Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Listopad 2018. 11:37

MareiKate

Messy bun dobro došla!
    Maggie, ja ću sutra u Siget, ako suprugu ne iskrsne nešto na poslu…

Vjerojatno sam preskočila. Ali me zanima to u sigetu. Čitala sam da imaju baby handling tečaj također ali nemoguće nigdje naći. 

Pticaselicazgst
    10. Listopad 2018. 11:41

Salatice ma drzi me nesanica kako koji dan, nekad dobro spavam nekad uzas.. pripremam se za ono sto slijedi 😂😂
    Bruna cestitke na velikih 30 🤗 nemoj se bojat poroda, nadaj se da ce sve bit u redu i proci ce kako god. 😊
    Mi smo odlucili, idem rodit u Petrovu.😊 Bit ce mala purgerica kak me muz zeza 😂😂
    Tuzno je da zene u tako delikatnom razdoblju prozivljavaju sve to, nadam se da ce se sustav uskoro osvijestit. A najgore od svega mi je to sto je zena prema zeni uzasna, to ne mogu pojmit 😟
    Sretno na pregledu Pepe 🤗
    Dobro nam dosla i nova clanica 🤗
    Lily bravo za pregled i da je sve u redu. Lijepo je procitati pozitivne dojmove 😍
    Salatice bas me zanima hoce nam malene bit isto velike, na isti dan nam je termin i pregled  🤩🤩

10. Listopad 2018. 11:46

Pepe javi danas za malenog Bucka  :)) salatice  budi bez brige sve će ok bit. Moj je bio uvjeren da imam šećer jer sam dobila 12 kila u 6 mjeseci pa ga nemam. Nekad naše tijelo drugačije reagira na trudnocu
    Imam dva pitanja tj pitanje i problem.
    Problem je da osim šta imam grčeve cijelu noć trnu mi obje ruke. Znači desnom nemoguće niti čašu vode primit više i oko podlaktice je natecena. Puna vode se čini .Stavim vam sliku. Dlan također .Cijelu noć trne a sad i preko dana
    A pitanje je kako stojite s iakustvima i izborom sv duha ili vinogradske??

10. Listopad 2018. 11:47

MareiKate
    10. Listopad 2018. 11:49

SarahSarah

MareiKate

Messy bun dobro došla!
    Maggie, ja ću sutra u Siget, ako suprugu ne iskrsne nešto na poslu…

Vjerojatno sam preskočila. Ali me zanima to u sigetu. Čitala sam da imaju baby handling tečaj također ali nemoguće nigdje naći.

Nisam čula da to imamu, ali mogu se raspitati sutra ako će biti prilike. A ja sam ti slučajno jučer negdje vidjela baby handling tečaj na Kajzerici, ali mi je bio neki preblizu datum pa mi nije pasalo, možda danas ili sutra, i to mi je negdje iskočila reklama, nemam pojma di, vjj na fejsu, ako naiđe opet poslikat ću pa staviti ovdje...

Maggie85
    10. Listopad 2018. 11:51

Mama5, hvala na podijeljenom iskustvu poroda iz Petrove.
    MessyBun, dobrodošla! Meni si osobno došla ko naručena 😁 jer se baš ovih dana premišljam između Petrove i Merkura, a ti sad ideš na tečaj u P. Ja sam planirala roditi u P, ali sam tečaj prije 2 tj. odradila u M i sad se dvoumim jer sam čula neke zgodne info vezane uz M. Ne znam jesi li čitala prethodne postove pa ću biti dosadna i zamoliti te da u P na tečaju pitaš: 
    1. Koliko dozvoljavaju skin to skin nakon poroda?
    2. Omogućavaju li skin to skin tatama ako je mama onemogućena, npr. nakon carskog?
    3. Imaju li lopte?
    4. Dozvoljava li se ženama kretanje prije ulaska u box ili moraju ležati od samog zaprimanja u bolnicu?
    5. Imaju li na odjelu izdajalice ili u slučaju potrebe baš moraš imati svoju? 
    Pliz pliz pliz javi odgovore... pretpostavljam da će sve to u nekom trenutku spomenuti.
    I još jedno pitanje, što nosiš - curu ili dečka?

MareiKate
    10. Listopad 2018. 12:04

Sarah, ja sam baš ovih dana htjela pitati tko će na sv duhu da znam pratiti situaciju :)
    Ja sam odlučila tamo, loše iskustvo od tamo do mene nije doprlo ako ga je i bilo, odnosno čula sam samo dobro, dobra je ekipa doktora, čujem da masiraju međicu, trude se da ne popucaš i sve ostalo mi se čini nekako poprilično humano i prilagođeno tebi...
    Skoro sam nedavno počela razmišljati da ipak odem u vinogradsku jer sam skužila da mi frendica iz djetinjstva tamo radi na ginekologiji pa bi joj se mogla obratiti za savjet ili pimoć po potrebi iako nismo u kontaktu više,  ali me nekako srce vuče na sv duh od početka i toga ću se držati...
    O Petrovoj nisam nikad ni pod razno razmišljala, znam da ima svega svugdje, ali kad ti se dvije bliske osobe tamo napate po dva dana rađajući, imam apatiju prema tom mjestu, iako znam da je to sve lutrija i ništa ne znači...

MareiKate
    10. Listopad 2018. 12:18

Nadam se da se nisam krivo izrazila, znam da ima ovdje curki koje rađaju u Petrovoj, ja imam samo averziju prema tamo zbog nekih svojih glupih razloga, ne mislim da je tamo loše, naprotiv čula sam friško nekoliko jako lijepih iskustava, al eto neke stvari su mi se urezale od prije u glavu i mislim da bi se ukakila od straha da me netko greškom doveze pred Petrovu 😂😂

Salatica9192
    10. Listopad 2018. 12:28

Ja sam upravo povratila drugi put u trudnoci i to ekstremno. Nisam stigla u wc. Soba je nastradala, cak i zid. Muz dok je donio lavor... A nije mi sjeo kefir, vec sam se zalila da ne podnosim nesto mlijeko, ali to je bilo cudan osjećaj u zeludcu, naduvanost i tako je i sad krenulo, ali tu je i tableta za secer sto valjda zna izazivati mucnine i dodje mi muka i 10 min trpi i dalje je ono gore sto se desilo hahahaha... I onda ribaj sve 20 minuta, muz ne moze, krene kao da ce on povratiti, reko bjez tamo, bjezzzzzz, ja cuuuu. Sva sreca stomak me prosao, pa sam mogla. Eto kako divan dan hahahaha....
    Sarah, 
    da to nije ono, sindrom karpalnog tunela, tako nesto. Znam da se zna desavati zenama u trudnoci i znaju trnuti i oticati udovi. Prolazi tako sto se porodis. Jesi cula za to? 

Ana89
    10. Listopad 2018. 12:31

Sretna sam za odlične vijesti s pregleda od svih! Za sve velike cure i dečke 😍😍😍
    Vidim da raspravljati o izboru bolnica, bar imate izbor😀. Lijepo je i to. Meni je svojevrsno "oduzet", a način rađanja i SVE drugo će mi biti surprise. Doslovno. 
    Što se termina tiče, ne moramo se baš držati datuma ko pijan plota, jer samo 5-7 posto je po datumu UZV-a rodilo.
    Bitno je samo da rodimo zdrave djevojčice i dječake 😍 Mi već imamo mehanizme oporavka 😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.