Drage moje cure, kako ste vi planirale oporavak nakon sto beba stigne? Jeste li planirale pitati mamu/svekrvu ili nekoga treceg da prvih dana bude sa vama i vodi brigu o bebi i ostalom naravno ako same ne budete mogle??
Iskusne mame kako izgledaju ti prvi dani s bebom, jeste li bile puno nervozne i kako je to sve islo?
Ja sam pitala mamu da prvih 10 dana bude tu kod mene, ali ona naprosto insistira da ja zovem svekrvu iako me ova uzasno nervira i bojim se hocu li tako nervozna i premorena moci da ju trpim, nemamo bas blizak odnos ali se sasvim ok slazemo, odgojila je dva sina i ima vise iskustva s bebama nego moja mama. Sta mi savjetujete?
2 tjedna ce biti muž - želim da se povezemo kao nova mlada obitelj,a on ce ako treba i hraniti me,ak se bas ne budem mogla pomaknuti,mada ne vjerujem da ce biti tako grdo.
Nakon toga 2 tjedna ce mi biti mama i onda po potrebi svekrva 5-6 dana koliko joj budu dali godisnjeg. Obzirom da i mama i svekrva rade, i da cuvaju stari godisnji samo za to, ne mogu im sada reci ne trebate dolaziti.
Dovoljno mi je da mi skuhaju svaki dan. Mozda ako nesto bude za oprati ili opeglati. To je to!
Slazem se s tobom. Tak cemo i mi. Muz taman ima i godisnjeg i slobodnih dana tak da mi je bitno da prvih 2 tj budemo sami. A dovoljno mi je da mi svekrva skuha, to mi je bitnije nego da je netko oko djeteta umjesto muza ili mene, a mama mi je 5km od mene tak da moze doci za par min do mene ako je muz popodne na poslu. Ako netko zeli pomoci majci onda nek preuzme brigu oko kuhanja i pranja, a ne oko djeteta.
Malog smiju zabavljati jedino dok piškim i tuširam se🤣
Mislim obzirom da im je prvo unuče,ne mogu biti toliki Hitler da kazem nitko ne smije ni blizu niti ista treba pomoci... nemam srca za to,ali mi nece ni jahati po glavi kak njima odgovara. Kad mi bude trece dijete kao sto mmama2 kaze,necu ih imati gdje ni staviti🤣
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Spavam Salatice danju kad se iscrpnim noću plus još danju. Jer žgaravica moja svagdanja i mučnina već ne brojim koji dan.
Gledam film Zgodna žena . I kako sam ga gledala već milijun puta sad sam uočila novi detalj: lijepe mršave gležnjeve i noge Julie Roberts, bez celulitaaaa. Haha, nikad prije nisam. I uhvatilo me zrnce ljubomore 😆😆😆😆. I moje će opet biti haha xD
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
I ja gledam Zgodnu ženu, po 10x valjda, ali stvarno je odličan film. A i ne mogu spavati, popodne sam odrapila od podne do 15h.
Ja ne mogu spavati jer mi se nos začepio i ne mogu prodisati nikako
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Evo i ja ne mogu spavat,nos takoder zacepljen,ne disem nikako na njeg. Naspavana sam kao da je podne
Vidjeh mnogo lijepih i zgodnih trudnica. I Neo je se pokazao,Barbie bas si barbie.
Ja sinoc gledam kako mi je trbuh oooogroman,a di jos 3 mjeseca treba rast,tek je poceo
Eto i mene u klub nespavalica, bome se dobro prosirila forumska prehlada, ja ujutro ispusem nos min 20puta 😕
Vana super za pregled, i citam ono iduci za tjedan dana 😮 bome smo pri krajuuu
Kinder ce biti pored kreveta sa spustenom stranom, da bude sta manje dizanja pa se nadam da cemo uspit sta odspavat 😊😁😅
To su onda dimenzije 40×90cm?
da da 😊
vikend i umjesto da spavam jer se ne dižem na posao, ja surfam internetom. isto ispuhala nos 50 puta.
jutro cure, ja sam noćas imala neke raznorazne snove, i iza svakog buđenje wc pa nastavak ... Sad više ne mogu zaspat 😌 radnim danom se budim u 6 pa evo i vikendom 🙄 i mene evo jutros grlo zateže, nadam se da neće potrajat.
Sve ste cure zgodne, i ne zamarajte se kilima, prave ste. Meni jučer frizerka kaže kako su mi usne natekle, i ja gledam stvarno!! Ja sam doduše već natečena, i tako i u prvoj trudnoći, baš dosta vode zadržavam... Još u salonu sam sat vremena sidila pred ogledalom, pa se nisam mogla izbjeć 🤣🤣 ja za strije ne marim, jer ih imam iz prve trudnoće leđa i stomak, tako da ako ima novih-neprimjetne su 😅
Nama će krevetić biti nasuprot kreveta tj nama pod nogama, drugačije ne može, ali nije mi ni bitno, imam 3 koraka do njega.
Uživajte u vikendu 😉😉
Lovre
Jutro klokse..Moj mali je od 6h jutros poceo tulumarit u drobu...toliko da me probudio....rasteze se isteze udara na sve strane..bas je budan..ima vec vise od pola sata ne staje...eto vec mi ne da spavati...inace bar do 8h on spava i tek onda pocne se budit...ali jutros me preduhitrio i u 6h me probudio...sto cu sad..ne dize mi se a nezz ocu zaspat...sama sam kuci mislila san se jutros kaooo naspavati...muz posa radit cure su kod mojih...al pravo cu ss dizati i ic jesti i piti kavu..🙄🙄🙄🤔🤔🤗🤗🤗
url=https://lilypie.com]
Jutro cure 😊
Ja samo da prijavim da sam spavala do sada 😶 Jesam se budila po noci dosta puta i preznojavala se, ali opet ovoliko spavanjeee, nmg da vjer haha 🤣 A temperatura 36,3 haha, jadna, spustilo je totalno 🤣🤣🤣 Upala sam samo da se javim, odosmo kod mojih, stize rodbina neka poslije, a mama mi sprema tus, krevet i dorucak... Mamaa 😍 Juce kad su me vodili doktoru haha, izjavila sam da ne znam sta bih bez njih i kako je tesko kad nemas nekog blizu (i koliko sam razmazena 😶). Mama je likovala, naravno uz klasicnu izjavu "vidjecete kad nas ne bude, i ti i A. (brat)". 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji