Klikerice, ja sam uzela ovaj i odličan je!
https://www.sancta-domenica.hr/ovlazivac-zraka-gorenje-h50dw.aspx?gclid=CjwKCAjwgabeBRBuEiwACD4R5hbJGIRAxQRjw2RzU4kVzNY4gD2ReWQsJGddGJrQsegrizEC_vl8nhoCCREQAvD_BwE
Ne mogu otvoriti link. Vidim da je gorenke ovlazivac, koliko sam skuzila ima onaj plavkasti kao nesto Baby i onaj zeleni. Uglavnom da li ga je mogu dobro oprati i moze li se kapnuti u njega etericno ulje pa da usput i mirisi taj zrak?
Drage moje cure, kako ste vi planirale oporavak nakon sto beba stigne? Jeste li planirale pitati mamu/svekrvu ili nekoga treceg da prvih dana bude sa vama i vodi brigu o bebi i ostalom naravno ako same ne budete mogle??
Iskusne mame kako izgledaju ti prvi dani s bebom, jeste li bile puno nervozne i kako je to sve islo?
Ja sam pitala mamu da prvih 10 dana bude tu kod mene, ali ona naprosto insistira da ja zovem svekrvu iako me ova uzasno nervira i bojim se hocu li tako nervozna i premorena moci da ju trpim, nemamo bas blizak odnos ali se sasvim ok slazemo, odgojila je dva sina i ima vise iskustva s bebama nego moja mama. Sta mi savjetujete?
Pitanje za cure koje su kupovale kolijevke i next to me krevetice- di ste kupile plahte za to? Kupila sam krevetic, ali ne zelim cijelu posteljinu nego samo plahte.
Ja sam trazila, ali jedino sam na ebayu nasla, nekako se nisam usudila kupit od tamo jer mi je ebay asocijacija na kinu, makar je seller iz njemacke. Na kraju sam u bubamari kupila 3 seta kompletna.
Klikerice, ja sam uzela ovaj i odličan je!
https://www.sancta-domenica.hr/ovlazivac-zraka-gorenje-h50dw.aspx?gclid=CjwKCAjwgabeBRBuEiwACD4R5hbJGIRAxQRjw2RzU4kVzNY4gD2ReWQsJGddGJrQsegrizEC_vl8nhoCCREQAvD_BwE
Ne mogu otvoriti link. Vidim da je gorenke ovlazivac, koliko sam skuzila ima onaj plavkasti kao nesto Baby i onaj zeleni. Uglavnom da li ga je mogu dobro oprati i moze li se kapnuti u njega etericno ulje pa da usput i mirisi taj zrak?
Ovo je bijeli ovlazivac i ionizator.
nije difuzor, ali neki stavljaju eterično ulje u vodu, ja osobno ne.
Drage moje cure, kako ste vi planirale oporavak nakon sto beba stigne? Jeste li planirale pitati mamu/svekrvu ili nekoga treceg da prvih dana bude sa vama i vodi brigu o bebi i ostalom naravno ako same ne budete mogle??
Iskusne mame kako izgledaju ti prvi dani s bebom, jeste li bile puno nervozne i kako je to sve islo?
Ja sam pitala mamu da prvih 10 dana bude tu kod mene, ali ona naprosto insistira da ja zovem svekrvu iako me ova uzasno nervira i bojim se hocu li tako nervozna i premorena moci da ju trpim, nemamo bas blizak odnos ali se sasvim ok slazemo, odgojila je dva sina i ima vise iskustva s bebama nego moja mama. Sta mi savjetujete?
Muž i ja sami 😀
Mama mi radi, sestra 600 km dalje, a svekrvu nemam.
Sve moje prijateljice su same sa muževima mogle to sve hendlat, tako ćemo i mi nadam se jer ja zaista nemam koga zvati
Svjesna,
kod mene ce mama doci kod mene. Mora mi pomoci neko i sa lozenjem vatre, kupanjem prvim i eto da nisam sama. Ali to kada i muz ode na posao, ne znam koliko ce dobiti slobodnih dana kako je nov na poslu.
Evo me i dalje se lijecim, temp se digla opet na 38, pa spada polako sad (37,6 sad), imuniteta ocigledno nemam xD I prijavljujem curenje one fore kolos... haha kako vec. Mislim vidim na potkosulji flekicu, na jednoj strani, nisam ovako nesto osjetila obilno 😋
2 tjedna ce biti muž - želim da se povezemo kao nova mlada obitelj,a on ce ako treba i hraniti me,ak se bas ne budem mogla pomaknuti,mada ne vjerujem da ce biti tako grdo.
Nakon toga 2 tjedna ce mi biti mama i onda po potrebi svekrva 5-6 dana koliko joj budu dali godisnjeg. Obzirom da i mama i svekrva rade, i da cuvaju stari godisnji samo za to, ne mogu im sada reci ne trebate dolaziti.
Dovoljno mi je da mi skuhaju svaki dan. Mozda ako nesto bude za oprati ili opeglati. To je to!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Meni je najgore lozenje vatre. Cisto mi je stvarno potreban neko i najpotrebniji oko tog. Gdje cu ja porodilja silaziti sa sprata svakih sar vremena ubacivati drva ili ici vani po drva... Nesto to bas ne radim i kad nisam porodilja hahahahahah (drama mi naloziti vatru 🤣, a sporet ne da vuče drva, dva sprata se griju na tu jednu alfu centralno grijanje). A onda kad je tu vec neko, neka pomogne i druge stvari 😋😋
Cute ja sama...Mama mi nije blizu...i radi tako da ne mogu racunat a svekrva mi je starija zena i bolesna je tako da to nista...Ja sam sa moje dvi cure moje dvi desne ruke moja dva oka moja dva srca naj vecaa..One ce mami pomic i sad mi puno pomazu jakoo su dobre i nas tri ce mo skupa prve dane oko brace i mame...tako da ja imam naj vecu potporu pomoc i ljubav ...i to mi je i visee nego dovoljno..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji