Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annchy17
    10. Listopad 2018. 13:47

Salatica9192

Anchy,
    bice sve oke, svima nam je tako bilo. I ja sam aktivna bila i ono STOP. Sad sam i navikla i nisam ni sposobna puno nesto hahahahaha. E ali nemoj samo se primiti na hranu, kao ja, slatkise pogotovo. Ja sam glukozu nabila mirovanjem.

Daa, bas sad kad mi se ovaj mjesec otvorio apetit 🤣🤣 
    Do sad nisam slatko ni ukusila, a sad sve do cega dodjem :) 

barbiemama
    10. Listopad 2018. 13:49

ahaha, a ja sam nakon ogtt prvo pojela torticu :D

Ana89
    10. Listopad 2018. 13:50

Kolačići

Moj doc me uplašio kad je rekao da se prvorotkama trebaju ranije okrenuti jer poslije neće biti mjesta.
    Javim kako je bilo na pregledu. Danas i muž ide sa mnom, već su se čudili kako ga nisam ranije dovela…. baš me zanima njegova reakcija, jučer smo na tečaju gledali snimke poroda (jednu s epiziotomijom, jednu bez) pa se sav zabrinuo. Inače planira biti sa mnom.

Moj se već okrenuo za dolje😚  Pametan dječak. Jedino mi je okrenut prema kralježnici? To normalno? Vjerovatno je čim nisu ništa rekli, osim da se lijepo namjestio.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• nali
    10. Listopad 2018. 13:51

annchy17

Prvorotkinja, da :)
    Nabavit cu neke knjige pa proucit sve zivo. ;)
    Malo mi teze pada jer sam aktivna bila do sad sve u 16, heh, jos sad i snaha pa sama sa svekrvom i sestrom od muza kad on na terenu :(
    Do sad sam bar kuhala pa pocistila nesto, sad ni to. Jos smo i u fazi gradnje kuce, ne mogu ni tam biti.. jaoo .

Nadam se da imas barem razumnu svekrvu i da ti hoce pomoci. Meni isto dragog nikad nema zbog posla i solo sam sa sveki, al moja je posebna i neki dan je prigovarala kako joj nista ne pomazem. Nadam se da ce tebi tvoja uskociti 

Ana89
    10. Listopad 2018. 13:52

Annchy mirovanje strogo!! Kako su rekli, wc i jest, ni ne sjediti. Ako za 3 tj bude dobro, možda budeš mogla hodati kratko. 
    Ozbiljno ih shvati, premali su tjedni za takvu otvorenost, baš se moraš čuvati.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    10. Listopad 2018. 13:53

Annchy, cure su sve rekle. strogo mirovanje, nažalost. pa možda bude bolja situacija na sljedećem pregledu :)

Salatice, meni nekad dođe muka kad se prejedem. želudac mi je valjda stisnut i onda mi vrati nazad sadržaj skoro na usta. stalno si govorim da bih trebala manje jest, ali rijetki su dani kada se toga pridržavam. danas sam nakon ručka i tiramisu pojela :D

Blaza26
    10. Listopad 2018. 14:00

Omg Zvrkice oplakala sam na ovo "nisi valjda po svjeze ofarbanim zidovima"
    Anchy miruj dok bar ne dodes do nekih sigurnijih tjedana. A svekrva ce valjda razumit,beba je najbitnija.
    Nemoj se zamarat s tim sta ce tko rec,tebi tvoje dijete mora bit na prvom mjestu.
    Salatice drago mi je da si bolje,i da apetit ne opada

10. Listopad 2018. 14:05

Mareikate i ja naginjem svetom duhu samo bi htjela više iskustva. Petrova je veliko ne. Nažalost imala sam grozno iskustvo s njima.

-Šta se tiče mirovanja ja se baš bojim pregleda sljedeći tjedan jer nisam mirovala baš najbolje i bojim se te otvorenosti jer već par dana osjećam dole ko da pucam pogotovo ako stojim ili se sagnem čucnem po nešto. 
    - pitaj muža Pepe jer ću uskoro bit ko Popaj kak voda stoji.

barbiemama
    10. Listopad 2018. 14:12

mislim da se i meni voda polako počela nakupljati na gležnjevima. i ne znam jel mi se voda skuplja na bedrima/guzi ili je to jednostavno celulit :D onak, neravno je na dodir. ne znam jel ode to s porodom il tak ostane zauvijek.

busybee
    10. Listopad 2018. 14:14

Joj Salatice, ne nabrajaj svu tu hranu... maloprije sam ručala i sad bi opet, ali me sram pred curama u uredu :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.