Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    24. Listopad 2018. 13:05

Uuu, super je skafanderic iz kika za 90 kn (ako je to ovaj koji ima na netu). Ma ne da mi se davat 300 kn (koliko su u zari i benetonu) za nesto sto joj mozda nece trebat (termin je 12.2.). 

• Malaaiva
    24. Listopad 2018. 13:19

Duda

pepe1907

Ivylee

pepe1907

Iskusne mame kak izgledaju pregledi u trudničkim ambulantama..damo ctg preko trbuha ili?

Na Merkuru, piškenje, tlak, vaganje i ctg odmah, kad dođu doktori vaginalni pregled i uzv. E sad možda prvi put budeš bez uzv, jer za njega ti oni daju interne uputnice, inače samo pregled bude.

jel istina da se dugo čeka? tipa naručena sam u 8h a na red dođem tek u 12h?

U Vinogradskoj je većinom tako, zavisi koliko sreće imaš i što sve imaju u planu s tobom taj dan..npr. mozda ti neće ctg raditi odmah na prvom pregledu, a neće ni uzv..a kad ti rade sve, onda se to oduži jer ovo što ti sestra odradi i pregled kad dođe doktorica je na jednim vratima, malo dalje čekaš uzv, a na 3. katu čekaš ctg koji ti potraje u najboljem slučaju pola sata.

Nitko ovdje baš ne spominje vinogradsku, planira li tko tamo osim mene? 😁

Ja planiram u vinogradsku 😃

Rita

du1988
    24. Listopad 2018. 13:19

bruna, kombinacija je 👌 
    salatice, ja imam takvu, ali bijelu. Ladice su preporod jer se otvaraju skroz do kraja! Meni je stala sva robica i kozmetika sto za sada imam 😊

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    24. Listopad 2018. 13:32

du1988

bruna, kombinacija je 👌
    salatice, ja imam takvu, ali bijelu. Ladice su preporod jer se otvaraju skroz do kraja! Meni je stala sva robica i kozmetika sto za sada imam 😊

Super 😎 Daaa. Bas se izvlace 😍😍 Jedva cekam da je postavim 😊 A bila je i bijela, ali nama krevet bas ove boje i uzmemo ovu 😋

Klikerica
    24. Listopad 2018. 13:42

Hvala cure na savjetima! Onda za pocetak idemo bez baze,a kasnije cemo bazu kombinirati sa velikom AS.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

pepe1907
    24. Listopad 2018. 13:43

pošto nam nije stiglo ono kaj samo narucili za izlazak imat ćemo ovo..jednostavno a i doma će ga samo baka čekati 😁
    btw.vadim si sad krv i prolijem svu iz epruvete po stolu 🙄 jejjj jedan uzorak manje...

du1988
    24. Listopad 2018. 13:47

pepe1907

pošto nam nije stiglo ono kaj samo narucili za izlazak imat ćemo ovo..jednostavno a i doma će ga samo baka čekati 😁
    btw.vadim si sad krv i prolijem svu iz epruvete po stolu 🙄 jejjj jedan uzorak manje…

bas te nece! Mozda je bas taj uzorak bio los 😀 vidim da ce vecina vas u medo odijelo za izlazak. meni zvoni da je netko spominjao da ne bi smjeli u as u tome, ili?! 

url=https://lilypie.com]

AllieH
    24. Listopad 2018. 13:50

Mislim da su se spominjali skafandercici i ona bas kao zimska odijela. 🤔

Luka ❤

Ivylee
    24. Listopad 2018. 13:50

pepe1907

btw.vadim si sad krv i prolijem svu iz epruvete po stolu 🙄 jejjj jedan uzorak manje…

To se meni pretprošli put dogodilo 😤 Za poludit!!!

luks
    24. Listopad 2018. 14:04

super mi je što već kombinirate kompletiće za izlazak, mi za vikend idemo u ikeu, kupujemo komodu pa idući tjedan kad muž uhvati vremena  montaža i slaganje, pranje itd. Moram se malo pokrenuti... 
    Mene zanima za kremu za lice za bebinu kožu, ono kad idemo vani, pisale smo već o tome. Ugl, jel ima ko preporuku? Il je već koristio? 

Lovre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.