Jutro cure 😊
Ana, sretan rodendan od srca!! A taj iduci s brojkom 3 ce ti ipak biti najljepsi jer ce biti prvi sa tvojim Mikaelom ❤️
Mgirl, maleni je predivaaaaan 😍
Barbie, otkud si narucila taj kompletic mickey mousea?? Ona kapica s usima mi je savrsenaaa 😍😍
Ja zadnjih par veceri osjecam nekakav nemir u rukama, od lakta do prstiju... Bas mi je nekako cudno, osjecam nelagodu, kao mini trnci... Jel se i vama to dogada?
klikerice, nadam se da nece biti takva akcija, ne da mi se. Daj bas stavi link s kojeg si ti svoje narucila.
m.girl, bravo za odlican pregled, Noa je presladak!
I mi smo se za vikend nakon Ikee otisli u outlet pocastiti AliKebabom 😋
Cure, preslatka robica! Ja si slazem jos kosaricu na H&M-u pa se nadam uskoro nekom kodu, malo sam pretjerala. 🤦🏽♀️
Ana, sretan rockas!!
salatice, bas ste sve mladjahne trudnice, znaci kao da su fotkali razred srednjoskolki, preslatke ste! 🤗
Evo slika ove 2 stvarcice s Nexta, definitivno uzimam jos toga, ovo je bilo za probu 😂
Luka ❤
Jutroo curke 😊
Ana sretan ti rodjendan, od srca ti zelim sve najbolje 🤗
Mgirl super za odlican pregled i maleni je presladak 💙
Allie robica je suuper 😍😍
Bruna to ti se meni dogada i od toga ne mogu spavat 😅 proc ce za 40-tak dana nadam se 😅
Ja sam narucila dva kompletica sa ebaya za Bozic, jedva cekam da stignu 😍😍
Ali kebaba ajme sljedeca srijeda kad dodjem u zg prvo tamo 😋😋
Meni su u Rijeci nakon operacije dali vodu na slamku, a za doručak pokušali uvaliti griz ili gnjecavu zobenunkašu slijedeći dan - ma nema šanse, inzistirala sam na nečem hranjivom što ću actually pojeati makar šnita kruha s vodom, imala sam nizak tlak svaki pokušaj ustajanja - sa100/70 bi pao na 75/50 instant. A za večeru sam dobila taj dan paštu sa umakom od vrhnja i špinata kad su me napokon poslali u sobu u 14 h 😂😂 To nisam ni laznula. Samo juhu. Nesoljenu. Iz krajnosti u krajnost 😅
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro cure 😊
Ana, sretan rodendan od srca!! A taj iduci s brojkom 3 ce ti ipak biti najljepsi jer ce biti prvi sa tvojim Mikaelom ❤️
Mgirl, maleni je predivaaaaan 😍
Barbie, otkud si narucila taj kompletic mickey mousea?? Ona kapica s usima mi je savrsenaaa 😍😍
Ja zadnjih par veceri osjecam nekakav nemir u rukama, od lakta do prstiju… Bas mi je nekako cudno, osjecam nelagodu, kao mini trnci… Jel se i vama to dogada?
Ja samo već u velikim razmjerima. Desna mi je skroz van funkcije. Rekli su mi da je curica negdje na živcima.
Jutro!!!
Ana sretan rođendan!!!!!! Sve najljepse od srca ti zelim.
Mgirl pa kakva je to slatkoća??????? Presladak je,😍😍😍😍
Allie sad nemoj pretjerivat s kosaricom,vidis kako je nama bilo na mirovanju,samo se kosarice pune haha. Al kad je sve tako preslatko😍
Salatice bas ste sve krasne trudnice.
Sarahsarah to bi trebalo proc nakon poroda,kumi mojoj je tako vec par mjeseci, evo prosao joj termin prije 2 dana,sinoc je imala lagane bolove,al nepravilne,jutros javlja da je ostala u bolnici,al sve se smirilo. Sad cekam vijesti, i cekamo da nam se Roko rodi😍
s h&m-a. evo link: https://www2.hm.com/en_eur/productpage.0592013006.html. preslatko je i uživo :)
Jutro cure 😊 isprike na smetnji ali kopam vec vise od pola sata i ne mogu pronac a znam da sam citala ali sve izvitrilo iz glave 😤 uglavnom, vezano uz susilicu rublja, molim vas mozete li mi preporuciti koje su najbolje cisto da se znam orjentirati? Hvala unaprijed 😊
P.s.preeedivne su vam sve stvarcice, navodite me na grjeh svaki put kad vas citam, a kao rano mi je jos za kupovati😂😂 i bebaci su divni na slikicama 😍 nadam se da ste se ljepo provele na kavi 😉
ne znam jel otvara link, meni sad neće otvoriti na poslu. no, uglavnom, na dijelu na kojem su rasprodaje do 70% i košta 8,99 eura (ako ćeš tražiti na stranici).
danas sam kratkog daha i nemam baš zraka. a sjedim uz širom otvoren prozor u uredu. očito se Neo nekako loše namjestio :D
Sortiraj odgovore
Najstariji