Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nunii
    20. Listopad 2018. 11:49

Moj cesto udara vise prema dolje i nekad imam osjecaj ko da mu izade nogica van i opet ju vrati unutra. Trenutno je od rebra do rebra nekak. Boli pun jarac.Jos lupka polako. Cokolada i setanje ne pomaze 😂

U noci sam se probudila i imala neki cudan osjecaj u trbuhu. Onak ko da moram dobiti,ali je malac bil aktivan pa ne znam.Vjerovatno njegovo razvlacenje uzrokuje bol.

Ajme robica.Perem od drugog tjedna. Jos se spremam polako na to sve.Nestvarno mi. Prebrzo mi i vrijeme ide.
    Jos malo i studeni pa se bacam na kupovinu stvari koje su ostale. Uglavnom kadica i sve za kupanje plus meni za bolnicu.

Mina93
    20. Listopad 2018. 11:57

Ja bi sve dala za susilicu sad kad ima toliko stvari posteljine i robice za oprat 🤣

zadranka86
    20. Listopad 2018. 12:04

Evo i ja prijavljujem jednog zivah djecaka danas od ranog jutra tj od sest mami ne da spavat i cilooo vrime je budan..je budan je jer se smao vrpolji rasteze....i stuca...ja nezz jel tako kod vas ali moj u danu ima po barem pet sest puta stucanje koje traje i do 15 min...ja ga zovem stucko mamin...bass mi slatkooo...stalno stucamooo....curee evo vi neke blizu 35tj.neka ga polako i prelaze mi druge ulazimo u 30tj.sve to pocelo takoooo brzoooo ici...jos malo i nase prve bebe krecu..kako smo sve tu negdi mislim kad krenemo da ce to bit jedna za drugom...bass se veselim nasim bebicama......pozz za sve mame i nase bebe od mene i moga stucavca malog..

url=https://lilypie.com]

Blaza26
    20. Listopad 2018. 12:06

I ja bi sve dala za susilicu... al nemam gdje s njom,a tako bi mi olaksala. Ja cu s prranjem pocet tamo negdje sredinom 11 mjeseca,ili cak krajem 11.
    Uglavnom moj plan je da do Bozica sve bude spremno,da taj zadnji mjesec nista ne moram da u miru uzivam u blagdanima 😍😍😍
    Jedva cekam.
    Cure,sve ste bas lijepe trudnice. 
    Jedva cekam da nam bebe krenu stizat

Miranda
    20. Listopad 2018. 12:12

du nadam se da ces i ti imati dan bez glavobolje! 

Ja nisam jos pocela prati robicu a ni torbu spremati. Mozda bi bilo vrijeme 🤔😅 Mislim da za torbu za rodiliste vecinu imam, samo trebam posloziti. Provjerit cu iduci tjedan. Robicu cu pocetkom 11. mj oprati i sloziti i nek ceka 😍 Susilicu imam pa ne bi trebalo dugo trajati, stvarno je spas za zimske mjesece. A s druge strane mi je zbog susilice pod kupaonice skoro uvijek pun sitnih mucica od robe, najradije bi stalno usisavala to. 

Miranda
    20. Listopad 2018. 12:12

du nadam se da ces i ti imati dan bez glavobolje! 

Ja nisam jos pocela prati robicu a ni torbu spremati. Mozda bi bilo vrijeme 🤔😅 Mislim da za torbu za rodiliste vecinu imam, samo trebam posloziti. Provjerit cu iduci tjedan. Robicu cu pocetkom 11. mj oprati i sloziti i nek ceka 😍 Susilicu imam pa ne bi trebalo dugo trajati, stvarno je spas za zimske mjesece. A s druge strane mi je zbog susilice pod kupaonice skoro uvijek pun sitnih mucica od robe, najradije bi stalno usisavala to. 

Miranda
    20. Listopad 2018. 12:14

Sorry na duplom, mobitel mi je poludio 🤦‍♀️

Ana89
    20. Listopad 2018. 12:15

Moj mali se rasteže često, udara onako od dudoko unutra  kad udara😀. Ručice su postale aktivnije pa i mjehur osjeti te male šakice, zna biti i odmah za WC, ali neka😍.Rekla sam, nek pritišće što god želi, dokgod nije ona glavna aorta😊 I na žgaravicu i mučninu se navikneš 😋😋

url=https://daisypath.com]

Ivylee
    20. Listopad 2018. 12:27

Joooj da, ja nekad imam feeling da moja zgrabi taj mjehur doslovno 🤣
    Evo ja prijavljujem ulazak u 36 tt i 9 mjesec s jednim išijasom 🙈 Nisu dovoljne žgaravice, karpalni tuneli i simfize pa neka i toga 😪 

Ana89
    20. Listopad 2018. 12:28

I da, da pohvalim čarape za trudnice iz Lidla, S broj. Odlične. Podržavaju trbuh i leđa, žao mi je što nisam uzela još jedne.
    Bila sam u malo u shoppingu, uzela sam si neku jaknicu, dijagonalnog kopčanje na zip, za ovo još prijelazno razdoblje do rodilišta, 200-ak kn u Mani. M veličine, bit će dobra i nakon poroda, a još ima mjesta za bebončeta. Do struka 😀 I vuneni/ pamučnu haljinu crvene boje sad mi je velika, ali vidit ćemo. Cijenim komociju sad.
     A od sveki sam za budući rođendan dobila pončo, fora izgleda. 

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.