Ja sam jela salatu i kupus svježi također. Mislim, može se naći i u mlijeku i sirevima.
Previše smo bombardirane sa informacijama da je postalo nepodnošljivo.
Slazem se Zvrkice tocno da te mozak zaboli od razmisljanja sto mozes sto ne. Ispocetka sam sve citala smije li se sta i kako i onda sam se nekad na pola puta opustila jednostavno da malo uzivam u trudnoci. Zahvaljujuci svim mogucim iskustvima zena koji nam se plasiraju na netu stalno smo u nekom grcu htjele ne htjele. Blazeno neznanje🙂
Pepe 😍ko djevojcica bas si lijepa trudnica.
Kiseli kupus ,sarmu pravila i jela.
Salatu i termicki neobradeno sam imala zabranu prva tri mjeseca i radila mi neke testove i poslije rekla da normalno jedem dobro oprano uvjek ostavim u vodi da ostoji i isperem opet.Jedino da ribu pazim koju jedem .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ja sam jela salatu i kupus svježi također. Mislim, može se naći i u mlijeku i sirevima.
Slazem se ,normalno da pazim da je frisko sve i operem sve par puta a sad u krajnosti ne idem,jedino eto ta prva tri mjeseca jesam doslovno sve pazila zbog prijeteceg pobacaja i krvarenja pa sam po ps sve slusala.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ja ribu vidis jedem svu..osimmm tune i morskog psa...jer caca mi je ribar pa imam te ribe raznorazne..a za to dvoje san cula u vezi te zive..iako znan mnoge trudnice i to jedu normalno...ali eto bass smo izbimbardirane svim i svacim...i eto neke stvari ono kao nisam nikad iako znam da drugi jesu..a neke evo poput salate i ribe ja jedem svakodnevno nit ne razmisljam o tome...a jedva cekam da rodim da mogu opusteno i tu bit a nestalno mislit jesam krivo pojela jesam smila jel bilo pokvareno jel dobro oprano....ali eto stos uvik nad necim strepis..to je vakjda i prirodno tako u nama...👀👀
url=https://lilypie.com]
Ali previše toga je dostupno i nije sve točno.
Pogotovo Google.
Baš sam čitala neke strane forume i one jedu tunu 2 manje konzerve tjedno. A ovdje ne smiješ ni pomisliti na T od tune.
Takoder me zanima zašto nas ne testiraju na sve te bakterije onda?
Cure, super izgledate sve, divni su vam trbuščići ☺
Malene pape, slova i lutkica..ma sve je predivno za naše mališane! ☺
Blažo, drago mi je da si uspjela naći tkanine pa kreće kreativa uskoro. Moji jastučići su gotovi al nisam ih još fotkala, zaboravila nakon svega u Slavoniji..
Što se tiče pomoći nakon poroda, moj muž zna i hoće sve (i morao je dok sam bila na strogom mirovanju), tako da dok je on slobodan nekih dva tjedna ne trebamo nikoga. Kasnije ću vidjeti, sve zavisi kakav će bit porod i oporavak pa ne želim ništa unaprijed govoriti, ali ponudile su se i mama i svekrva. I obe su mi super, samo želim to prvo vrijeme da mi budemo sami i uživamo sami, dok se upoznamo i skužimo malo ☺
Bravo za dobre preglede!
Mene maloprije uhvatilo neko ludilo, tri reda velike milke sam pojela, inače maks. jedan i bude mi preslatko. Al to je neka nova milka i toliko mi je dobra bila, uh..kud sam je išla otvoriti 😁
Ajme preplasile ste me s ovim kupusom, ja odma povezala sa sarmom i mislila da ne smijem jesti, a toliko se veselim sarmi 🤣😍
nunii, prekrasna 😍😍 ja danas bas kupila i jela kiseli kupus, on mi je bomba kad dodje jesen i zima i ne mislim ga se odreci. Pun vitamina, dobar za crijevnu floru i preukusan 😀
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji