Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majana
    19. Listopad 2018. 18:14

Pepe prekrasna si,haljina ti bas lijepo stoji 😍

Mina93
    19. Listopad 2018. 18:16

Pepe ajme ovo za macke sam umrla od smijeha 🤣🤣 super mi je ta haljinica, bas ste lijepi

zadranka86
    19. Listopad 2018. 18:24

Drage moje..moze savjet.Ja taman iz ducana i kako san kupovala vidim kiseli kupus i uzmem ono malo pakovanje u vrecici i u mislima odmah planiram sutrasnji rucak...I odjednom mi padne na pamet to je kupuss...sto sad...listerija....nezz sto da radim znam da se svjezi ne preporuca a za kiseli bass nezz..i sad mi bass za...ako zna neka jel se smije kiseli koristit u trudnici...a meni zubi pisaju na njega..morat cu ga odnit doli mojima jer kako cu ga spremat i gledat u njega a ne jesti..a i doduse ja san naj veci ljubitelj njega..smrr smrcc..moze pomoc....

url=https://lilypie.com]

MareiKate
    19. Listopad 2018. 18:35

zadranka86

Drage moje..moze savjet.Ja taman iz ducana i kako san kupovala vidim kiseli kupus i uzmem ono malo pakovanje u vrecici i u mislima odmah planiram sutrasnji rucak…I odjednom mi padne na pamet to je kupuss…sto sad…listerija….nezz sto da radim znam da se svjezi ne preporuca a za kiseli bass nezz..i sad mi bass za…ako zna neka jel se smije kiseli koristit u trudnici…a meni zubi pisaju na njega..morat cu ga odnit doli mojima jer kako cu ga spremat i gledat u njega a ne jesti..a i doduse ja san naj veci ljubitelj njega..smrr smrcc..moze pomoc….

Zadranka ja sam ti veliki fan kupusa na sve načine... Za kuhani ili bilo kako prerađeni nemaš brige, a ja čak i svježem nisam mogla odoljeti, nisam ga jela po restoranima npr, to se nisam usudila al doma sam ga se fino iznajedala, iako poznajem djevojku koja je zbog listerije (salata u restoranu) u poodmakloj trudnoći izgubila bebu :( ugl, mislim da za doma pripremljeno i oprano nemaš brige...

Jagodica86
    19. Listopad 2018. 18:36

Zadranka ti i ja skupa u odbrojavamo, baš me zanima koja će prije 
    Za kupus ti ne znam, mislim da se radi samo o svježem, ja kuhani jedem, a kiseli nisam nigdje naišla da se ne smije, ja sam ga jela na salatu i kuhani s njokama. 
    Kani super vijesti sa pregleda, samo neka rastu naši maleni
    Salatice i pepe, prezgodne, divne trudnice 

Bruna92
    19. Listopad 2018. 18:37

Ana, predivne male papuciceeee 😍
    Salatice i Pepe divne ste ❤️ a ovo za macke sam krepala od smijeha. Tako i moja reagira na psa 😈😇
    Zadranka, kiseli kupus mozemo jesti. Prvo, ukiseljen je a i kuhat ce se jos tako da nema straha. Ja sam ga jela vec nekoliko puta i bas mi fino sjedne 

zadranka86
    19. Listopad 2018. 18:56

Ok cure onda moze kiseli plus kuhani...ja salatu imam svoju domacu i jedem ju svakiii dan....Dobro ju operem i stvarnoo uzivam u njoj i opcenito u kiselisima..sad pogotovo u trudnoci samo kiseli i slano mi pase....hvala cure..

url=https://lilypie.com]

• Strudlica
    19. Listopad 2018. 19:02

zadranka86

Ok cure onda moze kiseli plus kuhani…ja salatu imam svoju domacu i jedem ju svakiii dan….Dobro ju operem i stvarnoo uzivam u njoj i opcenito u kiselisima..sad pogotovo u trudnoci samo kiseli i slano mi pase….hvala cure..

Meni je rekao povrće obavezno termički obrađeno, a što se tiče tipa zelene salate da bolje se strpiti i ne jest jer ako tipa mačka popisa, a to nitko od nas baš da će uspjeti vidjeti, onda nastaju problemi jer nije dovoljno ju samo oprati da se toga riješi. Tako da sam ja totalno izbacila termički neobrađeno povrće,preživjeti ću bez njega :)

• Enna010
    19. Listopad 2018. 19:06

Pa ja pojma nisam imala za kupus jela sam svjez gdje god mi se ponudio a i ostalo povrce u salatama sve svjeze. 
    Pepe prekrasna i papice Anine med toliko sam zapamtila😊 meni je danas popustio onaj tvrdi stomak moze da je faza rasta sto je neko napisao ali uvijek mi olaksate u svakom slucaju.

• Kani07
    19. Listopad 2018. 19:10

Majana

Salatice 🔝 ja ne znam di su te kile 😍
    Ana i Du preslatko ❤️

Majana

Salatice 🔝 ja ne znam di su te kile 😍
    Ana i Du preslatko ❤️

Majana opisujes moju svekrvu😂😂😂samo sto bebu nije znala uzet al sve drugo tocno ja mlada 20god.satrala me.
    Salatice komad si zeno ja ne vidim tih 20 kg,stvarno si zgodna.
    Ana pape😍😍pa to sam zaboravila kupit.
    Du divna slova i lutka.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.