Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    24. Listopad 2018. 12:36

Klikerica

Jel ima netko maxi cosi jaje AS?
    Pitam zbog koristenja iso fix baze,kak to ide? Ta baza je nužna ili ovisno o želji,zbilja pojma nemam ništa o tome,a nisam jos stigla proučavati….

Mi smo ju narucili, nije nuzna ta baza ako zelis, ali mislim da cemo ju naknadno uzeti zbog sigurnosti bebe

Noa 💙

• zvrkica
    24. Listopad 2018. 12:37

Klikerica

Jel ima netko maxi cosi jaje AS?
    Pitam zbog koristenja iso fix baze,kak to ide? Ta baza je nužna ili ovisno o želji,zbilja pojma nemam ništa o tome,a nisam jos stigla proučavati….

Imam ja. Nismo uzeli bazu, pojasom ćemo vezati

Bruna92
    24. Listopad 2018. 12:48

Ptico, znaci to su nam te cari zadnjeg tromjesecja 😁
    Barbie, da, ni meni nece otvoriti. Potraziti cu na stranici, nadam se da ima i Minnie 😁 hvala ti!
    Baza za jaje nije potrebna, samo ga treba dobro zategnuti pojasom i bit ce ookej.
    Maša je dobila kompletic za izlazak iz rodilista, tj kupila joj majka 😁 i toooplo medo odjelce

busybee
    24. Listopad 2018. 12:52

Klikerice, ja planiram uzeti maxi cosi jaje i proucavala sam opcije s bazom i bez baze. Koliko sam skuzila, uopce nije razlika u sigurnosti vec je s bazom lakse jer samo sjedne na bazu, a s pojasom ima vise posla.
    Nisam sigurna hocemo uzimati bazu jer razmisljamo o promjeni baze, a nisam sigurna da svaka baza pase na svaki auto.
    Du, hvala na savjetu.
    Bruna, predivna odjeca :)

Mina93
    24. Listopad 2018. 12:53

Klikerice mi imamo maxi cosi 3u1 i necemo imat bazu, jos to nisam ni pocela proucavat kako se veze 😂
    Neko je pitao za skafandercic  ja taman kupila u kiku za 90kn, uzela veliki broj, 68, jer ce ionako imati jos robe ispod pa nisam htjela manji br, racunam da je bolje da uma lufta nego da mu je na knap

Mina93
    24. Listopad 2018. 12:53

Ionako po uzv cekamo velikog decka 😁

Mina93
    24. Listopad 2018. 12:55

Ajme Masa ce biti pravi komad 😍 divan kompletic

AllieH
    24. Listopad 2018. 12:55

Bruna preslatka kombinacija :) I ja mislim na tu foru obuci za izlazak, imamo takvo sivo odjelce i ispod ne mislim nista puno pretjerivati, samo normalno obuci i jos pokriti dekicom, mislim da je to vise nego dovoljno, doslovno imamo 100m do auta. 

Luka ❤

Salatica9192
    24. Listopad 2018. 12:59

I mi uzeli komodu u JYSK-U :)) Super mi je, ima veliku gore podlogu i ladice su duboke bas. Mozda je neko od vas uzeo istu 😍 100 eura kosta ovdje. 

Bruna, 
    preslatko jeee 😍😍😍

MareiKate
    24. Listopad 2018. 13:00

Ana, sretan ročkas! Uživaj u torti danas 😋
    Bruna, super kombinacija za izlazak 😀
    Klikerice, ja nisam proučavala ništa oko sjedalica, to prepuštam mužu, mi ćemo koristiti jaje za početak koje smo dobili od šogorice uz kolica, bez baze, ne znam točno niti koja su, stoje u podrumu, ali mi zvoni u glavi da je Maggie neki dan pisala da ona ima bazu ali da su im čak savjetovali da u početku bolje bez baze zbog nagiba sjedala... tako da očito je i bez baze sigurno ako se dobro namjesti... Rekla je ona još malo oko toga napisati/poslikati pa neka me ispravi ako sam nešto krivo skužila...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.