Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Listopad 2018. 09:46

A sad sve ostalo. Majana baš si u formi.  Lijepi trbuscic. Barbie  predivan mi je kutak još od kada sam ga vidjela na Instagramu.
    Mina i ja sam takav odabrala. Tako da mi bude lakše s njim. Jučer ga baš ušrafili :)
    Još sam nekome nešto htjela napisati ali sam naravno zaboravila.
    Ja kad se ujutro probudim zateze mi trbuh dok se curica malo ne pomakne. Inače zadnjih tjedan dana je osjetim cijele dane najlakše kad sam na boku. Ali me ne smeta po noći jer ja spavam ko top.  Jerinoi je neka mučnina zadnjih par dana. Ali preživjeti ću :)

truskawka
    27. Listopad 2018. 09:53

mmama2

Jesam ja jedina koja spava bez ikakvih pomagala, jastuka, banana itd😂😂 kad legnem na bok lezim na boku, cak znam "gornju" nogu full preklopit pa sam na nekom polutrbuhu.. mali udara jako al ne cini mi se da mu smeta, udara jako ionako cijeli dan!!

Nisi jedina. Ja isto nemam nikakav jastuk. Spavam samo sa poplunom i njega si stavim malko medju noge, al vise mi pase tako normalno nekako spavanje nego da se jos borim s jastukom usred noci 😂 dosta sto se borim sa bolovima raznoraznim, pidzamom i poplunom i mokrim jastukom 😅😅

❤N i V💙

truskawka
    27. Listopad 2018. 09:57

Ne znam jel netko vec objavio, naletila sam na jedan clanak koji mi se cini dosta zgodnim za procitati i mozda nesto i nauciti 😁 
    https://miss7mama.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/intimna-higijena-muske-i-zenske-bebe-4099

❤N i V💙

• nali
    27. Listopad 2018. 10:06

Nema me od jucer ujutro i opet mi tesko pohvatati.. Drago mi je da su svi pregledi prosli ok i da su bebice super.
    Ana- pa kako te jos uvijek drzi, bas mi te je zao.. Nadam se da si od sutra kao nova 😘
    Sarah- znam kako ti je..😕 I tvoja je vegeta na najjace.  😶
    Ako je tko u potrazi za jaknom, znam da smo vec pricali o tome da ima takvih jakni,  meni je stigla 3u1 jakna, sa ambellis shopa, fenomenalna je, ima umetak za prosirenje za trbuh, kasnije stane beba kad se umetak okrene i onda se moze normalno jakna nositi bez umetka. Nema sanse da nakon poroda stanem u staru jaknu, tako da sam bas zadovoljna. 😊
    Posto mi je sve stiglo sto sam narucila od robice, danas radim inventuru 😁

• zvrkica
    27. Listopad 2018. 10:07

Joj ja bez banana jastuka ne bi mogla. Jedan dio noći ide iza leđa, a drugi između nogu

Jedino mi tlaka prebacivanje s boka na bok pa bubnem jastuk na muza dok to radim 😂😂

SarahSarah i nama su solili pamet zašto krečimo, a ne znam Jel sam po njihovom trebala to raditi ma proljeće sa malom bebom?! 

Majana isto si fit trudnica 😍

Ja se osjećam tromo baš nekako i full sam smotana, sve mi ispada iz ruku 😂😂

Mina93
    27. Listopad 2018. 10:09

mmama2

Jesam ja jedina koja spava bez ikakvih pomagala, jastuka, banana itd😂😂 kad legnem na bok lezim na boku, cak znam "gornju" nogu full preklopit pa sam na nekom polutrbuhu.. mali udara jako al ne cini mi se da mu smeta, udara jako ionako cijeli dan!!

Meni je pomagalo muz 🤣😁 jadan prije mene je spavao na trbuhu a sad vec 6g mora na ledjima i ja na boku sa glavom na prsima, tako da mi on posluzi kao ovaj jastuk 😊😁 uzela sam ga vise za kasnije da mi pomogne za dojenje i lakse da se namjestim i to, spavam ja ko beba zasad 😅😁

Mina93
    27. Listopad 2018. 10:19

Sarah eto jos jedne vegete, nema ti nego se zakljucat u stan 😪😕
    Majana cestitike i super ste na slicici i posalji nam jos koju danas ili sutra kako stignes 🤗😍
    Nali mozes bacit link jakne?
    Pepe krema afroditina tj mast nema dodatnih mirisa i bojila, otvorila sam i ne osjeti se jako miris, kombinacija karite i kakao maslaca i malo kokosa osjetim, jos sadrzava pcelinji vosak i ulje jojobe, koristi se i za bebe i trudnice i dojilje tako da cu ga i ja koristit, svidja mi se ful, takodjer se moze koristit kao zastita od hladnoce 😁

Ivylee
    27. Listopad 2018. 10:22

Mina baš sam se nasmijala na muža kao pomagalo 🤣🤣🤣
    Majana zgodna trudnica 😍
    Ja spavam s bananom al to okretanje je koma, sve porazbijam oko sebe dok preokrenem sebe, nju, izvučem poplun 🙈
    Danas slavim punih 36 tt 😲 I potpisujem kapitulaciju pred umorom, kontrakcijama i svim vrstama bolova 😪 Neka cura još bar jedan tjedan miruje, idealno dva a onda neka se upoznamo...to bi bile moje želje ❤️ Sutra smo na pregledu jer mi je dr dežurna pa ću napraviti i bris na streptokok, a živo me zanima stanje cerviksa i kilice moje cure...

Salatica9192
    27. Listopad 2018. 10:26

Sarah, 
    joj to privlacenje paznje i glumljenje zrtve mi je najjace. 😑 Ne znam kakva cu ja biti jednog dana, ali imala sam primjere kakva da ne budem, a ako uprkos tome budem, onda neka postupaju sa mnom kako sam zasluzila. Ma da, po meni to isparava i mi necemo takve biti. Moja svekrva je zena sa sela, dosta primitivnog razmisljanja i postupaka, pa ona vjer i ne konta sta radi u vecini slucajeva. Ali to da pravi zrtvu od sebe pred svojim sinom, da je stiti, to namjerno radi. Lici mi ta tvoja na moju malo 😏
    Npr ovo, juce napokon masinu upalili prvi put i poslije ce ona "imas li sta prati tamno ili ti sad gore peres", pa sto sam je kupila jbt, dala 500KM, da stoji za ukras. Znala sam da ce biti problema. Jer ona placa struju, svekar vodu, a mi tv i internet, tako se podijelili. A da se odvojimo, poseban sat, masa para kojih nemamo 😶 I sad to mene nervira, i kazem muzu, on napadne na mene da ne izmisljam, ne misli ona tako. 👿

Salatica9192
    27. Listopad 2018. 10:29

Ivylee, 
    punih 36 😍 Moj ciljjj 😍 Jedva cekammm 🤗🤗🤗
    Majana, 
    super ste vas dvoje 😍🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.