Ajme dodje mi zelja da je meni ogtt bio los pa da stanem na kocnicu sa hranom 😅 ja se trpam svim i svacim, i jos sam u zadnje vrijeme napravila sto kolaca..
Mgirl lijepo ste narasli 😍
Duda vezica divna divna 😍
Sta se tice zelja, nisam ih jos imala, msm nista posebno niti drukcije nego inace.. Najjaci su mi bili komentari nekih osoba negdje tamo u 4.-5.mj trudnoce, nisam imala trbuh i onda mi od muza kum govori kako to jos nemam trbuh i kako cu sr udebljat kad krenu trudnicke zelje, zato sta se njegova udebljala valjda 200kg u trudnoci a ionako je jaca od prije i onda mu ocito nije jasno da ne moraju sve zene tako i da postoje zene koje imaju manji trbuh i ne dobiju toliku kilazu i poslije godinama kukaju
Bok cure. Sto se kila tice i ja sam malo prekrdašla jer sam na +10 od pocetka i vec sam se bojala sto ce mi doktorica reci, ali rekla je samo da je to sve normalno.
Kak sam doma, stalno kuham i pecem neke kolace i nikako izac iz te kuhinje ali kad volim tu atmosferu doma kad se nesto pece i mirise na kolace. Pogotovo kad je vani hladno i kisno.
U svoju obranu malo sam pocela paziti da idem svaki dan u šetnju i jedem manje cokolade a vise voca.
Bila sam danas na šišanju nakon 100 godina.
Evo i slikice, sutra smo punih 30 tjedana. 😁
I isli smo u Next vidjeti to cuveno snizenje od 50%.
Naravno da nista nisam pronasla. Bilo je par slatkih majicica ali u velicinama za 6 i 12 mjeseci a to mi je prerano kupovati.
Osim toga mozda ste primjetile da su im cijene u ducanu dosta vece od onih na webu i to me bas razocaralo. Jedino sto sam uspjela vidjeti i popipati vecinu toga sto mislim naruciti.
Uglavnom brzo sam presla u Pepco koji je preko puta.
emily, preslatka si! 😍😍 a tih 10 kg se uopce ne vidi, sve je u trbuhu! Ja sam se s tvoje duzine kose osisala na bob kad sam se udala, preslaba mi je kosa za pustanje pa mi je uvijek lijepo vidjeti dugu i njegovanu kosu!
url=https://lilypie.com]
emily, preslatka si! 😍😍 a tih 10 kg se uopce ne vidi, sve je u trbuhu! Ja sam se s tvoje duzine kose osisala na bob kad sam se udala, preslaba mi je kosa za pustanje pa mi je uvijek lijepo vidjeti dugu i njegovanu kosu!
Hvala. 😍😍😍
Ma joj bila je bas dugacka, jedva sam cekala šišanje i cak sam razmisljala o dugackom bobu ali nisam imala hrabrosti. Drugi puta mozda.
😍😍😍
Emily, super izgledaš, isto samo trbuh narastao ☺ I blistaš 😉 A stvarčice za malu curku su preslatke ☺
Hvala, curke, vezica nije ispala kako sam planirala, nije mi baš danas išlo nešto šivanje filca (odnosno onoga što je trebalo biti na njemu), ali poslužit će svrsi 😉
Dalal, ti si baš malo kg dobila..da nije tog šećera pa da se pošteno najedeš..
predivna, a jastuk dekicu si isto u pepcu uzela? ima za decke? u kojem si bila
Sortiraj odgovore
Najstariji