Barbiemama, meni je isto guza sva grbava :( mislim da je celulit, ali naaavodno! ode poslije poroda. A ja imam još skoro 4 mjeseca za skupljat ga
Moj doc me uplašio kad je rekao da se prvorotkama trebaju ranije okrenuti jer poslije neće biti mjesta.
Javim kako je bilo na pregledu. Danas i muž ide sa mnom, već su se čudili kako ga nisam ranije dovela…. baš me zanima njegova reakcija, jučer smo na tečaju gledali snimke poroda (jednu s epiziotomijom, jednu bez) pa se sav zabrinuo. Inače planira biti sa mnom.
Moj se već okrenuo za dolje😚 Pametan dječak. Jedino mi je okrenut prema kralježnici? To normalno? Vjerovatno je čim nisu ništa rekli, osim da se lijepo namjestio.
Na tečaju su rekli da je to idealan položaj, i najčešći... da beba gleda tamo prema našoj guzi jel...
Moj kliker je okrenut tako da mu je glava dolje, a kralježnica prema mojoj kralježnici, znači rukice i nogice su prema naprijed (stomaku), a posteljica mu je iza njegovih leđa, na mojim leđima. To je kažu idealan položaj za osjetiti svaki njegov pokret, jer osjet ne spriječava niti posteljica niti on kucka tamo prema leđima... a bome ga osjetim, i to svaki pokret... često me i probudi usred noći kad se protegne.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Neka bude tako da se on još stigne vrtiti. Stvarno bi htjela izbjeći carski. Hvala cure, sad čekam 6h i pouzdane info o položaju.
Neka bude tako da se on još stigne vrtiti. Stvarno bi htjela izbjeći carski. Hvala cure, sad čekam 6h i pouzdane info o položaju.
Ima beba sad već jake i šačice, može se igrati boksa s mjehurom, ne znači nužno da stepa
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ukoliko bude potrebe kasnije, ima nekih vježbica kojima se valjda može natjerat bebu u pravi položaj. Vjerojatno ne upali svaki put ali možeš probati ako bude potrebe - proguglaj si. Također, kako sjedimo navodno dosta utječe na to, polusjedeći položaj je najgori, ono kad se spustio i nagneš na leđa. Smiješno ali da, bit četveronoške je super, ona poza mačke iz joge, sjedenje po turski ili na pilates lopti također, i naginjanje prema naprijed dok sjediš na stolici ili nešto...
Taman sam htjela Ani89 komentirati da je to idealan položaj, ali je Klikerica sve obavila 😊
Mene nekako najviše lupa s lijeve strane, negdje u visini pupka, a ponekad osjetim i ispod desne dojke. Prema tome, čini mi se da je glavicom prema dolje okrenut licem prema mojoj lijevoj strani, tj. da su mu leđa okomito u odnosu na moja.
Sarah, ja ti mislim da je sv duh bolji u odnosu na vinogradsku u smislu komocije i čistoće (ali nisam sto posto sigurna jer je to sve rekla kazala).
Jedna frendica je tamo išla na carski, a jednoj je frend doktor tamo pa mi njihova iskustva nisu relevantna, drugo ništa o Vinogradskoj nisam čula...
Za sv duh sam čula više onako random pozitivnih iskustava, od cura koje su išle tamo na blef, bez poznanstava i neke podrške iznutra 😁
Mareikate možda nađemo neka iskustva. Zanima me jel beba s nama ili nije. Iako nije koliko često je donose. Zanima me kako izgleda proces prije poroda. Da nismo samo u krevetu. Koliko je mama u sobi.
Barbie mene zeza taj živac nisam znala kako da objasnim kaj me boli nego baš guzica. Sva sreća nije svaki dan. Javi se povremeno. Hhh mislim da nam treće tromjesečje donosi opći raspad hh
Mareikate možda nađemo neka iskustva. Zanima me jel beba s nama ili nije. Iako nije koliko često je donose. Zanima me kako izgleda proces prije poroda. Da nismo samo u krevetu. Koliko je mama u sobi.
Barbiemene zeza taj živac nisam znala kako da objasnim kaj me boli nego baš guzica. Sva sreća nije svaki dan. Javi se povremeno. Hhh mislim da nam treće tromjesečje donosi opći raspad hh
Sarah ja ti znam kako je na sv duhu, dakle po 3 žene u sobi, jedan je WC po sobi, navodno je ne predavno obnovljen taj dio bolnice pa je ok. Bebe su u sobi s nama ukoliko naravno nema nekih komplikacija, budeš s bebicom i mužem neko vrijeme nakon što rodiš, možeš se šetati između trudova... Sad vjerojatno sve ovisi od situacije do situacije... Meni je prva trudnoća pa eto ne znam što to znači šetati između trudova, tj kad je to moguće, vjj dok čekaš da se otvorio intrudovi nisu prejaki...
Javljam se i ja sa pregleda, ne bas sjajne vijesti. Nestao mi polip, al mi otvoren kanal do usca maternice za jedan prst. Strogo mirovanje. Nikvo setanje, shopingi, sjedenje, dizanje apsolutno nicesa. E sad, dal ste vi koje ste mirovale, stvarno smo samo lezale i wc? Dal kuhanje moze?
Pa tko ce lezat 24 sata na dan. Kontrola za 3 tjedna.
Joj anncy moras strogo mirovati ne plasim te ali tek si 24 tjedan ,pocela si se otvarati a to je gore od skracenog cerviksa,moj savjet ti je wc,krevet sjedenje nikako ,ima nas jos sa strogim mirovanjem tek sad malo prosetamo ,sta se mora nije tesko za bebice.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji