Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    19. Listopad 2018. 15:46

Hvala vam cure moje😘,imam i slicicu kasnije postavim.
    Meni nece nitko za pocetak dolazit nedaj boze da budem baa lose.Muz je ostavio 2 tjedna odmora i od firme ima 2 tjedna placeno a iz iskustva prije samo su mi neurozu unijeli i pametovanje oko bebe sam samo ja radila jer je njih bilo strah a skuhat i muz zna i nije mu problem ni cistit ,peglat ni nista.Tako da smo ovaj put odlucili uzivat sami s djecom .

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    19. Listopad 2018. 15:50
    Tople papučice za malca
    Tople papučice za malca

Evo ja sam pohodila kik. Kupila sam još 4 mekane tetrice i ove papučice, neće u njima hodati, ali da ima tople nožice ako nosimo hlačice i čarapice.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    19. Listopad 2018. 15:57

Pa cure u visokim tjednima, dajte nam fotkice stomaka ❤️❤️
    Ana divne slapice sva sam se rastopila.
    Vidim vecina vas ne zeli nikoga tu prvih dana, i ja isto razmisljam iako sam skepticna hocu li moci sama i kako cu se osjecati, samo se bojim da apsolutno necu dopustiti ikakve goste prvih 10 dana i mislim da ce me pojesti rodbina i prijatelji reci ce da sam izrod, nazalost to je tako nauceno da ti dolazi u posjet odmah po izlasku iz porodilista pa onda opet kasnije na babinje, mrzim ovu sredinu i sto imam veliku porodicu ponekad. 

Mina93
    19. Listopad 2018. 16:01

Ana89

Evo ja sam pohodila kik. Kupila sam još 4 mekane tetrice i ove papučice, neće u njima hodati, ali da ima tople nožice ako nosimo hlačice i čarapice.

😍😍😍

• Strudlica
    19. Listopad 2018. 16:10

Meni najteže pada što ću morati malenog pustiti na čuvanje kod svojih kad budem u bolnici, nikad se nismo razdvajali i već sad me hvata tuga zbog toga. Muž ne znam hoće li stići kući jer mi je termin tu negdje oko iskrcaja pa ono... Tako da ću morati bit kod svojih u drugom  gradu dok se on ne vrati i onda tek svi skupa našoj kući... 
    Samo se nadam da neću opet završiti u bolnici prije poroda jer ću dobit živčani slom zbog malenog.

Salatica9192
    19. Listopad 2018. 16:13

Slika od juce. A namjerno sam malo podigla ono ljubicasto da vidite podbradak hahahaha 🤣 Uglavnom sa 22+ kilograma sam zadovoljna izgledom. Stomak i podbradak dominiraju i to je to. 
    Ana,  
    za istopiti se 😍😍😍 Bas su slatke papeee. Moracemo i mi tako nesto. Jeste dobro za nogice i zimu 😊

_lily_0
    19. Listopad 2018. 16:16

Cestitke curkama na  pregledima 
    Ja iskreno nemam koga da mi dode 
    Tako da sam prepustena sama sebi naravno muz ce bit sigurno 2 tjedna s nama... a sto se tice kuhanja to cu zamolit prvih dana da mi seka skuha ili kuma dok se ja ne pridignem a to sve ovisi kakav ce porod bit... 
    a sto se tice posjete iskreno ja sam dozivila vrlo neugodno iskustvo sto se toga tice i odlucila sam da nikom nista necu branit niti cu ikom odredivat kad smije doc ionako ce beba bit u sobi a brate mili ti na minutu da ju skicnes i ides u boravak sjest i popit kavu ili sta god vec a ja kad je beba nemirna ili ju treba podojit sam u sobi tako da ne zelim dramit oko toga jer kazem ja sam na svojoj kozi dozivila da mi je neko odredivo kad i u kolko mogu doc i to me jako sokiralo. Da navedem ja sam sam rekla kad se ufurate javite kad su dozvoljene posjete ali ne da mi ti postavljas ultimat e dodi danas u tolko i tolko nakon tog iskustva vjeruj te mi nepada mi napamet ikom branit da dode nekako sam si poslozila u glavi da ionako mece niko bit u kontaktu s bebom osim tih minut dva dok udu u sobu...

_svjesna
    19. Listopad 2018. 16:17

Salatice bas si macka 😁
    Kakve ti kilograme spominjes, nema tu mjesta kuknjavi pogledaj se ❤️

Salatica9192
    19. Listopad 2018. 16:21

Svjesna, 
    😍😍 haha 🤗 Tako mi jedan drug (zajednicki moj i muzev) stalno govori kako mi dobro stoji trudnoca i da sam mocna hahahah. Ja procvjetam hahaha. Ono volim te najvise, samo pricaj 🤣 Iako mi je nebitno, opet mi je fino cuti tako 😊
    Ajmo ostale slike 😋 Svjesna, i ti svoj 😊

du1988
    19. Listopad 2018. 16:33

salatice, stvarno si zmaj 😍 ana pape su predivne! 
    gotov i moj komplet ići mići!!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.