Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    24. Listopad 2018. 11:50

du1988

allie, robica je stvarno predivna. Mamite s tim nextom! pepe, sretno i nek bude dobar guk! Koliko je bio nataste? Meni 3.7

tolko sam pospana da sam samo iscjedila u epruvetu nisam na aparatić ali uglavnom mi je prvi 4.5

pepe1907
    24. Listopad 2018. 11:53

du1988

je li ovo tocno ili je tocno da VV gleda da je 2h nakon jela do 6.5??

mislim da da, 7 max. a meni se desi da kad si vadim krv, taj dan sam gladna ko vuk i svasta bi pojela i onda se patim..

Duda
    24. Listopad 2018. 12:01

busybee

Ana, sretan rockas ti zelim :)) uzivaj u svom danu :))
    Robica s nexta je predivna, bas mami… ali ja se i dalje drzim na cekam popuste. Imam vec listu nepotrebnih stvari za zaru😅

Vec sam se raspitivala, al ne znam jesam dobila odgovor. Jeste kupovale skafandere (one bas prave zimske, kao ski odijela)?

Sestricna kupila za svoju curicu prosle zime, broj 56, nije joj uspjela obući, ove godine ga meni proslijedila pa cemo vidjeti hoću li ja uspjeti. U svakom slucaju, ne preporučam broj manji od 62 😉

Klikerica
    24. Listopad 2018. 12:10

Mina93

E da, cure, jel vam kazu ljudi da sjajite? Ja sam dobila te komplimente, al onako vise od ljudi koje ne vidjam svakodnevno 😅 lijepo je to cuti 😁😍

Ja sam jucer bila do svojih na poslu,i svi su rekli da izgledam odmorno,bez podocnjaka,naspavano i da mi je koža prekrasna...

Ana,sretan rođendan buduca mamasita!😍🎊🎉🎈😎🤰

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    24. Listopad 2018. 12:12

du1988

Ivylee

du1988

je li ovo tocno ili je tocno da VV gleda da je 2h nakon jela do 6.5??

. Sve se bojim kakav ce biti nakon rucka, a ne mogu gladovati. Ah.. sta bude, bit ce!

Drž se Du😘

Klikerica
    24. Listopad 2018. 12:14

Naručila sam si 2 broja veci grudnjak,i dok je on stigao s H&M sad mi je taman?!

• zvrkica
    24. Listopad 2018. 12:16

Klikerica

Naručila sam si 2 broja veci grudnjak,i dok je on stigao s H&M sad mi je taman?!

Ja sam kupila prije mj dana i sad mi treba veći. Moram naručiti opet. Ne znam koliko misle rasti 😂😊😊😊

Mina93
    24. Listopad 2018. 12:25

zvrkica

Klikerica

Ja sam kupila prije mj dana i sad mi treba veći. Moram naručiti opet. Ne znam koliko misle rasti 😂😊😊😊

😂😂 Strasno 😂😂 meni su moje dovoljne i ne bi da vise rastu 😂

Klikerica
    24. Listopad 2018. 12:31

Jel ima netko maxi cosi jaje AS?
    Pitam zbog koristenja iso fix baze,kak to ide? Ta baza je nužna ili ovisno o želji,zbilja pojma nemam ništa o tome,a nisam jos stigla proučavati....

m.girl6
    24. Listopad 2018. 12:33

Klokse moje drage, hvala vam svima na komplimentima u Noino ime 💙😍😘
    Joj bolje da se drzim dalje webshopa jer cu bankrotirat 🙈
    AllieH, ovi kombinezonici su predivni 😊
    Tko je slominjao snizenje u nextu??? 😜 obavezno nek javi kad bude. A kak su im brojevi? Realni? Veci ili manji od prosjecnih? Dobit cu 3 pidzamice a na njima pise up to 3 month

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.