Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    24. Listopad 2018. 09:25

Jutro cure 😊
    Ana, sretan rodendan od srca!! A taj iduci s brojkom 3 ce ti ipak biti najljepsi jer ce biti prvi sa tvojim Mikaelom ❤️
    Mgirl, maleni je predivaaaaan 😍
    Barbie, otkud si narucila taj kompletic mickey mousea?? Ona kapica s usima mi je savrsenaaa 😍😍
    Ja zadnjih par veceri osjecam nekakav nemir u rukama, od lakta do prstiju... Bas mi je nekako cudno, osjecam nelagodu, kao mini trnci... Jel se i vama to dogada?

AllieH
    24. Listopad 2018. 09:30

klikerice, nadam se da nece biti takva akcija, ne da mi se. Daj bas stavi link s kojeg si ti svoje narucila. 
    m.girl, bravo za odlican pregled, Noa je presladak!
    I mi smo se za vikend nakon Ikee otisli u outlet pocastiti AliKebabom 😋
    Cure, preslatka robica! Ja si slazem jos kosaricu na H&M-u pa se nadam uskoro nekom kodu, malo sam pretjerala. 🤦🏽‍♀️
    Ana, sretan rockas!!
    salatice, bas ste sve mladjahne trudnice, znaci kao da su fotkali razred srednjoskolki, preslatke ste! 🤗
    Evo slika ove 2 stvarcice s Nexta, definitivno uzimam jos toga, ovo je bilo za probu 😂

Luka ❤

Pticaselicazgst
    24. Listopad 2018. 09:40

Jutroo curke 😊
    Ana sretan ti rodjendan, od srca ti zelim sve najbolje 🤗
    Mgirl super za odlican pregled i maleni je presladak 💙
    Allie robica je suuper 😍😍 
    Bruna to ti se meni dogada i od toga ne mogu spavat 😅 proc ce za  40-tak dana nadam se 😅
    Ja sam narucila dva kompletica sa ebaya za Bozic, jedva cekam da stignu 😍😍 
    Ali kebaba ajme sljedeca srijeda kad dodjem u zg prvo tamo 😋😋

Ana89
    24. Listopad 2018. 09:40

Meni su u Rijeci nakon operacije dali vodu na slamku, a za doručak pokušali uvaliti griz  ili gnjecavu zobenunkašu slijedeći dan - ma nema šanse, inzistirala sam na nečem hranjivom što ću actually pojeati makar šnita kruha s vodom, imala sam nizak tlak svaki pokušaj ustajanja - sa100/70 bi pao na 75/50 instant. A za večeru sam dobila taj dan paštu sa umakom od vrhnja i špinata  kad su me napokon poslali u sobu u 14 h 😂😂 To nisam ni laznula. Samo juhu. Nesoljenu. Iz krajnosti u krajnost 😅

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

24. Listopad 2018. 09:41

Bruna92

Jutro cure 😊
    Ana, sretan rodendan od srca!! A taj iduci s brojkom 3 ce ti ipak biti najljepsi jer ce biti prvi sa tvojim Mikaelom ❤️
    Mgirl, maleni je predivaaaaan 😍
    Barbie, otkud si narucila taj kompletic mickey mousea?? Ona kapica s usima mi je savrsenaaa 😍😍
    Ja zadnjih par veceri osjecam nekakav nemir u rukama, od lakta do prstiju… Bas mi je nekako cudno, osjecam nelagodu, kao mini trnci… Jel se i vama to dogada?

Ja samo već u velikim razmjerima. Desna mi je skroz van funkcije. Rekli su mi da je curica negdje na živcima. 

Blaza26
    24. Listopad 2018. 09:55

Jutro!!!
    Ana sretan rođendan!!!!!! Sve najljepse od srca ti zelim.
    Mgirl pa kakva je to slatkoća??????? Presladak je,😍😍😍😍
    Allie sad nemoj pretjerivat s kosaricom,vidis kako je nama bilo na mirovanju,samo se kosarice pune haha. Al kad je sve tako preslatko😍
    Salatice bas ste sve krasne trudnice.
    Sarahsarah to bi trebalo proc nakon poroda,kumi mojoj je tako vec par mjeseci, evo prosao joj termin prije 2 dana,sinoc je imala lagane bolove,al nepravilne,jutros javlja da je ostala u bolnici,al sve se smirilo.  Sad cekam vijesti, i cekamo da nam se Roko rodi😍

barbiemama
    24. Listopad 2018. 09:58

Bruna92

s h&m-a. evo link: https://www2.hm.com/en_eur/productpage.0592013006.html. preslatko je i uživo :)

Tonka185
    24. Listopad 2018. 10:01

Jutro cure 😊 isprike na smetnji ali kopam vec vise od pola sata i ne mogu pronac a znam da sam citala ali sve izvitrilo iz glave 😤 uglavnom, vezano uz susilicu rublja, molim vas mozete li mi preporuciti koje su najbolje cisto da se znam orjentirati? Hvala unaprijed 😊
    P.s.preeedivne su vam sve stvarcice, navodite me na grjeh svaki put kad vas citam, a kao rano mi je jos za kupovati😂😂 i bebaci su divni na slikicama 😍 nadam se da ste se ljepo provele na kavi 😉

barbiemama
    24. Listopad 2018. 10:01

ne znam jel otvara link, meni sad neće otvoriti na poslu. no, uglavnom, na dijelu na kojem su rasprodaje do 70% i košta 8,99 eura (ako ćeš tražiti na stranici).

danas sam  kratkog daha i nemam baš zraka. a sjedim uz širom otvoren prozor u uredu. očito se Neo nekako loše namjestio :D

• Marti8
    24. Listopad 2018. 10:05

Ana sretan rockas!!🎈🎈🎁
    M.girl super za odlicne vijesti s pregleda!😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.