Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    10. Listopad 2018. 09:08

Maggie, budem išla u DZ Siget, ali ću se prijaviti za sljedeći mjesec. preumorna sam nekako nakon posla slušati ta predavanja. čitaj ne da mi se :D a ovako budem na porodiljnom pa će biti ok.

MessyBun, dobrodošla :)

Salatica9192
    10. Listopad 2018. 09:08

MessyBun,
    dobrodošlaa 😘 samo pisi, uvijek neka nekoj odgovori nesto 🤣🤣 i ima nas sa različitim iskustvima, bas smo oformile moćnu grupu 😎🤗😋

AllieH
    10. Listopad 2018. 09:09

Dobro jutro cure! 
    Du, uzivajte u Njemackoj, poslikaj sto shoppingiras, vjerujem da ce biti toga 
    Salatice, i meni djeluje da si se ipak malo preforsirala, ali odlezi strogo danas i vidi kako ce biti. Ako ne popusti, radi svog mira se cuj s doktorom. Meni isto mali zna cudno nasjesti i da se ne mogu namjestiti u krevetu, onda se nekoliko puta zarotiram da ga natjeram da se okrene i pomakne. Nekad upali, nekad je bas tvrdoglav. 
    Ima li kakvih pregleda danas? 
    Nego, ja sam luda jucer bila... Prvo sam nakon pregleda dosla u pekaru po burek, sva sretna jer imam teski craving vec danima, fino trazim burek i jogurt, otvorim novcanik, unutra samo 3-4kn. Dan prije sam si sve novce i karticu izvadila u malu torbu i novcanik ostavila prazan. Samo sam se ispricala da sam zaboravila novce i izletila van. 
    Nakon toga sam imala neke majstore u stanu, usisam nakon njih i odem isprazniti usisavac od svega tog grubog. Poslijepodne muz jos jednom detaljno usisava, ja mu kazem kako mi se usisavac cudno cuje, ali nikom nista, ne kontamo mi. I sinoc u tusu ja perem taj spremnik i filter, jutros kad se sve osusilo sastavljam sve dijelove nazad i skuzim da jucer ujutro kad sam praznila to sve mi je dio ispao u vrecu za smece koja je sad fino u kontejneru ispred zgrade. I nista, obuci se i ajde van vrpati u smece. Srecom, pa je bilo pri vrhu i odmah sam nasla sto sam trazila. Ali stvarno, nekad mozak kao da se iskljuci. 

Luka ❤

• Enna010
    10. Listopad 2018. 09:11

Jutro curee svima nam je isto stalno nesto bolucka. Mene preko noci kukovi bole ja ne znam sta je ovo. Taman zaspem na lijevom i pocne boliti da me probudi pa onda desni i tu se brzo to desi i tak nista od spavanja kao na rostilju

barbiemama
    10. Listopad 2018. 09:13

mene i dalje muči taj trudnički išijas. čak mi je sinoć bilo nešto bolje i jedno 2 h sam normalno hodala po stanu i bila presretna. danas me opet kolje. sad mi normalno hodanje izgleda kao najveći blagoslov na svijetu. svaki korak osjećam kao da mi netko drži nož zabijen u lijevom guzu. osim toga ne mogu se požaliti na neke strašne tegobe. jučer smo nakon posla išli u Ikeu. uzeli madrac jer su nam opruge na starom praktički iskočile. i uzela sam za bebana slinčeke i dekicu na životine, zeca između ostalog. užasno sam slaba na sve što ima zečeve po sebi jer doma imam zekicu. možeš mi prodati kaj god ako ima zeca kao motiv :D

što se tiče bolnica, dosta sam se informirala na netu. malo sam pogledala i teme na forum.hr. jednostavno sam zaključila da to ovisi o smjeni doktora i sestra koje dobiješ. jer baš za svaku bolnicu sam pročitala i iznimno loša i iznimno dobra iskustva i osrednja i svakakva. a nekako sam odlučila za Petrovu čisto po unutarnjem osjećaju. prva mi pada napamet kad pomislim na bolnicu u kojoj želim roditi. pa ću slušati unutarnji osjećaj i nadat se najboljem :) a moram priznat da meni splitsko rodilište nekako ulijeva nepovjerenje. možda zato što sam toliko puta čula u medijima nešto loše.

_svjesna
    10. Listopad 2018. 09:18

Cure dobro jutro ❤️
    Stigao nalaz OGTT, mozete li ga uporediti sa svojim i dati mi misljenje kakav mi je i sta mi slijedi dalje, malo sam se prepala. 

MareiKate
    10. Listopad 2018. 09:20

Messy bun dobro došla!
    Maggie, ja ću sutra u Siget, ako suprugu ne iskrsne nešto na poslu...

Salatica9192
    10. Listopad 2018. 09:25

Svi neke bolove, tegobe. Tj pretezno svi, neka mene boli, sta cu sad, trpiti, samo ono znate cega se prepadnemo mi vec, nekih prijevremenih porodjaja. Ali ne lici ni sekunde ovo na kontrakciju. Evo isla sam u wc i nije toliko bolilo 😍 Doruckovala sam u krevetu.
    Svjesna, 
    meni su to super nalazi. Sad cu uporediti sa svojim:
    Glukoza:
    -4,00 - 5,5
    -7,5 - 5,7
    Inzulin:
    5,5 - 45
    76 - 170
    A ovo nisam radila, ali vidis da ti je negativno. Meni ovo super, ono nista alarmantno. Pazi inzulina koliko ti je nizi od mog. Jedino secer poslije 120min moj nizi, ali msm da to nije strasno. Kada ides endokrinologu? 

Ana89
    10. Listopad 2018. 09:25

MessyBun dobrodošla!!!😀😀😀 
    Budi nam slobodna pisati štogod te zanima 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    10. Listopad 2018. 09:28

Salatica mislim da je ovaj secer i problem jer ja sam pod terapijom a ti nisi bila. Idem krajem mjeseca doktorici pa cu vidjeti ali me zanimaju i ostali nalazi pa cu sacekati mislim da je Allie ili Du imala slicne vrijednosti, u svakom slucaju tvoja je glukoza bolja odnosno inzulin bez obzira sto ti je visok bolje razlaze glukozu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.