Curee ako koja zna…Naime radila san u firmi 11mj.ugovor istekao sad s 1.10.s tim da san od 1.5.na bo.Ostvararujem pravo na puni go.ali kako san na bo nezz kako to ide…Ja sam misla da ce mi platit moj go barem jedan dio sad kao na zadnjoj placi..Ali nisam dobila nistaaaa…Da li neka zna da li se ima pravo na isplatu go ako si na bo.???tako san ljuta i bisna….jedva san se dovezla do banke uvjerena da ce mi uplatit na kraju dodem tamo ono nistaaaaa…..????
U mojoj firmi je bio slucaj da je zena radila 3 mj i nakon toga otisla na bolovanje, zbog bolesti, ne zbog komplikacija, ali valljda se ide istom logikom..do kraja ugovora je bila na bolovanju..Ugovor je mislim bio na godinu dana i mi smo joj normalno obracunali i isplatili neiskoristeni godisnji.
Jeliii..a jel taj go bude isplacen kad i placa il se mozdaaa on isplati neki drugi dan da se kaobzna da je to bass go a ne placa??Da li znas nesto o tome??
Ovisi ti od firme do firme. Mi imamo samo jedan dan u mj za isplatu place i sve vezano uz placu se taj dan isplacuje. Pitaj kod poslodavca, ali nekom logikom mi to ide skupa, mozda su te zaboravili.
Vana, super za lijepe vijesti s pregleda ❤️
Ptičice, i meni je danas neki bljakić dan 😏 sutra će bit bolje 😘
Barbie medo😍😍😍
Ja cu bit ogromna 😱😱danas rupa bez dna.
Prijateljica mi napravila domacu orahnjacu i gladnoj to nije dosta i fino snitu orahnjace mazem bijelo linoladom ,ne mogu si pomoc.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Nali upravo sam im ovako bjesna poslala mail a sutra cu zvat..Necu im pustit nema sanse..Pokvarili su mi dan i planove koje sam imala..Mislim ne trazim nesto sto me ne pripada jer ocito nakon skoro god.dana imam neko pravo...Srica sto sad ne radu ovako ljuta bi ih pojela...Sutra nastavljam bitku za moje novceke
url=https://lilypie.com]
Barbie medo😍😍😍
Prijateljica mi napravila domacu orahnjacu i gladnoj to nije dosta i fino snitu orahnjace mazem bijelo linoladom ,ne mogu si pomoc.
Jao u ja bih to 😂😂🤣🤣
Ja sam linoladu mazala na domaćicu sinoć kad sam se budila tijekom noći
Barbie medo😍😍😍
Jao u ja bih to 😂😂🤣🤣
Barbie medo😍😍😍
Jao u ja bih to 😂😂🤣🤣
Uh i to je dobrooo😂😂😂
💜Karla💜Nicol💙Anton
pepe, bravo za velikog deckica! Bome blizu ste 2kg vec, predobro!
vana, divna si! Prekrasan trbuh. Ajme cure, kako vrijeme leti, bas vas je dosta sad skoro pri kraju.
barbie, medo je predivan, moram i ja ovih dana naruciti. Eto i prednosti kratkih imena, cisto lijepo ih se moze izvesti na bilo sto
Prezderala sam se cevapa, nije mi dobro, sad pijem Mivelu i nadam da ce probava uskoro proraditi.
Sutra bi nam trebala stici komoda za previjanje, na kraju sam narucila s Baby Centra sad kad je bila vikend akcija. Onda cu polako krenuti razvrstavati i pripremati neke stvari, jer ih napokon imam u sto staviti.
Luka ❤
Nali upravo sam im ovako bjesna poslala mail a sutra cu zvat..Necu im pustit nema sanse..Pokvarili su mi dan i planove koje sam imala..Mislim ne trazim nesto sto me ne pripada jer ocito nakon skoro god.dana imam neko pravo…Srica sto sad ne radu ovako ljuta bi ih pojela…Sutra nastavljam bitku za moje novceke
Evo provjerila sam s kolegicom,100% imas pravo. A gle, ako si u maloj firmi mozda oni nemaju pojma kako to napraviti i mozda im programski nije omoguceno. Javi sto su ti rekli.
Sortiraj odgovore
Najstariji