Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    10. Listopad 2018. 13:29

Klikerica

Moj jedini problem danas je što nemam apetita, ali baš ono 0.
    Skoro ništa nisam pojela od jutros, probudila sam se sita, popila sam vode, pojela jedna pola šake zobenih pahuljica, odmorila 2-3 sata, sada sam si napravila tjesteninu, pojela sam jedna 3-4 zalogaja… i sad nemam pojma ni čime da se ponudim jer mi se ne jede ništa.
    Eto stvarno svašta…

Ja sam jucer pojela pola tanjura graha i kiselog kupusa i to jedva nekako isto, danas sam li la kak inace znam bit.. to nas je onaj ogtt zasitio za 3 dana sljedeca😂😂😂

url=https://lilypie.com]

annchy17
    10. Listopad 2018. 13:32

Prvorotkinja, da :)
    Nabavit cu neke knjige pa proucit sve zivo. ;)
    Malo mi teze pada jer sam aktivna bila do sad sve u 16, heh, jos sad i snaha pa sama sa svekrvom i sestrom od muza kad on na terenu :(  
    Do sad sam bar kuhala pa pocistila nesto, sad ni to. Jos smo i u fazi gradnje kuce, ne mogu ni tam biti.. jaoo .

busybee
    10. Listopad 2018. 13:32

Joj meni se prvo mucilo na pomisao iceg slatkog, a nakon 2 sata bi se prodala za fetu kruha i nutelle (a bas nikad to ne jedem jer mi je preslatko). Na kraju sam jela i to i cokoladu!

pepe1907
    10. Listopad 2018. 13:37

SarahSarah

Pepejavi danas za malenog Bucka :)) salaticebudi bez brige sve će ok bit. Moj je bio uvjeren da imam šećer jer sam dobila 12 kila u 6 mjeseci pa ga nemam. Nekad naše tijelo drugačije reagira na trudnocu
    Imam dva pitanja tj pitanje i problem.
    Problem je da osim šta imam grčeve cijelu noć trnu mi obje ruke. Znači desnom nemoguće niti čašu vode primit više i oko podlaktice je natecena. Puna vode se čini .Stavim vam sliku. Dlan također .Cijelu noć trne a sad i preko dana
    A pitanje je kako stojite s iakustvima i izborom sv duha ili vinogradske??

gorka sol tj.mg klorid otopiš u vodi u iednakim omjerima i masiraš se s tim...moram muza pitat za tocan recept 😁 on mene s tim masira od kad mi se grce cijele noge i punooo je bolje

Klikerica
    10. Listopad 2018. 13:39

Kolačići

Radi! Morala sam zvati kolegu (na poslu sam pa sam uhvatila našeg sistem inženjera, sad mu dugujem kavu!).
    Imam pitanjce…. kad su se vaše bebe okrenule? Ja danas u 6h idem na kontrolu i po mome osjećaju on je još glavicom gore a stepa po mjehuru. Kad je krajnji rok da se okrene?

mojoj frendici se mala otvorila dan prije termina.
    Bila je na pregledu, već su joj upisali carski, ali ona silom nije htjela carski rez, nego roditi prirodno.. netko joj je rekao da je dobro da po kući hoda na sve 4, znam da je smiješno, i njoj je smiješno kada prepričava taj dan, kaže ja doma, idem do sobe na sve 4, a muž dolazi s posla, i gleda me... kao, koji ti klinac radiš?? Uglavnom, mala se okrenula na glavu i porod je bio najnormalniji.
    Znači, sve do zadnjeg trenutka se oni stignu okrenuti...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

AllieH
    10. Listopad 2018. 13:39

Pticaselicazgst

Anchy ja bi na tvom mjestu strogo mirovala, dakle samo wc i to je to i lezanje na boku. Znam da je tesko ali daleko si od sigurnih tjedana i ne daj Boze da se nesto pokrene sada.. ne zelim te plasit ali znam da ces nac snagu u sebi za to radi svoje bebice 🤗😊
    Kolacici sto se okretanja tice, mislim da se okrecu do 36 tjedna najkasnije, iako je moguce i kasnije. Ne brini se sada radi toga. Bitno da napreduje kak treba, a polozaj ces vidjet pred kraj kako bude. Ne mozes nista napravit da se bebac okrene tako da ti nema smisla brinut oko toga i zivcirat se 😊
    Busybee super za ogtt 💪💪 veliko je olaksanje kad znas da je s tim sve ok 😁

Anchy, i ja bih poslusala cure i strogo mirovala. Prijateljici su sa 26+3 na pregledu rekli da se otvara, cak ju je u bolnicu poslala na mirovanje, jer mi zene uvijek mislimo "ma mogu ovo, pa samo jos ovo" itd., pa na kraju to ne bude bas strogo mirovanje. Rodila je sa 32 ili 33tt, s bebom je sve i vise nego ok, napreduje nevjerojatnom brzinom i sad ima 8 mjeseci, nikad ne bi rekli da je rodjen ranije. 
    Kolacici, meni je jucer rekla da poziciju bebe krenu stroze pratiti tek sa 30-32 tt jer se dotad moze jos stoput okrenuti i promijeniti polozajj. I da, ja se ipak ne bih brinula oko toga, na to stvarno ne mozemo puno utjecati, najbitnije da za sve ima rjesenje. 
    busybee, super za nalaz OGTT-a. 
    salatice, kod tebe stvarno nikad dosadno! Bitno da je prosla mucnina i da je bilo kratkotrajno. 

Luka ❤

Salatica9192
    10. Listopad 2018. 13:41

Zvrkice,
    hahahahha 🤣🤣🤣 Ta soba je krecena prije jedno 4 mjeseca, jedina (tad smo i preselili u nju, do tad bila neopremljena - spavali u dnevnom), ali to je buduca bebi sobaaaaaa. Sva sreca nije na njenoj strani i obrisala sam hahaha, ali obrisah i krec na tim mjestima malo 🤣
     Muz sad ode po makovnjacu, jede mi se samo to.
    Busybee,  
    hahahah prodala bi se za fetu i nutelu 🤣🤣🤣 I ja bih za milku sa keksom, picu diablo ljutu, burek, krempitu, sampitu, piroge (tijesto punjeno krompirom), itddd. 
    Klikerice, 
    pa meni apetit ne ubija ni povracanje ni mucnina hahahhaha. Nema mi pomoci 🤣
    Anchy, 
    bice sve oke, svima nam je tako bilo. I ja sam aktivna bila i ono STOP. Sad sam i navikla i nisam ni sposobna puno nesto hahahahaha. E ali nemoj samo se primiti na hranu, kao ja, slatkise pogotovo. Ja sam glukozu nabila mirovanjem. 

barbiemama
    10. Listopad 2018. 13:42

Kolačići

Radi! Morala sam zvati kolegu (na poslu sam pa sam uhvatila našeg sistem inženjera, sad mu dugujem kavu!).
    Imam pitanjce…. kad su se vaše bebe okrenule? Ja danas u 6h idem na kontrolu i po mome osjećaju on je još glavicom gore a stepa po mjehuru. Kad je krajnji rok da se okrene?

Neo se okrenuo oko 25.tt. odnosno, negdje između 22. i 25.tt, koliko nisam bila na pregledu. no, kažu da se nekima bebe okrenu i par dana prije poroda. kao, zakažu im doktori carski jer je beba na zadak, a onda se okrene. ne brini, još ima vremena.

AllieH
    10. Listopad 2018. 13:44

salatice, da si blize, evo kod mene i makovnace i orahnjace. 
    Ja nikako da utazim svoju zelju za burekom, predlozim muzu burek za rucak, on kaze da odemo radije u Bosnu na cevape. 
    A ujutro ce mi donijeti burek, obecao je. 

Luka ❤

Klikerica
    10. Listopad 2018. 13:45

mmama2

Klikerica

Moj jedini problem danas je što nemam apetita, ali baš ono 0.
    Skoro ništa nisam pojela od jutros, probudila sam se sita, popila sam vode, pojela jedna pola šake zobenih pahuljica, odmorila 2-3 sata, sada sam si napravila tjesteninu, pojela sam jedna 3-4 zalogaja… i sad nemam pojma ni čime da se ponudim jer mi se ne jede ništa.
    Eto stvarno svašta…

Ja sam jucer pojela pola tanjura graha i kiselog kupusa i to jedva nekako isto, danas sam li la kak inace znam bit.. to nas je onaj ogtt zasitio za 3 dana sljedeca😂😂😂

Ja isto to mislim, jel moguće da me onaj šečer toliko zasitio da se još osjećam sito. Mislim jedem ja pomalo, ali glad ne osjećam. Energije imam.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.