Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    10. Listopad 2018. 13:07

Anchy ja bi na tvom mjestu strogo mirovala, dakle samo wc i to je to i lezanje na boku. Znam da je tesko ali daleko si od sigurnih tjedana i ne daj Boze da se nesto pokrene sada.. ne zelim te plasit ali znam da ces nac snagu u sebi za to radi svoje bebice 🤗😊
    Kolacici sto se okretanja tice, mislim da se okrecu do 36 tjedna najkasnije, iako je moguce i kasnije. Ne brini se sada radi toga. Bitno da napreduje kak treba, a polozaj ces vidjet pred kraj kako bude. Ne mozes nista napravit da se bebac okrene tako da ti nema smisla brinut oko toga i zivcirat se 😊
    Busybee super za ogtt 💪💪 veliko je olaksanje kad znas da je s tim sve ok 😁

annchy17
    10. Listopad 2018. 13:10

Prosli tjedan sam bila zbog krvarenja, onda su mi neke zilice zbog pllipa ispucale, sad ne vidi polip vise :/ onda je bilo mirovanje, lezanje, al ne strogo kao sto sto mi je sad rekao. A ja se osjecam dobro 🙄

Eto to pise u nalazu. Prilikom rucnog pregleda, UZV mi nije sad radio.
    Eto to pise u nalazu. Prilikom rucnog pregleda, UZV mi nije sad radio.

• nali
    10. Listopad 2018. 13:12

E kad smo vec kod mirovanja, ja nemam vise ni jednu ideju sto da kuham a da je extra brzinski.. Inace obozavam kuhat i to moje kuhanje je znalo potrajati po par sati..  Ima ko ideje za brzinski rucak od 20 minuta (s pripremama i svime) 

Ivylee
    10. Listopad 2018. 13:13

Kolačići, ima ih i da se pred sami kraj okrenu, u 37-38 tt, tako da nemaš brige. Moja se okrenula u 30 tt.
    Što se tiče rodilišta, za svako ima pozitivnih i negativnih iskustava, tako da nema tu pravila, a i mi nismo sve iste i nemamo ista očekivanja od poroda. Ja sam na prvi porod išla na Merkur dok je još bio na "lošem glasu", a imala savršen porod, šetanje, lopta, epiduralna, masaža međice i ni jedan šav, a prvorotka s bebom od 3,5 kg i 53 cm. Jesam li pogodila dobru smjenu, jel bi moje tijelo to tako odradilo i u drugim okolnostima, ne znam... Ali sam svakako sretna što mi je taj događaj ostao u sjećanju kao jedno kako lijepo iskustvo, bez ijedne traume. Naravno, ima onih ne baš finih i elegantnih trenutaka kao npr klistir, pa kad ti probuše vodenjak i stave onu neku ogromnu zelenu krpetinu između nogu koju nosaš okolo za sobom ali to jednostavno prihvatiš tako kako jest 😉

Salatica9192
    10. Listopad 2018. 13:16

Anchy, 
    aha, a jeste za mirovanja :/ malo vise si prohodnija od mene, a 23 nedelja, dok sam ja u 29 to bila sa takvim nalazom. Mislim ne plasim te, sve ce to oke biti, ali mirovati treba. Ja u ovim nedeljama se dignem, pa se zalim curama na bolove, ziganja. Ima nas dosta ovdje takvih, bice dana kad ti je preko glave tog, a bice i kad si opustena, cak ti i odgovara lezanje.
    Serije, filmovi, knjige, istraživanja bebi stvari :) (pretpostavljam da nisi "lezala 6 godina" u kuci kao ja, i pregledala sve zivo i sad ti dosadno hahahahah). Ako bude trebalo prijedloga, pisi :) 

zadranka86
    10. Listopad 2018. 13:17

annchy17

Prosli tjedan sam bila zbog krvarenja, onda su mi neke zilice zbog pllipa ispucale, sad ne vidi polip vise :/ onda je bilo mirovanje, lezanje, al ne strogo kao sto sto mi je sad rekao. A ja se osjecam dobro 🙄

To je vanjsko isce vjerojatno ...To je za tvoje tjedne situacija za strogo...jer nije ulozivo nije za jagodicu nego jedan prst..znaci bass se moras drzati strogo toga..Probaj eto bar do sl.kontrole bass miruj da udes u neke sigurnije tjedne onda je vec puno lakse....Iako ovaj nalaz moze ovako ostat do kraja i ti jos i prinit ali za sad nije za salu plus ako si prvorotka stvarno se pripazi...nije lako nije stvarno ali ako se mora nema tu..Lipo lezi i odmaraj i neka sve prode u redu..sretno draga..

url=https://lilypie.com]

mmama2
    10. Listopad 2018. 13:20

annchy17

3 tj strogo miruj to zaista nije tesko, kada znas zbog cega je, pa ces na kontroli sljedecoj opet vidjet razvoj situacije :) dignes se za wc, odes si po casu vode i sl i to je to..

url=https://lilypie.com]

Kolačići
    10. Listopad 2018. 13:23

Moj doc me uplašio kad je rekao da se prvorotkama trebaju ranije okrenuti jer poslije neće biti mjesta.
    Javim kako je bilo na pregledu. Danas i muž ide sa mnom, već su se čudili kako ga nisam ranije dovela.... baš me zanima njegova reakcija, jučer smo na tečaju gledali snimke poroda (jednu s epiziotomijom, jednu bez) pa se sav zabrinuo. Inače planira biti sa mnom.

Klikerica
    10. Listopad 2018. 13:25

Moj jedini problem danas je što nemam apetita, ali baš ono 0.
    Skoro ništa nisam pojela od jutros, probudila sam se sita, popila sam vode, pojela jedna pola šake zobenih pahuljica, odmorila 2-3 sata, sada sam si napravila tjesteninu, pojela sam jedna 3-4 zalogaja... i sad nemam pojma ni čime da se ponudim jer mi se ne jede ništa.
    Eto stvarno svašta...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• zvrkica
    10. Listopad 2018. 13:26

Anchy sve su ti cure već rekle. Ja bih na tvom mjestu sljedeća tri tjedna samo WC i ležanje. 

Ja mirujem poprilično dugo, na brzinu skuham i malo počistim i to je to. Naravno da je dosadno i nekad mislim da cu poluditi, ali sve to prođe. Tri tjedna zaista nije puno.

Salatice, nisi valjda po okrecenim zidovima?! 😂😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.