Du1988 imaš ti neki jelovnik po kojem jedeš ili kako? Mislim da bi mogla malo tvojim stopama
Duda, hvala ti :)
Ja sam +8 a u 30.tj sam, tak da moram malo na kocnicu hihi. Ma mene slatko zariba i to kaj kasnije muz dode s posla pa jedemo skupa, al nema veze. 😉
Divna vezica za tvoju princezu 💜
Noa 💙
da, uvijek treba od sebe poći, al je teško. Najjednostavnije kad je svatko na svojoj strani… Što se mene tiče i moje psihe, ja malo slabije kopčam ali i smotanija sam🤣 baš danas, nakon što sam muža lupila vratima tj kvakom, pa prolila mu kavu u autu, pa na kauču mu laktom gurnila mobitel - e onda je baš dreknio Pa koja ti je p.m.??!! 🤣🤣 A šta mu na to reć, i ja bi ispalila 😉😅
a jesi me sad nasmijala 😂😂😂
m.girl, bas rastes naocigled 😍 imam osjecaj da se samo odjednom ispupce ti nasi bebaci! nego…da podijelim s vama-otkako pazim sto jedem nakon onog ogtt-a, nisam dobila ni kilu od pocetka mjeseca. Jucer i danas sam malo grijesila, ali od sutra cu se opet disciplinirati!
Daaa jesi vidla ti to :)
A jooj a ja pak tamanim sve zivo ispred sebe, sad sam od pregleda do pregleda dobila 1,5kg u 3 tj, sad isto moram malo pripaziti da ne budem ko autobus do poroda, hehe. Znam da se sad najvise i bude dobivalo 🙈😛
Jaooo ja sam u 2 tjedna 2 kile dobila,a kontrola za 2 tjednaznači sutra sa punih 29 tjedana ću bit 10+ i šokirana sam današnjim stajanjem na vagu. Ali zadnja tri dana bi pojela sve što vidim i kočnice nema. Ne znam je to takva faza,ali sama sebi sam bljak… A da ne govorim kolko mi se izgled pogoršao,dosta mi otišlo u noge i guzu, a još xy tjedana ispred mene
Daj suti tak se i ja nekad osjecam, celulita na guzi i nogama o moj Boze 🙈
Noa 💙
duda, vezica je preslatka! Sto se tice ludih zelja, nisam ih imala do sad 😂 ali znam mastati o svakakvim slasticama otkako ih trebam izbjegavati 😇
url=https://lilypie.com]
Du1988imaš ti neki jelovnik po kojem jedeš ili kako? Mislim da bi mogla malo tvojim stopama
pa evo neki prosjecni tempo-doruckujem integralni dvopek s abc sirom i nekom sunkom ili pilecim prsima i popijem kavu. Onda za rucak pojedem juhu, grillano ili peceno meso s povrcem i puno salate (svjeze ili ukiseljeno povrce), poslije neku vocku. Za uzinu pojedem saku badema ili par krekera. Za veceru ili isto kao za rucak ili pahuljice s jogurtom. S tim da zadnjih dana manje jedem jer me muci kasalj pa se natacem s limunadom i cajevima pa me to malo zatvori. uglavnom ne jedem bijeli kruh i pekarske proizvode, brzu hranu, gotovu hranu, od tjestenine samo integralna, pohano...a slatko zgrijesim u prosjeku jednom tjedno.
Du1988imaš ti neki jelovnik po kojem jedeš ili kako? Mislim da bi mogla malo tvojim stopama
pa evo neki prosjecni tempo-doruckujem integralni dvopek s abc sirom i nekom sunkom ili pilecim prsima i popijem kavu. Onda za rucak pojedem juhu, grillano ili peceno meso s povrcem i puno salate (svjeze ili ukiseljeno povrce), poslije neku vocku. Za uzinu pojedem saku badema ili par krekera. Za veceru ili isto kao za rucak ili pahuljice s jogurtom. S tim da zadnjih dana manje jedem jer me muci kasalj pa se natacem s limunadom i cajevima pa me to malo zatvori. uglavnom ne jedem bijeli kruh i pekarske proizvode, brzu hranu, gotovu hranu, od tjestenine samo integralna, pohano…a slatko zgrijesim u prosjeku jednom tjedno.
Hmmm pa realno bi trebalo bit dovoljno kalorija za jedan dan. Ma definitivno više ne pečem nikome nikakve kolače, sve slatko bacam u smeće i nema više natrpavanja.
Kolko si ti dobila do sada?
pa evo neki prosjecni tempo-doruckujem integralni dvopek s abc sirom i nekom sunkom ili pilecim prsima i popijem kavu. Onda za rucak pojedem juhu, grillano ili peceno meso s povrcem i puno salate (svjeze ili ukiseljeno povrce), poslije neku vocku. Za uzinu pojedem saku badema ili par krekera. Za veceru ili isto kao za rucak ili pahuljice s jogurtom. S tim da zadnjih dana manje jedem jer me muci kasalj pa se natacem s limunadom i cajevima pa me to malo zatvori. uglavnom ne jedem bijeli kruh i pekarske proizvode, brzu hranu, gotovu hranu, od tjestenine samo integralna, pohano…a slatko zgrijesim u prosjeku jednom tjedno.
Hmmm pa realno bi trebalo bit dovoljno kalorija za jedan dan. Ma definitivno više ne pečem nikome nikakve kolače, sve slatko bacam u smeće i nema više natrpavanja.
rekli su mi da rasporedim 5-6 obroka u 2000 kalorija sto je sasvim dovoljno. Iako ih ne brojim, jedem kad sam gladna. Samo je kvalitetniji unos za razliku od onog sto sam prije ubacivala u sebe. Dobila sam 6.5 kg do sada!
rekli su mi da rasporedim 5-6 obroka u 2000 kalorija sto je sasvim dovoljno. Iako ih ne brojim, jedem kad sam gladna. Samo je kvalitetniji unos za razliku od onog sto sam prije ubacivala u sebe. Dobila sam 6.5 kg do sada!
U bravo,svaka čast! Vidiš ima i u tome plusa kad je ogtt u pitanju. Eto mi neke kojima je dobar jedemo što nas volja i onda kukamo, a vama je sve po reguli. U biti meni je unazad 3 tjedna otišlo sve nizbrdo, s tim da se ne krećem pak skoro ništa otkad je maleni bolestan bio i to je dalo danak isto bit stalno u kući...
Ja sam čak i smrsala otkako su mi rekli da se strogo pridrzavam jelovnika i otkako sam na inzulinu. .Iako mislim da mi je više vode izašlo iz organizma pa zato vaga pokazuje 2 kg manje...Do sad ukupno na +6...Ali brate željna sam svega 😀😀. ..Ja moram vagati obroke 😀😀. .Snita integralnog hljeba od 75-100 gr, porcija integralnih makarona ili divlje riže 170-200gr. ..Al zato meso i salata u neograničenim količinama 😀😀. .Slatko sam već počela sanjati 😀😀
Ja sam čak i smrsala otkako su mi rekli da se strogo pridrzavam jelovnika i otkako sam na inzulinu. .Iako mislim da mi je više vode izašlo iz organizma pa zato vaga pokazuje 2 kg manje…Do sad ukupno na +6…Ali brate željna sam svega 😀😀. ..Ja moram vagati obroke 😀😀. .Snita integralnog hljeba od 75-100 gr, porcija integralnih makarona ili divlje riže 170-200gr. ..Al zato meso i salata u neograničenim količinama 😀😀. .Slatko sam već počela sanjati 😀😀
jesi po mjerenju skuzila sto ti najvise dize secer?
Sortiraj odgovore
Najstariji