Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivylee
    24. Listopad 2018. 10:56

pepe1907

Ivylee

pepe1907

Iskusne mame kak izgledaju pregledi u trudničkim ambulantama..damo ctg preko trbuha ili?

Na Merkuru, piškenje, tlak, vaganje i ctg odmah, kad dođu doktori vaginalni pregled i uzv. E sad možda prvi put budeš bez uzv, jer za njega ti oni daju interne uputnice, inače samo pregled bude.

jel istina da se dugo čeka? tipa naručena sam u 8h a na red dođem tek u 12h?

Je, nikad nisam prije 11, 12 gotova 😥 Dr dođu tek oko 10 nakon vizita tako da ujutro samo obavis ctg a onda pregled cekas.

Tonka185
    24. Listopad 2018. 10:56

AllieH

Tonka185

AllieH

Tonka185

Jutro cure 😊 isprike na smetnji ali kopam vec vise od pola sata i ne mogu pronac a znam da sam citala ali sve izvitrilo iz glave 😤 uglavnom, vezano uz susilicu rublja, molim vas mozete li mi preporuciti koje su najbolje cisto da se znam orjentirati? Hvala unaprijed 😊
    P.s.preeedivne su vam sve stvarcice, navodite me na grjeh svaki put kad vas citam, a kao rano mi je jos za kupovati😂😂 i bebaci su divni na slikicama 😍 nadam se da ste se ljepo provele na kavi 😉

Bosch, Beko, AEG, Samsung… Gledaj samo da ima 5 godina garancije. 😉

Hvala ti puno!
    Samo ono, ne znam sad tu ima vise vrsta kondenzacijska ova ona, pa tu ne znam koja je bolja?

Pa najbolje da je kondenzacijska s toplinskom pumpom. Moja je A++.
    Inace, ne znam gdje ce ti stajati, idealno bi bilo da imas prozor u prostoriji gdje ce biti.

Bas sam sad citala isprva sam je mislila smjestiti u kupatilo ali tamo nema prozora.imam predsoblje tu bi ju mogla smjestit posto sam u prizemlju tu je sve u prozorima i stijenama od stakla mozda da je tu ubacim.a nisam shvatila, koja je razlika izmedju kondenzacijske sa topl pumpom i ovom koja ima samo topl pumpu? Ili sam krivo pohvatala?😂

du1988
    24. Listopad 2018. 11:11

je li ovo tocno ili je tocno da VV gleda da je 2h nakon jela do 6.5??

url=https://lilypie.com]

Mina93
    24. Listopad 2018. 11:23

E da, cure, jel vam kazu ljudi da sjajite? Ja sam dobila te komplimente, al onako vise od ljudi koje ne vidjam svakodnevno 😅 lijepo je to cuti 😁😍

Ana89
    24. Listopad 2018. 11:24

Ivylee

pepe1907

Ivylee

pepe1907

Iskusne mame kak izgledaju pregledi u trudničkim ambulantama..damo ctg preko trbuha ili?

Na Merkuru, piškenje, tlak, vaganje i ctg odmah, kad dođu doktori vaginalni pregled i uzv. E sad možda prvi put budeš bez uzv, jer za njega ti oni daju interne uputnice, inače samo pregled bude.

Je, nikad nisam prije 11, 12 gotova 😥 Dr dođu tek oko 10 nakon vizita tako da ujutro samo obavis ctg a onda pregled cekas.

Moje iskustvo sa TA je slijedeće: zadnji put sam obavila CTG, čekala još 15-ak minuta i pregled bio: vaginalni, da izmjere cerviks i prstima provjere čvrstinu; zatim ultrazvučni da vide bebu i sve drugo što ih vezano uz mene zanima i gotovo. I doma. Oni su trčali  dalje na operaciju.

url=https://daisypath.com]

Ivylee
    24. Listopad 2018. 11:30

du1988

Nikad mi nije bio iznad 5 nakon jela tako da stvarno nemađ pojma. Al mi na VV sami doma radimo profil pa si taj dan stvarno biram obroke koji su po njihovim uputama, prošetam malo prije vađenja tako da dodatno potrošim šećera i uvijek su mi u rasponu od 4.0 do 4.8. S aparatićem sam si mjerila u danima kad se ne držim dijete i budu nakon UH jela oko 6, najviše što sam izmjerila 6.7.

busybee
    24. Listopad 2018. 11:32

Ana, sretan rockas ti zelim :)) uzivaj u svom danu :))
    Robica s nexta je predivna, bas mami... ali ja se i dalje drzim na cekam popuste. Imam vec listu nepotrebnih stvari za zaru😅

Vec sam se raspitivala, al ne znam jesam dobila odgovor. Jeste kupovale skafandere (one bas prave zimske, kao ski odijela)?

AllieH
    24. Listopad 2018. 11:36

Tonka185

AllieH

Tonka185

AllieH

Tonka185

Jutro cure 😊 isprike na smetnji ali kopam vec vise od pola sata i ne mogu pronac a znam da sam citala ali sve izvitrilo iz glave 😤 uglavnom, vezano uz susilicu rublja, molim vas mozete li mi preporuciti koje su najbolje cisto da se znam orjentirati? Hvala unaprijed 😊
    P.s.preeedivne su vam sve stvarcice, navodite me na grjeh svaki put kad vas citam, a kao rano mi je jos za kupovati😂😂 i bebaci su divni na slikicama 😍 nadam se da ste se ljepo provele na kavi 😉

Bosch, Beko, AEG, Samsung… Gledaj samo da ima 5 godina garancije. 😉

Hvala ti puno!
    Samo ono, ne znam sad tu ima vise vrsta kondenzacijska ova ona, pa tu ne znam koja je bolja?

Pa najbolje da je kondenzacijska s toplinskom pumpom. Moja je A++.
    Inace, ne znam gdje ce ti stajati, idealno bi bilo da imas prozor u prostoriji gdje ce biti.

Bas sam sad citala isprva sam je mislila smjestiti u kupatilo ali tamo nema prozora.imam predsoblje tu bi ju mogla smjestit posto sam u prizemlju tu je sve u prozorima i stijenama od stakla mozda da je tu ubacim.a nisam shvatila, koja je razlika izmedju kondenzacijske sa topl pumpom i ovom koja ima samo topl pumpu? Ili sam krivo pohvatala?😂

Evo ovdje na linku razlike: https://www.nabava.net/clanci/vodici-za-kupovinu/koju-susilicu-rublja-kupiti-vodic-za-kupovinu-2018-565t6
    S tim da su te ventilacijske s odvodima za zrak vec pomalo zastarjela tehnologija i nema ih toliko na trzistu i spadaju u energetski razred C.
    Samo kondenzacijske su vecinom B i C. 
    A kondenzacijske s toplinskom pumpom su A i bolje. 

Luka ❤

mmama2
    24. Listopad 2018. 11:41

Duda

pepe1907

Ivylee

pepe1907

U Vinogradskoj je većinom tako, zavisi koliko sreće imaš i što sve imaju u planu s tobom taj dan..npr. mozda ti neće ctg raditi odmah na prvom pregledu, a neće ni uzv..a kad ti rade sve, onda se to oduži jer ovo što ti sestra odradi i pregled kad dođe doktorica je na jednim vratima, malo dalje čekaš uzv, a na 3. katu čekaš ctg koji ti potraje u najboljem slučaju pola sata.

Nitko ovdje baš ne spominje vinogradsku, planira li tko tamo osim mene? 😁

Ja idem u Vinogradsku i vec sam bila sa deckima tj.. makar kako sam napisala megdje davno TA nisam docekala pa nezz kako to ide 😂😂 ja dodem samo u radaonu u 38 tj😊😊

du1988
    24. Listopad 2018. 11:46

Ivylee

du1988

Nikad mi nije bio iznad 5 nakon jela tako da stvarno nemađ pojma. Al mi na VV sami doma radimo profil pa si taj dan stvarno biram obroke koji su po njihovim uputama, prošetam malo prije vađenja tako da dodatno potrošim šećera i uvijek su mi u rasponu od 4.0 do 4.8. S aparatićem sam si mjerila u danima kad se ne držim dijete i budu nakon UH jela oko 6, najviše što sam izmjerila 6.7.

ma ovo nema smisla ovdje...za dorucak donesu ono sto sam vec napisala i caj i bijelu kavu-ne znas sta ima vise secera. Pojela sam kruh s maslacem i snitom salame-izmjerila je 6.5. Sve se bojim kakav ce biti nakon rucka, a ne mogu gladovati. Ah.. sta bude, bit ce!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.