Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivylee
    19. Listopad 2018. 17:22

Salatice jako lijepo mi izgledaš 😍
    Du predivnooooo 😍😍😍
    Ja nakon poroda mogu s mamom, sa svekrvom bi se potukla vjerovatno 🙈 Muž i ja smo solo u Zg, on može samo tjedan slobodno dobiti, zato sam najavila mami da je dovodimo. Sad će mi ona biti od najveće koristi za starijeg kojeg mislim izvaditi iz vrtića na neko vrijeme kad seka seka stigne. Da su mi moji ili muževi bliže, ne bi nikog da mi je stalno po kući nego bi ih po potrebi zvala, a ovako nemam izbora 😁

pepe1907
    19. Listopad 2018. 17:24

samo kratko da se javim, dns mi dosli starci, ofarbali stan, pomaknuli ormar u spavaćoj da stane krevetić..mama kuhala ručak ja uglavnom ležala i sad sam strgana...a nisam nista puno radila...kad rodim bit će mi mama dan, dva mislim da neće dulje, muž ima ona 3 dana plaćenog dopusta i 2 dana godišnjeg 😏 a to će koristit kad ona ode...svekrvu ne želim ni blizu...al nebi ni ona dosla jer se boji mačaka a mi ih imamo 3 haha..ne znam kak će pretrpit to da dođe vidjet unuka haha

pepe1907
    19. Listopad 2018. 17:26
    slika od prošlog tjedna + cca 15kg
    slika od prošlog tjedna + cca 15kg

Majana
    19. Listopad 2018. 17:30

Salatice ne brini za svekrvu samo se postavi odma, ja onako mlada tek 19g bila prepristojna hahahaha ucili me da postujem starije ja predoslovno svatila, drugi put mi ni blizu nije smila hahaha

• Marti8
    19. Listopad 2018. 17:33

Ana papucice su preslatke😍
    Du slova su bas fora🤗
    Kani super za velikog decka😊
    Salatice odlicno izgledas🔝
    A sad #svekrve,mame i sva rodbina😯
    Ne zelim o tome ni razmisljati..muz ce biti dva tj sigurno s nama i nadam se da ce nas ostaviti na miru bar taj pocetak..a kad mi dojadi iskljucujem zvono na vratima i kljuc u bravu..ne zelim da mi neko visi po cijele dane..nek nas puste s nasim bebama🤗

• Marti8
    19. Listopad 2018. 17:37

pepe1907

samo kratko da se javim, dns mi dosli starci, ofarbali stan, pomaknuli ormar u spavaćoj da stane krevetić..mama kuhala ručak ja uglavnom ležala i sad sam strgana…a nisam nista puno radila…kad rodim bit će mi mama dan, dva mislim da neće dulje, muž ima ona 3 dana plaćenog dopusta i 2 dana godišnjeg 😏 a to će koristit kad ona ode…svekrvu ne želim ni blizu…al nebi ni ona dosla jer se boji mačaka a mi ih imamo 3 haha..ne znam kak će pretrpit to da dođe vidjet unuka haha

Sve ste zgodne trudnice🔝
    Haha,macke otjerale svekrvu🤣🤣🎉

Blaza26
    19. Listopad 2018. 17:44

Salatica9192

Blaza,
    😍😍😍😍 kako si to sve divno rekla 😍 Ja sam pocela zamisljati nas susret i ono svaki put hocu jaukati od srece haha. Beba moja 😍
    Sad me sramota gore viseg posta gdje pisem da cu "tuci" svekrvu hahahahahhaha. Ali najezila sam se na post od Majane, jer se tog najvise bojim. 🙄
    A daa, mi nemamo Ici Mici. Bas sam gledala. 😑

😍😍😍
    Du hvala ti,al zato sto mi nemamo Ići mići zato sam sama odlucila sivat slova... al jos nemamo ime,valjda cemo smislit dok ne rodim da stignem napravit haha.
    Pepe divna trudnica

• Neda30
    19. Listopad 2018. 18:08

https://www.facebook.com/fijufil/
    Cure iz BiH, evo link sa FB isti fazon kao Ići mici, u Banja Luci ima😍zove se Fiju Filc

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

du1988
    19. Listopad 2018. 18:11

pepe, divna trudnica! 😍

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    19. Listopad 2018. 18:13

Sad vidim da mi nije prosao post sa komentarom za Salaticu.
    Pa Salatice ja ti te kile isto ne vidim, meni si bas prekrasna 😍😍 iako si prekrila, vjerujem da imaš osmjeh od uha do uha 😊
    Pepe wooow, jakooo zgodna, haljina 🔝😍😍 
    Ovdje su nam sve fit i zgodne trudnice 🤗
    Kad se sjetim onih malih trbuscica sa pocetka a vidi nas sad, konkretne busice su tu 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.