Ana, sretan ročkas! Uživaj u torti danas 😋
Bruna, super kombinacija za izlazak 😀
Klikerice, ja nisam proučavala ništa oko sjedalica, to prepuštam mužu, mi ćemo koristiti jaje za početak koje smo dobili od šogorice uz kolica, bez baze, ne znam točno niti koja su, stoje u podrumu, ali mi zvoni u glavi da je Maggie neki dan pisala da ona ima bazu ali da su im čak savjetovali da u početku bolje bez baze zbog nagiba sjedala... tako da očito je i bez baze sigurno ako se dobro namjesti... Rekla je ona još malo oko toga napisati/poslikati pa neka me ispravi ako sam nešto krivo skužila...
Uuu, super je skafanderic iz kika za 90 kn (ako je to ovaj koji ima na netu). Ma ne da mi se davat 300 kn (koliko su u zari i benetonu) za nesto sto joj mozda nece trebat (termin je 12.2.).
Iskusne mame kak izgledaju pregledi u trudničkim ambulantama..damo ctg preko trbuha ili?
Na Merkuru, piškenje, tlak, vaganje i ctg odmah, kad dođu doktori vaginalni pregled i uzv. E sad možda prvi put budeš bez uzv, jer za njega ti oni daju interne uputnice, inače samo pregled bude.
jel istina da se dugo čeka? tipa naručena sam u 8h a na red dođem tek u 12h?
U Vinogradskoj je većinom tako, zavisi koliko sreće imaš i što sve imaju u planu s tobom taj dan..npr. mozda ti neće ctg raditi odmah na prvom pregledu, a neće ni uzv..a kad ti rade sve, onda se to oduži jer ovo što ti sestra odradi i pregled kad dođe doktorica je na jednim vratima, malo dalje čekaš uzv, a na 3. katu čekaš ctg koji ti potraje u najboljem slučaju pola sata.
Nitko ovdje baš ne spominje vinogradsku, planira li tko tamo osim mene? 😁
Ja planiram u vinogradsku 😃
Rita
bruna, kombinacija je 👌
salatice, ja imam takvu, ali bijelu. Ladice su preporod jer se otvaraju skroz do kraja! Meni je stala sva robica i kozmetika sto za sada imam 😊
url=https://lilypie.com]
bruna, kombinacija je 👌
salatice, ja imam takvu, ali bijelu. Ladice su preporod jer se otvaraju skroz do kraja! Meni je stala sva robica i kozmetika sto za sada imam 😊
Super 😎 Daaa. Bas se izvlace 😍😍 Jedva cekam da je postavim 😊 A bila je i bijela, ali nama krevet bas ove boje i uzmemo ovu 😋
Hvala cure na savjetima! Onda za pocetak idemo bez baze,a kasnije cemo bazu kombinirati sa velikom AS.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
pošto nam nije stiglo ono kaj samo narucili za izlazak imat ćemo ovo..jednostavno a i doma će ga samo baka čekati 😁
btw.vadim si sad krv i prolijem svu iz epruvete po stolu 🙄 jejjj jedan uzorak manje...
pošto nam nije stiglo ono kaj samo narucili za izlazak imat ćemo ovo..jednostavno a i doma će ga samo baka čekati 😁
btw.vadim si sad krv i prolijem svu iz epruvete po stolu 🙄 jejjj jedan uzorak manje…
bas te nece! Mozda je bas taj uzorak bio los 😀 vidim da ce vecina vas u medo odijelo za izlazak. meni zvoni da je netko spominjao da ne bi smjeli u as u tome, ili?!
url=https://lilypie.com]
Mislim da su se spominjali skafandercici i ona bas kao zimska odijela. 🤔
Luka ❤
btw.vadim si sad krv i prolijem svu iz epruvete po stolu 🙄 jejjj jedan uzorak manje…
To se meni pretprošli put dogodilo 😤 Za poludit!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji