Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    10. Listopad 2018. 09:57

_svjesna

Ana znam da je neko imao ovu vrijednost ali nisam upratila ko, i sta su ti rekli za ovu glukozu, jesu dijetu preporucili ili? Jel to lose za bebu?
    Salatice terapiju sam popila prethodnog dana oko16h, prije vadjenja nisam tako da sam s tim ok postupila.
    Inzulin je kod mene inace uvijek visok ali mi je trudnoca nalaze dodatno pogorsala jer sam u drugom mjesecu ove godine imala uredne nalaze.
    Poslala sam doktoriici pa cu vidjeti sta ce reci. ❤️

I ni prženo ni masno. Nisam ni prije, ali sad eto samo malo više pazim koliko šećera i soli što ima 😀 i cheat dan pod obvezno 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    10. Listopad 2018. 09:58

Svjesna, 
    oki, da znam kako i ja da postupim kada budem dan pred vadjenje. Znaci ujutru i oko 16,00h. 
    I ja mislim da ces nastaviti sa dijetom i tabletama i praćenjem, kao i sama sto moram. Nece ti nista mijenjati posebno. Ipak trudnoca, mislim ja se nadam apsolutnom "ozdravljenju" kada rodim i skinem 20kg. A kod tebe je isto, kako i sama kazes, trudnoca pogorsala nalaze. Bas javi sta ti je rekla dr. 😘
    Bambusovlist,  
    hahahahhah nasmija me xD Odgovorno tvrdim isto 🤣 Najgori dio trudnoce je trudnoca xD Ono porod, znas da je kraj, upoznajes svoju bebu napokon 😍 Volimo porod hahah. Uporedicu sa svojim letom avionom (znaci uzas, bojim se), kada slece, zns da je kraj i da dolazis kuci/odlazis na odmor 🤣 

Ana89
    10. Listopad 2018. 10:06

Salatica9192

Svjesna,
    oki, da znam kako i ja da postupim kada budem dan pred vadjenje. Znaci ujutru i oko 16,00h.
    I ja mislim da ces nastaviti sa dijetom i tabletama i praćenjem, kao i sama sto moram. Nece ti nista mijenjati posebno. Ipak trudnoca, mislim ja se nadam apsolutnom "ozdravljenju" kada rodim i skinem 20kg. A kod tebe je isto, kako i sama kazes, trudnoca pogorsala nalaze. Bas javi sta ti je rekla dr. 😘
    Bambusovlist,
    hahahahhah nasmija me xD Odgovorno tvrdim isto 🤣 Najgori dio trudnoce je trudnoca xD Ono porod, znas da je kraj, upoznajes svoju bebu napokon 😍 Volimo porod hahah. Uporedicu sa svojim letom avionom (znaci uzas, bojim se), kada slece, zns da je kraj i da dolazis kuci/odlazis na odmor 🤣

Dobra usporedba 😀 Mi smo uskoro na odredištu 😃. I onda oporavak od jet laga😋😊

Bruna92
    10. Listopad 2018. 10:12

Messybun dobrodosla 😁
    Barbie, da, za splitsko rodiliste stvarno nema dovoljno pozitivnih iskustava i zalosno je da su zene to pocele prihvacati kao normalno. Kao, u redu je, to je u splitskom rodilistu normalno. Ne, nije normalno da mucis zenu 2 dana i neces ju odvesti na carski! Svugdje se zene vode na carski ako prirodni porod ne ide nakon sati i sati pokusavanja, samo u Splitu se ceka da zena padne u nesvijest ne znam koliko puta...
    Sve me strah poroda zbog toga...
    Mene danas nekako boli vratni dio, bas mi stvara nekakav pritisak 😕
    E i danas punih 30!! 😁💪

Ana89
    10. Listopad 2018. 10:15

Bruna92

Messybun dobrodosla 😁
    Barbie, da, za splitsko rodiliste stvarno nema dovoljno pozitivnih iskustava i zalosno je da su zene to pocele prihvacati kao normalno. Kao, u redu je, to je u splitskom rodilistu normalno. Ne, nije normalno da mucis zenu 2 dana i neces ju odvesti na carski! Svugdje se zene vode na carski ako prirodni porod ne ide nakon sati i sati pokusavanja, samo u Splitu se ceka da zena padne u nesvijest ne znam koliko puta…
    Sve me strah poroda zbog toga…
    Mene danas nekako boli vratni dio, bas mi stvara nekakav pritisak 😕
    E i danas punih 30!! 😁💪

Sva sreća pa ima više pozitivnih iskustava sa KBC Rijeka 😀 Držim se njoj, loša  ne čitam 😆

Klikerica
    10. Listopad 2018. 10:33

Evo moga rezultata OGTT,pretpostavljam da je to sve ok...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• nali
    10. Listopad 2018. 10:33

_svjesna

Ana znam da je neko imao ovu vrijednost ali nisam upratila ko, i sta su ti rekli za ovu glukozu, jesu dijetu preporucili ili? Jel to lose za bebu?
    Salatice terapiju sam popila prethodnog dana oko16h, prije vadjenja nisam tako da sam s tim ok postupila.
    Inzulin je kod mene inace uvijek visok ali mi je trudnoca nalaze dodatno pogorsala jer sam u drugom mjesecu ove godine imala uredne nalaze.
    Poslala sam doktoriici pa cu vidjeti sta ce reci. ❤️

Inzulin ti je visok ali posto imas IR mislim da ti je ok obzirom da nisi pila terapiju, znam iz vlastitog iskustva da mi za trostruko pada inzulin kada pijem terapiju kod vadenja.
    Messybun dobrodosla 
    Sto se bolova tice, mene odjednom zna toliko zaboliti u mjehuru i dobijem uzasan nagon za piskenjem, sjednem na vc i boooooooli a curka kap po kap. Uvjerena sam da se beba negdje na mjehur smjestila i da je to od tog. Napravim par koraka, stresem trbuh i pokusam ponovo i ok bude, inace ako to ne napravim, boooooliiii.

Majana
    10. Listopad 2018. 10:34

Jutro cure evo da  se i ja malo javim, nema me bas cesto jer sam evo u procesu pakiranja, selidbe, svadbi i sl.sve mi se zaredalo, a mislim da me niski tlak bas rusi ovih dana mjerila sam ga u dok zadnji put 85/50 a tad mi uopce nije bilo lose ko sad sta mi dode pa mislim da je i nizi, iduci tjedan idem vadit ogtt i kks pa cu vidit da nije zeljezo, sta se tice splitskog rodilista ja i niko koga znam osobno nije imao vecih problema na porodu, a npr moja prijateljica je rodila prvo u petrovoj i dozivila horor 22 h su je mucili da bi na kraju mala imala krvarenje u mozgu, tri operacije  prosla i danas je na srecu zdravo dijete i sam kirurg koji ju je zadnji operirao je rekao da je cudo od djeteta, kad je isla drugo rodit nije od straha tila u zg nego u split, imala je nocne more prije poroda u panici i na kraju u par sati ovde rodi bez ikakvog problema i komplikacije, tako da mislim da splitsko rodiliste ima preveliki broj poroda jer zahvaca dosta siroko podrucje a pamte se samo i izadu u javnost ona najgora iskustva, tako da mislim da ima toga svugdi ali vecinom sve bude fala bogu u redu 

Majana
    10. Listopad 2018. 10:38

I da messybun dobrodosla nikad nije kasno za prikljucit se ima nas dosta ovde sa iskustvom i bez tako da pomoc i podrsku ces uvijek nac

pepe1907
    10. Listopad 2018. 10:49

Maggie85

A mislim si, da nam to sve nisu na Merkurovom tečaju spomenuli, ne bih ni znala za to (lopte i skin to skin s tatom), ali sad kad već znam, glupo mi to ignorirati, jer nije mi beznačajno.

Kolegica mi je rodila prije 10 dana u petrovoj...rodila u 8h ujutro mala je bila s njom 1h i tek su ju doveli poslje večere jer je bljuckala plodnu vodu, drugi dan je bila isto par sati s njom, oni ju dohranjivali... da bi mala na kraju dobila žuticu...sjećaš se tečaja...ja sam u šoku bila..rodiš dijete i ne vidiš ga cijeli dan...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.