BellaLuna, i ja trebam plahtu za FreeOn krevetić, ali zaboravila sam pitati u Bubamari imaju li samo nju. Za posteljinu znam da imaju i to mi, kao i tebi, ne treba sve. Ako ne nađem, zamotat ću madrac u najobičniju plahtu ili kao Klikerica, zamoliti ujaka, krojača, da mi sašije. Btw. u ponedjeljak sam bila kod njega i već ga zagnjavila za navlaku za poplun i ogradicu za kinderbet. Naime, dobila sam poplun i ogradicu, ali s uzorcima koji mi se ne sviđaju pa sam kupila materijal i sad čekam da mi sašije. Glavni materijal je sivi, a na njega će, samo za ukras, dodati malo gusara 😁. Poslikam kad bude gotovo.
Kad dođemo doma iz bolnice, bit ćemo 3 tjedna sami. Muž kuha, pere, sprema tako da problema nema. Mogu ležati u krevetu i dojiti 24/7 😄.
Hrana... nisam imala pojma ovo za salatu i kupus... ja tjedno pojedem 2 glavice zelene salate, a i puno kupusa. Za listeriju sam čula, ali samo u sirevima i sl. No dobro, sad je ionako gotovo 😆
Evo koje konkretne bušice:
Klikerice, naručila sam si posteljinu s babyartikel. de, baš prilagođenu dimenzijama kolijevki. obične bijele plahte su bile 5 eura komad 😊 ima svakakve posteljine za kolijevke pa baci pogled.
E super...hvala ti!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
BellaLuna, i ja trebam plahtu za FreeOn krevetić, ali zaboravila sam pitati u Bubamari imaju li samo nju. Za posteljinu znam da imaju i to mi, kao i tebi, ne treba sve. Ako ne nađem, zamotat ću madrac u najobičniju plahtu ili kao Klikerica, zamoliti ujaka, krojača, da mi sašije. Btw. u ponedjeljak sam bila kod njega i već ga zagnjavila za navlaku za poplun i ogradicu za kinderbet. Naime, dobila sam poplun i ogradicu, ali s uzorcima koji mi se ne sviđaju pa sam kupila materijal i sad čekam da mi sašije. Glavni materijal je sivi, a na njega će, samo za ukras, dodati malo gusara 😁. Poslikam kad bude gotovo.
Kad dođemo doma iz bolnice, bit ćemo 3 tjedna sami. Muž kuha, pere, sprema tako da problema nema. Mogu ležati u krevetu i dojiti 24/7 😄.
Hrana… nisam imala pojma ovo za salatu i kupus… ja tjedno pojedem 2 glavice zelene salate, a i puno kupusa. Za listeriju sam čula, ali samo u sirevima i sl. No dobro, sad je ionako gotovo 😆
Evo koje konkretne bušice:
Da se pohvalim, oprala sam sve perive dijelove AS, i torbu s kolica. Za informaciju onima iz Zagreba: Rode organiziraju ovu nedjelju na parkiralištu MUP-a u Heinzelovoj pregled AS, od 10-12 h. Bude jednom mjesečno. Pokazuju kako ispravno učvrstiti AS i bebu u njoj pa mi idemo vidjeti. Imamo isofix pa vjerojatno nemamo što puno fulati, ali nikad se ne zna.
Barbie, Neo baš lijepo raste, a i ostale ste ljepotice!
Da, da vrijedne Rode svaki vikend su tamo.. ima i na faceu grupa rodina sos za as pa je ok kome nije usput ic.
Slatki ste
url=https://lilypie.com]
Salatice i Nuni, divne ste ❤️
Du, prekrasno mi je ovo od Ići mići za Doru 😍
evo i nas danas, narasli smo puno zadnja dva tjedna.
aaa vidi buškice 😍
Cure kako ste zgodne 😍😍😍
Salatice ja ti uopće ne vidim tih +22, a ni tebi pepe tih +14. Meni ste prezgodne
Barbie koje noge 😍😍😍
Meni će doći malo mama malo svekrva, al ja sam stvarno super i s mamom i svekrvom, tako da mislim da će mi dobro doći pomoć 😃
Rita
Bubamara nema samo plahte za mini krevetice, nego samo setove posteljine tako da nam ostaje ili babyartikel ili sivanje
Joj cure divni vam stomacici, divne ste sve, jedva cekam vase tjedne, i uskoro prve bebace, vrijeme nekako brze prolazi nego na pocetku, mislim da ce od sada ici jos brze, samo neka je sve u redu sa nasim bebicama ❤️
Ide i nasa fotkica ovih dana dok se upristojim malo hahaha 😁
Nama nece nitko dolazit jer kao prvo nema di doc😂😂 a kao drugo kaj ce nam.. uz ova dva hahara muz zna sve kaj treba znat, kuha bolje od mene kada mu se da, a kada mu se ne da i pizza i jaje na oko je sasvim ok ;) tko zeli doci vidjeti bebu slobodan je, ako je zdrav, doc, popit kavu posnjofkat i bok.. ne peglam, nemamo zivotinja tako da s time nemam brige
Ni sa deckima nitko nije dolazio da mi bude doma jer ono, kaj ja znam kaj ce mi
url=https://lilypie.com]
Da znam kako je, i meni neki dan isto uz sve to jos i svrbio trbuh i onda se namazem i lezim dok se sve ne upije 🤣
još me ne svrbi, ali sam se počela češće gledati jer me strah strija od tog rastezanja 😢 baš ih ne bih htjela dobit u zadnjih par tjedana.
Mene tu i tamo, kazu da se to rasteze koza, takodjer bi htjela da me zaobidje, al nekako sumnjam, sve sta slusam u zadnje vrijeme je da cu se tek sad udebljat kao sve cu dobit sad u zadnjih mjesec dva 😪😕 lijepo je to slusat 😫
sushi baš i ne volim, tako da mi ne fali. no u biti, ne mogu reć da se neke hrane odričem. jedem sve što mi se jede. možda sam preneoprezna 🤪
Takodjer 🧐😅 bas ono svejed, sta god mi dodje samo se trpam 😏 uzasna sam
Sortiraj odgovore
Najstariji