Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Listopad 2018. 09:14

Jutroo.
    Ana sretan rođendan.
    DU je danas svercer. Moraš ih podučiti šta valja. Ja sam nakon operacije za prvi obrok koji je trebao bit lagan dobila masni saft. A kad tri dana ne jedeš nego piješ vodu moraš pojesti malo. Dobila sam takav napad na želudac zgaravicu i neznam šta da nisu ni znali šta me boli. Mislili su da se negdje unutra nešto ognojilo nakon operacije. Ali jok samo njihova hrana.

....nadam se da ste sve dobro... Ja sam nenaspavana natecena puna vode i ruke mi trnu toliko da više ništa nemrem s njima. Jednom tjedno idem na masažu. Sad će druga. Doktori kažu sve je to normlno ili valjda neće biti nakon šta rodiš. Ja se nadam se sad jedva čašu dignem neznam kako bi bebicu onda.

Bruna92
    24. Listopad 2018. 09:25

Jutro cure 😊
    Ana, sretan rodendan od srca!! A taj iduci s brojkom 3 ce ti ipak biti najljepsi jer ce biti prvi sa tvojim Mikaelom ❤️
    Mgirl, maleni je predivaaaaan 😍
    Barbie, otkud si narucila taj kompletic mickey mousea?? Ona kapica s usima mi je savrsenaaa 😍😍
    Ja zadnjih par veceri osjecam nekakav nemir u rukama, od lakta do prstiju... Bas mi je nekako cudno, osjecam nelagodu, kao mini trnci... Jel se i vama to dogada?

AllieH
    24. Listopad 2018. 09:30

klikerice, nadam se da nece biti takva akcija, ne da mi se. Daj bas stavi link s kojeg si ti svoje narucila. 
    m.girl, bravo za odlican pregled, Noa je presladak!
    I mi smo se za vikend nakon Ikee otisli u outlet pocastiti AliKebabom 😋
    Cure, preslatka robica! Ja si slazem jos kosaricu na H&M-u pa se nadam uskoro nekom kodu, malo sam pretjerala. 🤦🏽‍♀️
    Ana, sretan rockas!!
    salatice, bas ste sve mladjahne trudnice, znaci kao da su fotkali razred srednjoskolki, preslatke ste! 🤗
    Evo slika ove 2 stvarcice s Nexta, definitivno uzimam jos toga, ovo je bilo za probu 😂

Luka ❤

Pticaselicazgst
    24. Listopad 2018. 09:40

Jutroo curke 😊
    Ana sretan ti rodjendan, od srca ti zelim sve najbolje 🤗
    Mgirl super za odlican pregled i maleni je presladak 💙
    Allie robica je suuper 😍😍 
    Bruna to ti se meni dogada i od toga ne mogu spavat 😅 proc ce za  40-tak dana nadam se 😅
    Ja sam narucila dva kompletica sa ebaya za Bozic, jedva cekam da stignu 😍😍 
    Ali kebaba ajme sljedeca srijeda kad dodjem u zg prvo tamo 😋😋

Ana89
    24. Listopad 2018. 09:40

Meni su u Rijeci nakon operacije dali vodu na slamku, a za doručak pokušali uvaliti griz  ili gnjecavu zobenunkašu slijedeći dan - ma nema šanse, inzistirala sam na nečem hranjivom što ću actually pojeati makar šnita kruha s vodom, imala sam nizak tlak svaki pokušaj ustajanja - sa100/70 bi pao na 75/50 instant. A za večeru sam dobila taj dan paštu sa umakom od vrhnja i špinata  kad su me napokon poslali u sobu u 14 h 😂😂 To nisam ni laznula. Samo juhu. Nesoljenu. Iz krajnosti u krajnost 😅

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

24. Listopad 2018. 09:41

Bruna92

Jutro cure 😊
    Ana, sretan rodendan od srca!! A taj iduci s brojkom 3 ce ti ipak biti najljepsi jer ce biti prvi sa tvojim Mikaelom ❤️
    Mgirl, maleni je predivaaaaan 😍
    Barbie, otkud si narucila taj kompletic mickey mousea?? Ona kapica s usima mi je savrsenaaa 😍😍
    Ja zadnjih par veceri osjecam nekakav nemir u rukama, od lakta do prstiju… Bas mi je nekako cudno, osjecam nelagodu, kao mini trnci… Jel se i vama to dogada?

Ja samo već u velikim razmjerima. Desna mi je skroz van funkcije. Rekli su mi da je curica negdje na živcima. 

Blaza26
    24. Listopad 2018. 09:55

Jutro!!!
    Ana sretan rođendan!!!!!! Sve najljepse od srca ti zelim.
    Mgirl pa kakva je to slatkoća??????? Presladak je,😍😍😍😍
    Allie sad nemoj pretjerivat s kosaricom,vidis kako je nama bilo na mirovanju,samo se kosarice pune haha. Al kad je sve tako preslatko😍
    Salatice bas ste sve krasne trudnice.
    Sarahsarah to bi trebalo proc nakon poroda,kumi mojoj je tako vec par mjeseci, evo prosao joj termin prije 2 dana,sinoc je imala lagane bolove,al nepravilne,jutros javlja da je ostala u bolnici,al sve se smirilo.  Sad cekam vijesti, i cekamo da nam se Roko rodi😍

barbiemama
    24. Listopad 2018. 09:58

Bruna92

s h&m-a. evo link: https://www2.hm.com/en_eur/productpage.0592013006.html. preslatko je i uživo :)

Tonka185
    24. Listopad 2018. 10:01

Jutro cure 😊 isprike na smetnji ali kopam vec vise od pola sata i ne mogu pronac a znam da sam citala ali sve izvitrilo iz glave 😤 uglavnom, vezano uz susilicu rublja, molim vas mozete li mi preporuciti koje su najbolje cisto da se znam orjentirati? Hvala unaprijed 😊
    P.s.preeedivne su vam sve stvarcice, navodite me na grjeh svaki put kad vas citam, a kao rano mi je jos za kupovati😂😂 i bebaci su divni na slikicama 😍 nadam se da ste se ljepo provele na kavi 😉

barbiemama
    24. Listopad 2018. 10:01

ne znam jel otvara link, meni sad neće otvoriti na poslu. no, uglavnom, na dijelu na kojem su rasprodaje do 70% i košta 8,99 eura (ako ćeš tražiti na stranici).

danas sam  kratkog daha i nemam baš zraka. a sjedim uz širom otvoren prozor u uredu. očito se Neo nekako loše namjestio :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.