Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Listopad 2018. 10:36

Salatice samo mi vesmasinu ne spominji. Mogu citirati.1 dan. Sad vam treba nova vešmašina to ću vam ja platit. 2 dan. Ja neću moć sama vesmasinu kupit. 3. Dana zašto kupujete novu vesmasinu
    Update. Kupila sam si sama vesmasinu evo baš perem veš.

• zvrkica
    27. Listopad 2018. 10:36

Ivylee 36 😍😍🤗🤗

Salatice do 37 minimum neka budu u trbuhu 😀

Salatica9192
    27. Listopad 2018. 10:42

SarahSarah

Salatice samo mi vesmasinu ne spominji. Mogu citirati.1 dan. Sad vam treba nova vešmašina to ću vam ja platit. 2 dan. Ja neću moć sama vesmasinu kupit. 3. Dana zašto kupujete novu vesmasinu?Update. Kupila sam si sama vesmasinu evo baš perem veš.

hahhahahahahhaha 🤣🤣🤣🤣🤣 I ti jos ispadnes, vidi je, ja se nudim, ona nece hahahhahha 🤣
    Meni je dao svekar za komodu. Alii ja poslala njoj poruku ujutru da ja idem kupovati komodu, dali oni ili ne (vise sam se osjecala kao da sam ja pokrenula pricu i dramcim), i ona mi odg odjednom, da ja vidim sa svekrom, ZNAS NJEGA KAKAV JE (nekad daje sve, nekad galami za 0,50KM) i to je na kraju ispalo da sam ja trazila i on dao hahahahha uz komentar "da li to nama bas treba" 🤣 Ali zaboli me, komoda je tuu hahaha. 

• nali
    27. Listopad 2018. 10:47

Mina evo jakne, indenticna je kao sa slike. Ako ces uzimati, cesto znaju imati popuste, ja sam svoju na kraju platila 15 eura manje. 
    https://www.ambellis.de/noppies-3-in-1-umstands-und-tragemantel-10034234.html

27. Listopad 2018. 10:48

Ne zamaram se više :) gluha sam na taj zvuk. 

I ljena sam si danas

Blaza26
    27. Listopad 2018. 10:55

Mmama2 tocno tako i ja spavam. I relativno dobrro spavam. Mozda jedan dan u tjednu se budim svako malo ili ne mogu spavat i to je to.
    Salatice i Sarah sto reci... 
    Majana bas si zgodna,sretno danas,nek sve prode mirno i bez kise,nabaci nam jednu slikicu

barbiemama
    27. Listopad 2018. 11:04

Majana, sretno danas ❤️

nadam se i ja da neću nikada biti takva svekrva. ma, to je do karaktera. ne volim ljude koji vole u sve zabadati nosinu i misliti da imaju pravo sve komentirati. i ne bih mogla živjeti u zajednici s takvim ljudima. radije bih bila podstanar. 

Maggie85
    27. Listopad 2018. 11:26

Bruna92, za Gulbertov sindrom nam je sestra na tečaju rekla da napomenemo u bolnici, ali da ne mora nužno ništa loše značiti.
    Mmama2, i ja spavam bez pomagala, i to jako dobro spavam (da pokucam). Evo noćas, od ponoći do maloprije s jednim odlaskom na wc. Probala sam s jastukom kad sam ga kupila, ali meni je više smetao nego koristio. 
    Majana, uživaj danas!
    Nama dolaze frendovi navečer pa se uskoro bacamo na kuhanje. Muž radi tulumbe (baka mu je Makedonka) i šrilankanski curry s piletinom i povrćem, a ja mak kocke. Za sutra, kad na ručak dolazi obitelj, još radim tortu caprese. Bit će puno druženja ovaj vikend, dragi sutra slavi rođendan.
    Želim i vama tako! 😘😘

du1988
    27. Listopad 2018. 11:56

maggie i majana, uzivajte danas! salatice, krevetic je super i nek  je komoda tu, makar i da jesi trazila 😂😂 sarah, sto reci osim SZUZ! Ova juzina me ubija u pojam, mrzim ju iz dna duse...sto se spavanja tice-bok i jastuk za bocno spavanje. Nocas se nisam puno ustajala jer sam se znojila kao vepar, valjda od lekadola sto sam popila pred spavanje jer me uhvatila glavobolja od naprezanja zbog kaslja. Otici cu danas po sirup ili caj od bijelog sljeza i da raskrstim vise s tim sto me spipalo. Uzivajte u vikendu! 🤗🤗

url=https://lilypie.com]

pepe1907
    27. Listopad 2018. 12:07

jutro, nakon 3 noći ne spavanja, evo jučer i sinoć nadoknadila s 3x pišanja 😁 mrtva sam umorna...mi bi mogli dns po dućanima malo..tražimo si kauč za dnevni jer naš je u raspadnom stanju, eko koža se gzli, jastuci ispucali..fuj...a posto me hormoni drže moramo i to sad kupit da mi srce bude na mjestu 😅🤦‍♀️🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.