Evo nas cure s pregleda.Sve je bogu hvala dobro.
Beba,plodna voda ,nalazi,ctg.Kontrola za 2 tjedna.
Decko me je preznojio za ctg ,znaci oni nadu i namjeste on promjeni polozaj i sutne onu plocicu a 20 min mora kontinuirano srce se slusat,1,5 sat sam lezala tamo u goloj vodi sam,al nema veze bitno da je ok.Oko 2 kg je procjenjen ali sama je rekla da to nije vjerodostojno jer ga bas tocno ne mogu izmjerit em je nonstop u pokretu i savijen je.Ovo sto ona vidi jako je zadovoljna,Boze podrzi.I da opet nalazi pitam zasto ,kaze da se zacas nesto zakomplicira voli imat sve pod kontrolom i 35+ sam.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Kanio superrr za decka...bit ce to super...nek je sve u redu..ako je jos netko bio ne pamtim cure ali bravooo za sve nasse bebice...nasa sunasca...samo tako....
url=https://lilypie.com]
Super za dobre preglede!
Što se tiče prvih dana, i prvi put a i sad će mi doći mama iz Dalmacije na 2 tjedna. To mi jako pomogne, najviše zbog kuhanja i pospremanja dok malo dođem sebi. Ako imate ikog u blizini, stvarno preporučam te prve dane posebno ako je nekom još oporavak zbog carskog ili epiziotomije teži.
Kani,
😍 2kg 🤗🤗🤗🤗 Meni samo u glavi da je preko 2500kg normalna porodjajna tezina. Tako smo blizuu 😍🤗
kani, sad odmori i odahni! Bravo za aktivnog decka 😊 sto se tice prvih dana...moja je zelja da budemo sami nas troje, kako je klikerica rekla da se povezemo prvo mi...njegovi su 1500 km daleko, moji 500...mama ce doci na dva tjedna pocetkom drugog mjeseca, a ako bas zagusti s necim, tu su mi brat i cura pa ce oni uletiti sto se tice eventualne pomoci oko jela posto muz ne zna ni jaje ispeci 😂
url=https://lilypie.com]
Kani super za pregled 👏👏
Salatice tebe baš pošlo sad pred kraj ali izdržat ćeš još i to malo i super.
Ajme i mene jeza hvata kad su se sad počeli tjedni brojat jednoznamenkasto 🙄🙄 više me strah poroda sad nego prvi put!
Meni je i prvi put muž bio doma oko mjesec dana, tako će i sad, on i inače kuha tako da sam mirna u tom dijelu, a svekrva i mama bi ponekad svratile, opeglat ili tako nešto , sad vjerojatno više da sa starijim odu u šetnju ili tako nešto, jer ga neću slati u vrtić to prvo vrijeme. Ja sam nakon prvog poroda izašla 11.dan pa sam već poprilično bila odmorna i skroz ok, a ovaj put ćemo tek vidjeti...
Lovre
Kani super za velikog decka 💙
Sto se tice toga tko ce mi pomoci..Trenutno zivim sa sveki, ali do tada cu se preseliti, valjda.. Uglavnom, prva 2 tjedna cemo dragi i ja biti solo.. Nikoga ne zelim blizu. Onda ce mi mama uletavati.. Svekrva moze doci pogledat, ali ne dirat bebu i to tek nakon 6 tjedana. Kada produ prehlade, kada beba stekne svoj imunitet, onda mogu pustiti svekrvu, a i ostale da budu s bebom. Na ljeto negdje..Znam da sam psycho, ali ne mogu si pomoci.
Kani super za velikog zdravog deckica 🤗😍
Ja prvih tjedan dana min ne zelim nikog u stanu osim nas troje, jedino ako bude ultra tezak porod i ako mi bude trebalo pomoc onda bi dopustila svekrvi da uskoci ali samo sta se tice kuhanja, ona je isto u zg, ali nadam se da ce sve biti ok pa da cemo na pocetku biti samo mi ❤️ mama ce doc vjer kad joj kazem, tj kako se dogovorimo, ona je u zd.. A seka i njeni idu za novu god na put pa ce usput svratiti i nadam se ostat par dana 😁 ugl u planu mi je sve na pocetku gurat sama jer mi se neda slusat komm od svekrve i zato ni ne zelim da dolazi na pocetku, da se mi malo zblizimo i uspostavimo nekakav raspored
Da takodjer ne zelim nikakve promenade u stanu pogotovo jer su zimske bebe i svakave prehlade i gripe ce harati gradom i ne zelim da se beba dira nepotrebno
Kani super za pregled,i 👏 za velikog decka.
Mi planiramo bit sami bar prvi tjedan,ovisi koliko ce on dobit slobodno. Nezz kako cu se obranit od ostalih ali nekako cemo morat. Da nas puste tjedan dana da sami uzivamo.
Susjedi je muz bio slobodan 2 tjedna,i ta dva tjedna su joj se mama i svekrva doslovno uselile,i kad je muz otisao taj ponedjeljak na posao,ni jedna ni druga nisu dosle,ona ostala sama s bebom. Kaze da je se tresla,jer u ta dva tjedna nije ju niti jednom presvukla,totalno je razdvojili od bebe. Sad je trudna,rekla je da ce svima zabranit dolazak
Sortiraj odgovore
Najstariji