patkomm? 🤣🤣 Vracam postove i nmg naci, preskoci haha.
    Klikerice, 
    ma super za klikera 😍 neka raste da bude velikii djecak 🤗
    Ana, 
    ❤️ sve znas. Sto bi ptica na fb rekla, zavidim ti sto ces ga brzo upoznati 😊😋😋😋 zato sam napisala da se nadam te brzo pratimo ja i Lena. 😍
    Mi sad zavrsili komodu, jbt, stric mi stolar i zvali njega na kraju. Sve u sitnim dijelovima 🤔
    A da se pohvalim i ovdje ko nema fb haha, kuma iz Austrije mi kupila ruksak za pelene, onu foru za bebe sto se samo ljulja i muzika ima, sta sve vec xD i set Nuk flasice i grijac za flasice 😍 Bas me iznenadila 🤗🤗🤗🤗 Ujutru stizu stvari, uzbudjena sammm  😍
    I gladna sam, veoma, opet se vracam na patku, sta se desava, jede se patka negdje haha? 

Majana
    29. Listopad 2018. 16:14

Klikerici se jela patka muz mora ic po nju 😂😂😂
    Ja se evo cili dan zivcanim na muza za sve mi je kriv trenutno 😏ja mislim da jadan jedva trpi i ceka juzinu da prode 💆‍♂️🧘‍♂️

du1988
    29. Listopad 2018. 16:17

salatice, sta me nisi zvala da ti ju ja slozim? ja sam svoju sama sklopila 😂 muz je pomogao samo s vodilicama, al to mi je vise odmogao sa svojim debelim papcima 😂😂

MareiKate
    29. Listopad 2018. 16:19

Klikerice, super za pregled, neka se tako nastavi do kraja :)
    Još netko ima danas... Duda ili Du!? Vas dvije stalno brkam, jedna mi je bliže po terminu a jedna čeka Milu, kao i ja 😅
    Možda sam i nekog preskočila, hm... 
    Ana, drž se! Bit će sve ok, samo strpljivo...
    Salatice, jojjj pokloni, veselje! 🤩 Ja bi da mene netko iznenadi, svi me pitaju što bi, a ja čekam da me netko neočekivano obraduje 😁 inače sam ja tip koji drugima uvijek priređuje iznenađenja a meni nitko ništa 🤣 jedino mi je isto kuma koja živi u Njemačkoj kad sam bila kod nje rekla da je kupila svašta ali neće mi sad to dati 😂😂😂 onak okej, nisi mi trebala ni spominjati onda 😂
    Maggie, držim fige da je komoda tu!
    Inače, forumska viroza mi je muža skršila, cijelu moć je povraćao, a ja se nadala da danas slažemo namještaj koji smo kupili u Ikei za vikend 😒

MareiKate
    29. Listopad 2018. 16:20

Pa da, i Majana čestitke na vjenčanju! 😘

Maggie85
    29. Listopad 2018. 16:43

Iz pošte ni A ni B... nitko ne zove, danas očito niš od ormara. Baš u inat, danas sam doma cijeli dan, a sutra idem landrat po gradu...
    Netko je spomenuo japanke ... možda na placu, čini mi se da sam vidla kad sam prije 3 tjedna kupovala spavaćice.
    Klikerice, patkaaaaaa - njam! Nisam bila ljubitelj dok muž i ja nismo počeli sami živjeti pa smo skužili kako se ispravno priprema da bude mekana, a uopće ne sumnjam da tvoj muž to sve zna... jao bit će jako fino... Dobar tek! 
    Mina93, dođi na kavu kod mene i ponesi veš, ubacit ćemo ga u sušilicu.
    Mmama2, sutra kupujem grašak! Hvala na ideji. Jako ga volim, a ne sjetim se kupiti. A jest ću ga kao i ti, tako najobičniji na maslacu mi je najfiniji.

du1988
    29. Listopad 2018. 16:45

mareikate, ako ti je muz kao moj kad je bolestan, drzim fige da sto prije ozdravi 😂 a duda ima pregled popodne, ja sam ti blize terminu 😊 maggie, postu necu ni komentirati, vodim rat s postarima otkako smo uselili u kucu 😫

29. Listopad 2018. 17:02

Ako koga zanima... :) robica je kao nova jer moja curka raste kao gljiva!!!  Broj je u opisu na mojim krpicama. 
    Sretno s trudnocom 💗
    https://mojekrpice.hr/20-valentina-193913

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.