Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    27. Listopad 2018. 19:00

Du, da tocno to, a tak nam je svima. To je normalno. A gle nas kak smo veliki 🙈😍

Noa 💙

_svjesna
    27. Listopad 2018. 19:03

Salatica ima najkriminalniju svekrvu na svijetu 😂😂
    E samo vi se naucite spavat goli, nek vas zatekne par puta pa joj nece vise pasti na pamet 😁😁

luks
    27. Listopad 2018. 19:04

da, uvijek treba od sebe poći, al je teško. Najjednostavnije kad je svatko na svojoj strani... Što se mene tiče i moje psihe, ja malo slabije kopčam ali i smotanija sam🤣  baš danas, nakon što sam muža lupila vratima tj kvakom, pa prolila mu kavu u autu, pa na kauču mu laktom gurnila mobitel - e onda je baš dreknio Pa koja ti je p.m.??!! 🤣🤣 A šta mu na to reć, i ja bi ispalila 😉😅

Lovre

Bruna92
    27. Listopad 2018. 19:06

Sta Se tice psihe, ja sam kako dan. U principu sam okej ali znam imati placljive i nervozne dane. Zivci su mi malo tanji ali i to je kako koji dan. Najvise me zna izivcirati muz jer me sad posebno smetaju neke njegove musice... Nekad bi ga zatukla al dobro 😁

du1988
    27. Listopad 2018. 19:07

luks

da, uvijek treba od sebe poći, al je teško. Najjednostavnije kad je svatko na svojoj strani… Što se mene tiče i moje psihe, ja malo slabije kopčam ali i smotanija sam🤣 baš danas, nakon što sam muža lupila vratima tj kvakom, pa prolila mu kavu u autu, pa na kauču mu laktom gurnila mobitel - e onda je baš dreknio Pa koja ti je p.m.??!! 🤣🤣 A šta mu na to reć, i ja bi ispalila 😉😅

a jesi me sad nasmijala 😂😂😂
    m.girl, bas rastes naocigled 😍 imam osjecaj da se samo odjednom ispupce ti nasi bebaci! nego...da podijelim s vama-otkako pazim sto jedem nakon onog ogtt-a, nisam dobila ni kilu od pocetka mjeseca. Jucer i danas sam malo grijesila, ali od sutra cu se opet disciplinirati!

url=https://lilypie.com]

m.girl6
    27. Listopad 2018. 19:16

du1988

luks

da, uvijek treba od sebe poći, al je teško. Najjednostavnije kad je svatko na svojoj strani… Što se mene tiče i moje psihe, ja malo slabije kopčam ali i smotanija sam🤣 baš danas, nakon što sam muža lupila vratima tj kvakom, pa prolila mu kavu u autu, pa na kauču mu laktom gurnila mobitel - e onda je baš dreknio Pa koja ti je p.m.??!! 🤣🤣 A šta mu na to reć, i ja bi ispalila 😉😅

m.girl, bas rastes naocigled 😍 imam osjecaj da se samo odjednom ispupce ti nasi bebaci! nego…da podijelim s vama-otkako pazim sto jedem nakon onog ogtt-a, nisam dobila ni kilu od pocetka mjeseca. Jucer i danas sam malo grijesila, ali od sutra cu se opet disciplinirati!

Daaa jesi vidla ti to :)
    A jooj a ja pak tamanim sve zivo ispred sebe, sad sam od pregleda do pregleda dobila 1,5kg u 3 tj, sad isto moram malo pripaziti da ne budem ko autobus do poroda, hehe. Znam da se sad najvise i bude dobivalo 🙈😛

Noa 💙

du1988
    27. Listopad 2018. 19:19

m.girl6

du1988

luks

m.girl, bas rastes naocigled 😍 imam osjecaj da se samo odjednom ispupce ti nasi bebaci! nego…da podijelim s vama-otkako pazim sto jedem nakon onog ogtt-a, nisam dobila ni kilu od pocetka mjeseca. Jucer i danas sam malo grijesila, ali od sutra cu se opet disciplinirati!

A jooj a ja pak tamanim sve zivo ispred sebe, sad sam od pregleda do pregleda dobila 1,5kg u 3 tj, sad isto moram malo pripaziti da ne budem ko autobus do poroda, hehe. Znam da se sad najvise i bude dobivalo 🙈😛

ma samo gustaj dok nemas zabrana! Kile ce otici...joj kad se sjetim kad sam bila na temi potpomognute (i tebe se sjecam) i evo nas sad...bas budem sretna i ponosna ❤️

url=https://lilypie.com]

m.girl6
    27. Listopad 2018. 19:28

Da, prvo sam bila na temi zelim dijete, nakon toga na potpomognuta oplodnja (jedva se psihicki prebacila na nju) i na kraju hvala Bogu na zimskim bebama. ❤
    Da du i ja se tebe sjecam i jos smo mi isti dan bile u Petrovoj, 22.4. Ti na aspiraciji, a ja na transferu. 😍😊
    U pravu si, papat cu kaj mi bude fino, predugo sam cekala ovo blazeno stanje. 😊

Noa 💙

• Strudlica
    27. Listopad 2018. 19:31

m.girl6

du1988

luks

Jaooo ja sam u 2 tjedna 2 kile dobila,a kontrola za 2 tjedna znači sutra sa punih 29 tjedana ću bit 10+ i šokirana sam današnjim stajanjem na vagu. Ali zadnja tri dana bi pojela sve što vidim i kočnice nema. Ne znam je to takva faza,ali sama sebi sam bljak... A da ne govorim kolko mi se izgled pogoršao,dosta mi otišlo u noge i guzu, a još xy tjedana ispred mene 

Duda
    27. Listopad 2018. 19:44

M.girl, divan trbuščić! ☺
    Ja sam s kg na +7, u zadnje vrijeme se baš lijepe, al bilo je i vrijeme 😉
    Što se tiče raspoloženja, čak sam ponosna na sebe 😁 Mislila sam uvijek 'jadan mm kad budem bila trudna' jer inače pms & menga - ja promjene raspoloženja za poludit. Inače sam emotivna jako al nekako sam u trudnoći očvrsnula..suze u očima na sve slatko i lijepo ne računam kao ispade 😁 Nisam čak nijednom (za sad ) muža zagnjavila da mi ide po nešto za klopanje 😁 A vi? Jeste imale kakve lude želje?
    Evo imamo i drugu vezicu za dudicu:

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.