Cure ja vass pratim al ono ubacim se kad imam vremena..ja nezz kako ste mi vi jer sve polako idemo kraju...ja imam zanjih noci onako grc i to u desno strani droba kao jajnik ali od pocetka trudnoce imam te grceve..i cini mi se da me i kontrakcija sibne kroz noc..pocela san opet nocu ic na vc..i bass mi je nekako sve teze..drob mi cak izgleda kao da mi se spustio...idem za dest dana na kont.pa ce mo vidit stanje..bh kad imam su bass jakee..sve mislim da cu ja to prije..nezz vidit ce mo sad kontrolu..volila bi bar do 37tj doc...al nekad me strah zbog tog mog cerviksa da necu ni do tu stic...al eto vec su to neki sigurni tjedni pa sto Bog da....
url=https://lilypie.com]
Mi smo cijelo popodne igrali Catan i imali u gostima frendove,inace je takva praksa da nam uvijek netko za vikend dođe,muž i ja smo takvi,valjda privlačimo ekipu k sebi i uvijek netko zove da bi došao kod nas... rijetko kad mi idemo... kod nas se svi ukuce...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Btw,ulazak u 3.tt sam docekala s +8 kg. Kako je grozno krenulo na početku s -4kg u startu i infuzijom,pa dijetom zadnja 3 mjeseca...mislila sam da nikada necu poceti rasti,no eto prevarila sam se... prosli tjedan +6kg, ovaj tjedan vec +8 kg... sama sebi sam uskliknula OHO! kad sam se suočila s vagom
Ja se isla malo pozaliti na svekrvu pa pisala na jesenskim a da nisam ni skuzila 🤦🤦😂😂 ko padobranac tamo uletila, sigurno im nista nije bilo jasno 😂😂
Pa evo da i ovdje napisem...
Predvecer mi je bila svekrva, dosla posuditi peglu i govori mi kako je neka njena prijateljica pitala za mene i da joj je ona rekla da sam dobro, da sam se udebljala, da sam se svugdje popunila… Sta noge, ruke, trbuh…
Ja stojim i gledam u nju onako, zasto mi tako nesto govoris… Bas me nekako izbacila iz takta i pogodila u bolnu tocku skoro svake trudnice 😒
Ja se isla malo pozaliti na svekrvu pa pisala na jesenskim a da nisam ni skuzila 🤦🤦😂😂 ko padobranac tamo uletila, sigurno im nista nije bilo jasno 😂😂
Pa evo da i ovdje napisem…
Predvecer mi je bila svekrva, dosla posuditi peglu i govori mi kako je neka njena prijateljica pitala za mene i da joj je ona rekla da sam dobro, da sam se udebljala, da sam se svugdje popunila… Sta noge, ruke, trbuh…
Ja stojim i gledam u nju onako, zasto mi tako nesto govoris… Bas me nekako izbacila iz takta i pogodila u bolnu tocku skoro svake trudnice 😒
2 riječi -pusti budalu!🤣
Drage cure, dobra večer!
I laka noć, nadam se!
Sve ste baš fine i lijepo je vidit sve te trbuhe kako rastu iz tjedna u tjedan. Ovaj moj mi se čini veći od svih. 😅Iako, čini mi se da samo on raste za sada pa mi je čak i to u redu.
Baš ste mudre zadnjih dana i ne znam što bih nadodala sad kad sam sve pročitala. Za spavanje se pridružujem nemirnoj skupini. Jedan bok, pa drugi, a zatim opet 1 i tako cijelu noć. Na kraju mi utrnu obje noge i budem sretna što je jutro kad se probudim oko 7. Nisam mislila da ću to doživjet, ali eto.
Klikerice, čini se super igra! Btw, odabrale smo ista kolica! Do 14.11. su na 20% u Baby Centru, ako ti što znači.
Ja sam danas “poharala” sajam u St i zbilja nema puno izbora. Dobra stvar za kolica, tetra i posteljinu eventualno, rekla bih, iako sam ja ubola Baby bjorn za cca 1000 kn i klokanicu za isto toliko.
Prioriteti, prioriteti....
Rekla sam da mi je dovoljno za početak! 🤦🏼♀️
Nije, znam, ali ne znam tko će više šetati po centrima. Nastavno na ovo, prijavljujem bol svega postojećeg od struka naniže. Valjda je mirovanje radi niske posteljice zbilja doprinjelo atrofiranju. Ne znam. Ali drago mi je da sam probila led. Proći će. Ovo je kao nakon treninga. Popila jedan magnezij i nadam se da je sve na svom mjestu i nepomaknuto.
Djevojčica se rita i to najviše kad sam na boku, naravno.
Zanimljiv osjećaj. Opisali ste ga točno kako ga i ja osjećam, odnosno kao da ću je zgnječiti.
Držite se, cure!
Mislim da nam ide odlično i samo naprijed sa svim!!!
Pozdrav od nas dvije!
Meni je i dalje fascinantan uredan bioritam koje vec sada ovo dijete ima. Danas je to tocno 2 tjedna kako se scenarij ponavlja i kuzim da je super u biti da je tako.
On se budi izmedju 5-6h, piškenje,popijem toplo mlijeko ili čaj,prošetam stanom,pročitam forum i u 99% slučajeva zaspem opet čim se smiri.
Buđenje oko 10-11 h - obilan doručak
Igranje skakanje maženje i onda opet zaspe
Oko 14 h poludi i tada opet moramo nešto jesti,nakon čega kada legnem na bok ili izadjem i šetnju nema javljanja do minimim 18-19-20 h
Tada ide češće užina,voće kompot i slično i miran je opet do 22 h,kad prođe Šprajc i Život na vagi.
Oko 23 h legnemo,tambura i skače i igra se do ponoći najduze pola 1.. i opet sve u krug. Znam da zvuči kao da je već vani...
Jutro 😊
Sve sam pozaboravljala kome sta da pisem 😶 To je i moj simptom, zaboravnost takodje i smotanost (znaci ispadanje iz ruku non stop, istrenirala sam noge da sa njima uzimam sta se moze 🤣). Sve smo iste manje vise znaci 🤣
Klikerice,
o b o z a v a m drustvene igree. Sve bih pokupovala sto postoji haha, ali problem je sto nemam s kim igrati 🤣 Samo Riziko se ovdje igra, tj nasi/muzevi drugovi, ali i too nismo odavno. Bas juce mi palo na pamet da organizujemo to i hranu neku (problem je sto se puno pusi tad, i sama sam pusac bila prije, a bezveze mi ljude istjeravati vani da puse 😏).
Bruna,
joj prvo me nasmija za jesenske hahahahahhaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 moram ici osmekati to hahahah.
A uzasan komentar svekrve, mislim, da, pusti budalu, ali i odgovori joj... Ja sam svojoj rekla, kolika si ti bila, kao ormar, vidjela sam slike - pa da ublazim malo i za svoju mamu sam rekla isto 🤣 (nadrlja i mama) hahah. Posluzi se mojom tehnikom, slobodno 🤣 Ali ona dolazi u upotrebu nakon 5,6 godina zajednickog zivljenja, na pocetku sam i ja sutila...
Klikerice,
to je odlicnoo. Svugdje i pise da kao bebe imaju svoj ritam i "ritual" i da mame nauce na njega 😍 osim moje bebe, pojma joj nemam nikadaaa, apsolutno neuhvatljiva i bez sablona hahahaha 🤣 Nekad je vise aktivnija ujutru, nekad po danu, nekad navece. Jedino sto znm da mrzi CTG i da ce tad skakati 🤣🤣🤣
A mozda se kod tebe i nastavi kad se rodi? Ono vec naucen ritam imas, to bi bilo super 😎 🤗😍
Jutro 😀
Budna od 5 h, vani puše vjetar užasno, a i ovo pomicanje sata mi ne paše.
Ja sam skontala da moje dijete nema više ritam i da se javlja kad ona hoće, ili je to ok i normalno ili je tvrdoglava na mamu 😂😂😂😂
Joj da, ctg 😂😂😂😂 toliko mi je stomak skakao da sam jedva čekala da završi 😂😂😂😂
Bruna daj joj reci da otkači. Ja u petak ujutro idem u bolnicu i susjeda vani opet viče debelaaaaa di ideš 😳😡 Pa ona ima 100 kg i nije trudna, a ja trudna i još nisam velika ko ona, baš me izbacila iz takta
Sortiraj odgovore
Najstariji