Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    24. Listopad 2018. 10:09

Tonka185

Jutro cure 😊 isprike na smetnji ali kopam vec vise od pola sata i ne mogu pronac a znam da sam citala ali sve izvitrilo iz glave 😤 uglavnom, vezano uz susilicu rublja, molim vas mozete li mi preporuciti koje su najbolje cisto da se znam orjentirati? Hvala unaprijed 😊
    P.s.preeedivne su vam sve stvarcice, navodite me na grjeh svaki put kad vas citam, a kao rano mi je jos za kupovati😂😂 i bebaci su divni na slikicama 😍 nadam se da ste se ljepo provele na kavi 😉

Bosch, Beko, AEG, Samsung... Gledaj samo da ima 5 godina garancije. 😉

Luka ❤

pepe1907
    24. Listopad 2018. 10:16

Ivylee

pepe1907

Iskusne mame kak izgledaju pregledi u trudničkim ambulantama..damo ctg preko trbuha ili?

Na Merkuru, piškenje, tlak, vaganje i ctg odmah, kad dođu doktori vaginalni pregled i uzv. E sad možda prvi put budeš bez uzv, jer za njega ti oni daju interne uputnice, inače samo pregled bude.

jel istina da se dugo čeka? tipa naručena sam u 8h a na red dođem tek u 12h?

pepe1907
    24. Listopad 2018. 10:20

du1988

meni sad jedna stvar nije jasna…dodjem u bolnicu raditi guk profil i za dorucak dobijem dvije snite bijelog kruha, maslac i pekmez. Znaci sve sto sam do sad izbjegavala 😳😳

hahaha a to je klasični doručak bolnički 😄 al stvarno ako radis guk to sr ne jede...evo i ja se dns pikam za guk, stavim sliku svoje opreme 😏

pepe1907
    24. Listopad 2018. 10:29

jutro svima, ja se tek sad ustala,postar me probudio opet sinoć nisam mogla zaspati i kašalj me mučio cijelu noć, pa onda pišanje 🤨😫 evo idem.pod tuš da mi proradi cirkulacija, dns si vadim krv za guk cijeli dan..nadam se da je zadnji do poroda mada nekako sumnjam

Tonka185
    24. Listopad 2018. 10:32

AllieH

Tonka185

Jutro cure 😊 isprike na smetnji ali kopam vec vise od pola sata i ne mogu pronac a znam da sam citala ali sve izvitrilo iz glave 😤 uglavnom, vezano uz susilicu rublja, molim vas mozete li mi preporuciti koje su najbolje cisto da se znam orjentirati? Hvala unaprijed 😊
    P.s.preeedivne su vam sve stvarcice, navodite me na grjeh svaki put kad vas citam, a kao rano mi je jos za kupovati😂😂 i bebaci su divni na slikicama 😍 nadam se da ste se ljepo provele na kavi 😉

Bosch, Beko, AEG, Samsung… Gledaj samo da ima 5 godina garancije. 😉

Hvala ti puno! 
    Samo ono, ne znam sad tu ima vise vrsta kondenzacijska ova ona, pa tu ne znam koja je bolja?

du1988
    24. Listopad 2018. 10:42

Tonka185

AllieH

Tonka185

Hvala ti puno!
    Samo ono, ne znam sad tu ima vise vrsta kondenzacijska ova ona, pa tu ne znam koja je bolja?

ja cu uzeti kondenzacijsku jer ce mi biti u podrumu pa nemam gdje odvod probiti. I gledaj da ima toplinsku pumpu zbog ustede energije. Ja cu uzeti Beko ili Bosch. A+

url=https://lilypie.com]

du1988
    24. Listopad 2018. 10:43

allie, robica je stvarno predivna. Mamite s tim nextom! pepe, sretno i nek bude dobar guk! Koliko je bio nataste? Meni 3.7

url=https://lilypie.com]

Duda
    24. Listopad 2018. 10:44

pepe1907

Ivylee

pepe1907

Iskusne mame kak izgledaju pregledi u trudničkim ambulantama..damo ctg preko trbuha ili?

Na Merkuru, piškenje, tlak, vaganje i ctg odmah, kad dođu doktori vaginalni pregled i uzv. E sad možda prvi put budeš bez uzv, jer za njega ti oni daju interne uputnice, inače samo pregled bude.

jel istina da se dugo čeka? tipa naručena sam u 8h a na red dođem tek u 12h?

U Vinogradskoj je većinom tako, zavisi koliko sreće imaš i što sve imaju u planu s tobom taj dan..npr. mozda ti neće ctg raditi odmah na prvom pregledu, a neće ni uzv..a kad ti rade sve, onda se to oduži jer ovo što ti sestra odradi i pregled kad dođe doktorica je na jednim vratima, malo dalje čekaš uzv, a na 3. katu čekaš ctg koji ti potraje u najboljem slučaju pola sata.

Nitko ovdje baš ne spominje vinogradsku, planira li tko tamo osim mene? 😁

AllieH
    24. Listopad 2018. 10:48

Tonka185

AllieH

Tonka185

Hvala ti puno!

Pa najbolje da je kondenzacijska s toplinskom pumpom. Moja je A++. 
    Inace, ne znam gdje ce ti stajati, idealno bi bilo da imas prozor u prostoriji gdje ce biti.

Luka ❤

_lily_0
    24. Listopad 2018. 10:53

Mgirl cestitke za pregled a slikica je 😍😍😍🤗

Ana pa neka ti bude najsretniji danasnji rođendan 🎊🎊🎊🎊🎊🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎁🎁🎁🎁🎁🎈🎈🎈🎈🎈🎈zelimo ti puno srece,zdravlja, ljubavi i svega ostalog sta si pozelis... napapaj se u ime svih nas i naravno stavi fotku da nam sline cure 😂😂🙈
    Uzivaj u danasnjem danu 😘😍🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.