Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    27. Listopad 2018. 15:18

stvarno im je popust smiješno nizak. a zarađuju dovoljno da bi mogli jednom godišnje napraviti normalan popust. 

općenito svi jako zarađuju na tim proizvodima za bebe jer smo mi trudnice i mame jako slabe na djecu. i sve je slatko i sve bi im kupili. a realne cijene bi bile možda u pola niže od onog što prodaju. 

Salatica9192
    27. Listopad 2018. 16:43

Ne znam sta bih vam rekla. Da mu govoriš sve, ljuti se, ipak su to njegovi roditelji i sa pravom se "ljuti" nekada... Da sutis, ne valja ni to, po tvoj mozak 🤣 Zato cure samo SZUZ - stop zivotu u zajednici 🛑 🤣 To je rjesenje. Drugacije je kad te nervira, a nije pored tebe svakodnevno 🤣
    Ova moja opusteno sada prica gostima, kako se popela na sprat i vidjela/gledala mene i muza kako spavamo zagrljeni, kao ljubav, slatko. Jeste, osim sto je malo creepy hahahaha. Rekla sam joj, kroz salu, "kakva spijunaza jbt, sunjas mi se po kuci" , a ona ce "sto ne zatvoris vrata od sobe" isto kroz salu, ali nigdje veze sa salom, obe mislimo ozbiljno xD Ja da mi ne hoda na spratu,  a ona da ima pravo da hoda po spratu hahahaha 🤣
    Nego, da pustimo tu temu, do nekog novog socnog slucaja, kakve ste cure sa psihom? Jeste placljive, nervozne? Ja malkice jesam 😂 (muz bi rekao malo vise haha).
    p.s. Maggie, meni ti je savrsen, spominjala sam ga na fejsu 🤣 Uzivajte 😊
    Majana,  
    danas se udajes? Nmg skontati da li sam dobro skontala. Neka je sa srećom i cestitam 🤗🤗😘

Ptičica
    27. Listopad 2018. 16:45

Mgirl jako lijepo si sve sročila.

Ptičica
    27. Listopad 2018. 16:48

Majana!! Sve najbolje u bracnom zivotu! I kisa nema nikakve veze 😆😘

zadranka86
    27. Listopad 2018. 17:46

MAJANA sve naj bolje u bracnom zivotu..SALATICE ja san placljiva jakoooo bass si idem na zivce ovako osjetljiva za svaku sitnicu se rasplacem od pocetka trudnoce sam takva...al jace je od mene..i to i na ciste neke gluposti se rascmizdrim...al tjesim se PROCI CEE...

url=https://lilypie.com]

m.girl6
    27. Listopad 2018. 17:53

Ptičica

Mgirl jako lijepo si sve sročila.

Hvala ti ptičice. 
    Imamo i mi problem sa njegovim starim (starci su mu rastavljeni) i puno puta smo se mi dva porječkali baš zbog njega, a zbog sebe se nikad ne posvadimo tak da sam sama sebi rekla da nam to ne želim više raditi, ima i on oči i vidi kaj ne valja, ali nikad ne vrijeđaj osobu ko osobu tipa njegovu mamu ili sestru već njhovo ponašanje jer to je nešto sasvim drugo. Ako vrijeđaš njih ko osobu jednim dijelom si povrijedila i njega tak da to je tak teško. Da, najbolje je da je svako sam za sebe i točka, ali to je već malo teže. Ma cure moje nek se svi fukaju sa svojim fiks idejama, samo ignoreeeee 
    A koji veliki popust u ethernalu, Bože dragi. Ja isto planiram na taj sajam beba i trudnica u zg pa si mislim uzeti par tetrica i krpica od njih

Noa 💙

barbiemama
    27. Listopad 2018. 18:20

što se raspoloženja tiče, nisam plačljiva ni posebno emotivna. no, svakim danom osjećam sve veću želju da što prije vrijeme prođe i da upoznam Nea 😊

Mina93
    27. Listopad 2018. 18:22

Ja sam sa psihom super, ono nisam primjetila neke posebne promjene, nisam ni placljiva ni razdrazljiva jedino su mi tanji zivci 😁😁 zna se na kog se to odnosi 🤣🤣
    I da, muz me izivcira kad kaze da puno trosim 🤣 a nista sebi nisam kupila, sve bebi, i onda ustvari prvo je kao uzet cemo sve sto treba nmvz za novce itd  a onda kad uzimam stvari sama npr kozmetika i robica i kad me pita koliko sam potrosila onda prigovara da puno trosim 🤣 i sad ko je tu pametan, raspolozenje mu je ko u pmsu, jedan dan jedno drugi drugo 😅 

Blaza26
    27. Listopad 2018. 18:28

Salatice to je stvarno creepy
    Ja sam u zadnje vrijeme bas razdrazljiva. Danas mi je muz slobodan ali sva sam nekako zivcana,nekako sta god on kaze smeta mi.. valjda ova juzina danas. Jadan on samnom

du1988
    27. Listopad 2018. 18:31

m.girl skroz si u pravu s ovim sto si napisala za njegove...ja cu krenut od sebe-drugo je kad ja za svoje se nesto pozalim, al kad cujem iz njegovih usta to isto-nakostrijesim se i ne dam to reci. Mislim da to svatko tako dozivi-branis svoje automatski. Sto se raspolozenja tice...super sam, osim sto mi ovaj kasalj na psihu vec utjece. Placljiva i razdrazljiva nisam. Jedino puno losije spavam otakako sam zagazila u trece tromjesecje.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.