Cure naletila sam na ovo mustelino ulje za kupanje. Jel see moze ono kooristit kao i bademovo? Kod nas ovih 300 ml dode oko 80 kuna. Ili je bolje cisto bademovo? Jel se ono u ljekarni kupuje? Koja mu je cijena?
Ja uzimam Oleotherapy badem.ulje hladno predano i ne znam cijenu jer muž kupi, i ni ne gleda.
Pogledaj u ljekarni, imaju više vrsta.
A uzeti ću i Melem baby kozmetiku, ako mi naravno odgovaraju sastojci. Vidim da hvale, a i bez parabena je te sadrži prirodna ulja.
Mustelu tek kasnije možda
Meni su rekli lanolinska krema. Kao što imamo mi zaza bradavice, bebe imaju za svoju kožu.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ja razmisljam da uzmem mustelu ovo ulje za kupanac, za pocetak necu nista dr koristit za kupanje osim vode i ulja, znam da hvale onu pjenu za tjemenicu al to cu uzet ako bude potrebe bzvz mi je da sad uzmem pa da stoji i da se mozda ni ne iskoristi
ajde ako netko uzme nesto od melema, nek javi dojmove! Ja za sad imam samo sudocrem 😊
url=https://lilypie.com]
Sto se tice kozmetike ja se toga jako plasim, pratim jednu stranicu na instagramu (ne znam da li ovdje smijem reci naziv) gdje djevojka analizira sastojke ove kozmetike i o svakom proizvodu detaljno napise sastojke koji su preporucljivi i koji su jedno veliko NE. Iznenadila sam se kad sam veliki broj Nivea i Becutan proizvoda za djecu vidjela na spisku nepozeljnih proizvoda, medju njima su i Sudocrem i Pavloviceva mast. Tako da sam u velikoj dilemi. Mozda jos neka prati tu stranicu koja ima jako veliki broj pratilaca, ne djeluje mi kao neki marketinski trik.
Cure koje imate iskustva već s kolostrumom, spominjale ste flekice na potkosulji/grudnjaku. Ima li koja kruci kolostrum, vise onako sirasto, kao male grudvice na bradavici?
Svjesna, ne moraš reći o kojoj se stranici radi, ali slobodno podijeli te informacije o nepoželjnim proizvodima. Vidiš, Pavlovićevu svi hvale pa sam ju kupila, kao nek se nađe jer nije bila skupa, iako sam inače protiv bilo kakvih kemija.
Muž je na kraju ustao u podne i priključio se razvrstavanju, i onda nakon jednog odjevnog predmeta kaže da mora na wc... Naravno, dok se vratio ja sve završila. Ah, muški...
A evo i slikica:
Sto se tice kozmetike ja se toga jako plasim, pratim jednu stranicu na instagramu (ne znam da li ovdje smijem reci naziv) gdje djevojka analizira sastojke ove kozmetike i o svakom proizvodu detaljno napise sastojke koji su preporucljivi i koji su jedno veliko NE. Iznenadila sam se kad sam veliki broj Nivea i Becutan proizvoda za djecu vidjela na spisku nepozeljnih proizvoda, medju njima su i Sudocrem i Pavloviceva mast. Tako da sam u velikoj dilemi. Mozda jos neka prati tu stranicu koja ima jako veliki broj pratilaca, ne djeluje mi kao neki marketinski trik.
Ima li tih njenih recenzija, a da nije na instagramu jer ga ja nemam,a baš si me sad s tim zainteresirala :)
Svjesna,
hmm... vjerovatno ima istine u tome, ali sta ces sad. Masa ih koristi i nikome nista ne bi. Trudicu se sto manje da koristi to sve, kao i sama sto nisam neka mazalica kremama, itd. Uzecu Mustelino ulje ili gel. Vidjecu. Pavlovic mast sam vec uzela. A Melem sam uzela za sebe, kutijicu jednu.
To je jednostavno odabir mame i svako ima svoj nacin. Mrzimmm kad napadaju sta neka koristi/ne koristi. Das savjet i to je to.
Ali vjerujem da pratim tu stranicu, ono isto bih reagovala, prepadne covjeka 😶😶😶😶
Citam svoj post i ispade kao da se tebi obracam u ovom drugom dijelu 🤣🤣🤣 Nije tebi upuceno xD Da ne pomislis xD A i mene zanima sta pise za Pavlovicevu. Za Niveu znam da ima svakakvih recenzija.
Duda, ja imam takav kolostrum kakav opisuješ, kao bijele grudice, i to još od 3.-4. mj. trudnoće. Jednom u dva tjedna (otprilike) pod tušem skinem što se da, ali lagano, pa se onda polako ponovo skupi, ali niš ne curi. Pokušala sam u par navrata u zadnje vrijeme istisnuti, reko blizu sam termina pa da vidim, ali ne, još ne curi. I bolje. Barem ne moram nositi jastučiće.
P.S. Sušilica je stvarno spas. Sve ovo sa slika planiram danas oprati i posušiti. Ako treba, stavite ju u boravak kao postolje za tv, neće vam biti žao
Sortiraj odgovore
Najstariji