Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    24. Listopad 2018. 07:20

zvrkica

Cure koje imate termin prije Božica vidite ovo 😍😍

zvrkica

Cure koje imate termin prije Božica vidite ovo 😍😍

Divne su te stvarcice,bas jucer smo gledali sta da narucimo ima skoro na svim stranicama ponesto.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    24. Listopad 2018. 07:21

Mgirl, preslatko diijete😊😊😊 hvala cure, da budem slikala torticu 😊😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Duda
    24. Listopad 2018. 07:25

Mgirl, predivan je 😍
    Anaaa, sretan ti rođendan! Sve najbolje želim! ☺
    Salatice, jesi ti bila u skolici, kako je bilo?
    Nama danas u dz pocinje tečaj, nadam se da ću moći tamo sjediti tri sata u komadu..
    Bravo za sve zdrave bebice! Robica sva divna! ☺
    Kako je prošla kavica, curke? Smijala sam se kad sam čitala kako je MareiKate zaskočila Klikericu na ulici 😁

Ivylee
    24. Listopad 2018. 07:38

pepe1907

Iskusne mame kak izgledaju pregledi u trudničkim ambulantama..damo ctg preko trbuha ili?

Na Merkuru, piškenje, tlak, vaganje i ctg odmah, kad dođu doktori vaginalni pregled i uzv. E sad možda prvi put budeš bez uzv, jer za njega ti oni daju interne uputnice, inače samo pregled bude. 

Mina93
    24. Listopad 2018. 07:38

Ana sretan rocko, ne brini za godine one su samo broj, ionako se sa djecom pomladjujes 😉😘
    Mgirl mali slatkis 😍😍
    Ajme bozicna robicaaaaaa ❤️ obavezno kupujem jedan komad za slikanje i uspomenu 😍

Salatica9192
    24. Listopad 2018. 07:44

Daa, bila sam juce prvi put 😊 Bas mi se svidjelo, najvise druzenje sa trudnicama haha 😊 Od tog dvije skolske drugarice i jedna sto se ovako znamo druziti ponekad (po tom cete skontati da sam iz manjeg mjesta 🤣). Malo sam "zakasnila" u smislu da uvjezbam te tehnike disanja. Tacnije moram i kuci vjezbati. Jednom sedmicno se odrzava, a ja mogu za 3,4 nedelje komotno radjati.
    Naaajvise mi se svidjelo to sto pocetkom novembra idemo u radjaonu da je posjetimo i valjda su je renovirali, novi "stolovi" za poradjanje, sale, box sobe i moze se hodati kroz trudove, itd. Bas me zanima to sve 😊 Da, juce sam gledala kako se napinju dvije cure 37+. Znaci ono kontala sam porodice se tu hahahaha. Dobro su uvjezbale, sad da to sprovedu uz bolove samo 😋
    Raspisah se ja haha, ali bas sam pod utiscima ostala 😊

Jagodica86
    24. Listopad 2018. 07:46

Dobro jutro cure, evo ja budna, moram se ustati, dolazi mi majstor za krečenje spavaće /dječje u 8. Prošle god smo cijeli stan renovirali, ostala spavaća netaknuta, pa smo nju sad dovršili. Promijenili stolariju i krečenje. Da bude spremno 😊😊
    mgirl super vijesti s pregleda, sad si mirna neko vrijeme opet 
    Ana sretan ti rođendan, uživaj u torti i lijepo proslavi sa svojima

rosita
    24. Listopad 2018. 07:48
    Vrijedi vam za online shop, dostavljaju u rh. Netko je ako se ne varam trazio trudnicke skiny jeans
    Vrijedi vam za online shop, dostavljaju u rh. Netko je ako se ne varam trazio trudnicke skiny jeans

Miranda
    24. Listopad 2018. 08:01

Jutro!
    Ana sretan rodendan! 🎉😘
    Preletila sam uglavnom dobre vijesti s pregleda, cerviksi nek stoje mirno jos barem par tjedana.
    Preslatka je Bozicna robica 😍😍
    I mene zanimaju dojmovi s kave! Razmisljala sam doci ali u 16h je jedina opcija bila da povedem i B.  🤣 A i moram smanjiti tempo, mada se po meni ne bi reklo 🤦‍♀️

zadranka86
    24. Listopad 2018. 08:04

Jutroo klokseee..Ane SRETAN ROCKAS😚😚😚..
    Ja taman marendam prvo cokolino pa krafna sad se uden nailavt s brusnicom...ugodan dan klokse..

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.