Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    10. Listopad 2018. 10:57

A zutica nije nista strasno, vecina ju dobije. 
    Sto se splitskog rodilista tice, ja ne bih pisala iskustvo koje sam cula iz prve ruke i opcenito mislim da nema smisla pisati i opisivati losa iskustva sad kad smo ovako blizu tom svemu, jer svuda ima svega i nema potrebe ikoga dodatno stresirati. Sve znamo da nece biti lako, ja se nadam najboljem, pa kako mi bude. Proci mora. 🤷🏽‍♀️

Luka ❤

pepe1907
    10. Listopad 2018. 11:00

Danas imamo pregled u 15:30h baš me zanima kak smo veliki 😁 jel mali buco il je u granicama 😀

_lily_0
    10. Listopad 2018. 11:01

Cao curke nikako se stic javit od silnih radova i svega
    Prije svega cestitke svima na okruglim tjednima jos malo jos malooo i pocinje kod nas infa za rodilista kad krenemo😁😁😁😁
    Ja definitivno planiram rodit u petrovoj kod njih sam od ivf i cjelu trudnocu gore vodim tako da ce i porod bit kod njih, imam 2 friske info i svi su bili prezadovoljni
    Ruku na srce ako se nekom zakomplicira na porodu nedaj boze normalno da ces cut lose stvari o tom rodilistu ali eto ja sam i za druge bolnice cula da kad udes u boks nema vise hodanja a famozno se govori da mozes znaci kolko sam skontala vecinom u predradaoni mozes ali kad te stave u boks gotovo a isto tako kolko puta se zna desit da su guzve pa te u boks stave pred sami kraj tako da ja mislim da je to sve sreca i na kakvu ekipu naletis.
    E sad kratki izvjestaj jucerasnjeg ultrazvuka u petrovoj
    Borna s ponosom pokazuje pimpaca ocito kako smo i skuzili tu svi decki sire noge na veliko😂😂
    Ima 684grama i mjerama odgovara tocno koliko sam tjedana trudna, posteljica se digla sad je kod popka a ono kaj je meni bilo najsmjesnije kaj je gospodin zabijen glavom dole i tako vec 3mj ne mrda kaze dokt ocito mu taj polozaj pase, u petak imam jos pregled u trudnickoj
    Sori na dugom postu
    Sretno svima koji danas idu i dobrodosle nove curke😘❤️

Blaza26
    10. Listopad 2018. 11:01

Messybun dobrodosla.
    Slazem se da je najgori dio trudnoce-trudnoca...
    Poroda se ne bojiim,valjda ne znam sta me ceka hahaha.
    Jucer je moja cura toliko ludovala citav dan... zakljucila sam da ju je duracel pravio. A jutros na kapaljku. Malo migne i to je to.. izludit ce me haha
    Umorila se jucer.
    Pocela sam joj pustat muziku svaki dan,vidjet cemo rezultate.

barbiemama
    10. Listopad 2018. 11:07

Lily, drago mi je da je sve u redu s Bornom. najbolji je filing na svijetu kad izađeš s pregleda na kojem je sve bilo kak treba.

Pepe, sretno danas na pregledu :*

Mama5
    10. Listopad 2018. 11:08

Ja sam svo cetvero rodila u Petrovoj, i ja sam zadovoljna s tim da od prvog poroda 2006 i zadnjeg 2015 stvarno je sve puno bolje, sam odjel babinjaca je sad neusporediv s onime od prije, sto se tice poroda 1. Bila u boxu 2 sata i 20 min, za 2. porod 2 sata, za 3. porod najduze jer mi je vodenjak puknuo a trudovi bili slabi, ostavili me od 1 h u boxu, bila mirna noc i babice gledale Šeherezadu, u pol 7 ujutro dosao dr. Zlopasa i izderao se na njih sto su me ostavile tak bez da potaknu trudove, tad dobila drip i nesto malo iza 7 rodila, i zadnji porod u boxu bila svega 15 min, dosla u rađaonu 8 cm otvorena, tako necemu se nadam i sad.. Za prvih troje uopce nije bilo toga da beba ostaje s tobom u boxu 2 sata, nakon sto bi ih izvagali dali bi ti na koju sekundu da poljubis i to je to, ali za zadnje je bio mali sa mnom sigurno 2 sata i to je stvarno prekrasno. A sad sto se tice hopsanja i setanja meni to nije ni trebalo, cak i na ovom najduzem porodu mi je odgovaralo lezati i drijemuckati izmedu mojih slabih trudova. 

Salatica9192
    10. Listopad 2018. 11:10

Pepe, 
    srecnooo, cekamo super vijesti 😘 Srecno i ostalim curama ko ide negdje 😊
    Kod mene je nemoguće vise da je ne osjetim, samoo da, zna se umiriti, ali ocigledno je porasla sada da skoro svako njeno okretanje vidim na stomaku ili osjetim ili kada se razigra - oboje 🤣😍
    Bolovi su za sad stali, drzim fige da je to sto ste i vi opisivale, nesto kratkotrajno i proizvod Lenine igre xD 
    I mene zanima bas kolika je. Od 25 nedelje je nismo mjerili i tad je imala oko 800gr koliko se sjecam. Zanima me da li je bucka s obzirom na ovaj skok inzulina i glukoze, valjda tad bebe znaju biti krupnije, cak me i endokrinolog pitao da li je krupna.  A ako je to jedina nuspojava ovog stanja, sta cu, i tata joj je imao 4,5kg na rodjenju, mozda je i svekrva ovo imala nesto, ali ko je tad provjeravao. Radićemo vjezbice za mrsavljenje Hhahaha 😋😋😋😋🤣😍

Majana
    10. Listopad 2018. 11:16

Slazem se s vama da je trudnoca najgori dio trudnoce bar po mom iskustvu najlakse mi je bilo ic rodit jer znas da ces kroz par sati upoznat svoje zlato❤️a ovo cekanje i sve popratne nuspojave ubijaju u pojam da bar malo krace traje 😅

du1988
    10. Listopad 2018. 11:17

jooooj evo lektire, prespavala sam sveeee 😂😂 messybun, dobro nam dosla! lily, bravo za Bornu! Nek je sve dobro 💙 sretno s pregledima ostalim curama i cestitke na punim tjednima!! svjesna, meni je vrijednost nakon 120 min bila 8.5-taman granica. Salje me dodatno radit GUK  profil, to cu raditi kad se vratim iz Njemacke! svasta sam jos procitala i sve zaboravila, drzite mi se klokse! 🤗🤗

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    10. Listopad 2018. 11:27

Cure, a meni moj doktor rekao da je 5,7 "lose" za glukozu nakon 120min 😶 Da stavlja da je los nalaz i tog. On je izgleda prestrog neki doktor. Dao mi da radim stitnu TSH i FT4, valjda sam dobro zapamtila i ne zanima ga da li je referentnim vrijednostima po nalazu, vec on ima svoje referentne vrijednosti (npr od 15-17 je ok samo, sve mimo tog je usporen ili ubrzan rad, a normalno po nalazu od 10 do 21, lupam, nmg se sjetiti). A ja trudnica i idem to raditi u 34 nedelji trudnoce haha. Pa ono sve sto ima u meni podivljalo je xD Basss cu potrefiti na te njegove vrijednosti xD I kao ako ne bude dobicu terapiju i za to. Ma cao cao lice haha. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.