Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    27. Listopad 2018. 08:17

inače volim bijeli namještaj. no, volim i da dom izgleda toplo. može izgledati toplo i uz bijeli namještaj, naravno. ne volim jedino onaj apotekarski filing.

Salatice, lijep krevetić 😘

Emily1801
    27. Listopad 2018. 08:25

Jutro cure. 😊
    Nocas sam sanjala da se intenzivna kod mene na neurologiji pretvorila u intenzivnu s bebama u inkubatorima. I da sam gledala sve te male bebe i bila tuzna. Eto mi kad prije spavanja googlam bebe rodene u 30. tjednu.

• Strudlica
    27. Listopad 2018. 08:45

Jutrooo
    Danas mi se ništa ne da,još me ujutro pišanje probudilo i naravno podstanar se isto probudio i sad ležimo i čekamo da se drugi probude

Mina93
    27. Listopad 2018. 09:02

Jutro po drugi put 😁
    Salaticd super je krevetic 👌😊
    Ja nisam komplicirana u vezi njega, nama je najjednostavniji bijeli, bitno mi je da se moze spustit jedna strana ogradice i da mi je u razini s nasim krevetom, a nas je kozni bijeli tako da se taman uklapa, i htjela bi ovako da su ladice ispod al nemam mjesta za to u sobi jer ce biti kod nas tako da eto, bas najjednostavniji moguci je i jedva cekam kad ce doc 😁😁

AllieH
    27. Listopad 2018. 09:08

Dobro jutro! Sad se tek probudila 😱😳
    Mislim da cu ja sacekati jos mjesec dana, a onda sve prati i sloziti, cisto da bude sve na vrijeme spremno, a opet ne prerano. 
    Salatice, bravo i za kilazu i za tlak 👌🏼
    Ana, tebe bas sve zivo snaslo. ☹
    Volim bijeli namjestaj, jednako kao sto volim drvo, ali iskljucivo drvo koje izgleda kao takvo, ne volim bas furnirano i sjajno, ali to je opet moja profesionalna deformacija 😂 Tako smo i stan uredili, a onda boju dodali petrolej kaucem i raznim detaljima u boji koji se lako promijene ako dosade. Meni je bilo bitno da nije iscirkusirano i da ima sto manje bespotrebnog ciscenja i sakupljaca prasine. Salatice, ne treba danas imati nekog posebnog smisla za uredjenje, dovoljno je imati Pinterest 😂 

Luka ❤

Majana
    27. Listopad 2018. 09:26

Jutro cure 😊
    Evo nas sidimo na balkonu i gledamo kako nadolaze crni oblaci, kad sam se prvi put udavala isto nebo na zemlju nadam se da ovaj put bit sretnije i da kisa nista ne znaci 🤔
    Danas slavimo i ulazak u trece tromjesecje 🎉🎊
    Osim posudene robice i par novih komada, posudenog krevetica i komode mi jos nemamo nista mislim da cu pricekat 12 mj i snizenja, pa cu u novu godinu uc pranjem i pripremanjem 😅

mmama2
    27. Listopad 2018. 09:26

Jesam ja jedina koja spava bez ikakvih pomagala, jastuka, banana itd😂😂 kad legnem na bok lezim na boku, cak znam "gornju" nogu full preklopit pa sam na nekom polutrbuhu.. mali udara jako al ne cini mi se da mu smeta, udara jako ionako cijeli dan!!

url=https://lilypie.com]

Majana
    27. Listopad 2018. 09:30
    Evo jedna za ulazak u zadnje tromjesecje 😘
    Evo jedna za ulazak u zadnje tromjesecje 😘
    27. Listopad 2018. 09:38

Jutro. Nekad mi je baš teško uhvatiti vas pa se osjećam ko padobranac kad dođem.
    Salatice  tebi dugujem od jučer SZUZ priču. Živcira me šta sve obećava i onda se pravi glupa. Mislim nisam je ništa tražila stalno se gura u sve do joj nije mjesto a nikad nikakve koristi od nje i onda joj je najzesca fora tulit da nju nitko ne razumije kako je njoj. Mislim nije joj ništa u penziji je ima hobi i zajebava ljude oko sebe.  Jučer me nazvala da pita kako sam i dal' može doć vidjet kako smo uredili jer neće ona doć kad ti nju zoveš ( a jesam cijeli tjedan) nego kad milostiva odabere dan. Sad je zanima a zadnjih tri tjedna nas napada zkj smo išli sad uređivat da smo bezveze svu ušteđevinu potrosili. Očito je bolje bit u stanu nakon podstanara ( iznajmljivali smo ga jer nismo tu zivjeli) uništenom s malom bebom i onda radit renovacije prašit farbat pregraditvat s malom bebom.  Neznam ni kak ću objasniti da nema slinjenja nad bebom  nakon rođenja jer ona vegeta uvijek pokupi sve gripe i sve viroze po zimi pa hropce jer neće pit antibiotike jer je iscrpljuju 

AllieH
    27. Listopad 2018. 09:45

Majana, bas si zgodnicka! 
    mmama2, i ja znam spavati tako na polutrbuhu nekako pa se stalno mislim bi li to smjela tako. Spavala sam prosli vikend kad smo bili u Zg 2 noci bez banana jastuka i stvarno mi je koma, imam osjecaj da mi trbuh doslovno visi na stranu. Osim ako nisam bas u tom polutrbuh polozaju. 
    Kad procitam ove price o svekrvama i kako djeluje da je vecina takva, ispada da necemo ni mi biti nista bolje. 😂 I svaki put zahvalim Bogu sto je moja tako divna 💕

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.